äiti ja melukylän lapset - Banneri
17 viikkoa täynnä ja 18 starttasi juuri käyntiin.
(Kyllä nämä viikot vilisee järkyttävän nopeeta, juurihan mä plussasin).

Viime viikolla kerroin siitä kuinka vihdoin on pienen liikkeet alkaneet tuntumaan. Sunnuntaina masussa alkoi aika melske kun menin nukkumaan ja päätin ihan huvikseni laittaa käden vatsan päälle ja kyyneleet nousi silmiin kun pienen liikkeet tuntui vatsan läpi käteen asti. Näin on käynyt nyt parina iltana ja voi sitä onnen määrää. ♥ Ensin sitä odotti niin malttamattomana niitä ensimmäisiä liikkeitä, niin yllätyin todella kun ne heti melkein sen jälkeen tuntu jo vatsan läpi asti. Murunen on iltaisin virkeimmillään joten lapset eivät vielä ole päässeet pieniä potkuja tuntemaan.

Vatsa kasvaa tasaista kyytiä, tosin ei enää niin lujaa kuin hetki sitten. Päätin laittaa vierekkäin pari kuvaa joista toinen on otettu raskauden alkuvaiheessa ja toinen tänään aamusta. Vatsa on kasvanut ihan valtavasti näiden muutaman viikon aikana. Alkuun tuntui ettei se kasva ollenkaan vaan näytän lähinnä hyvin syöneeltä ja sitten kuin hujauksessa maha on kasvanut näihin mittoihin.

Kännykällä otetussa kuvassa aika huono laatu. Bola-koru saatu yhteistyönä StarKidsiltä.

Yöt sujuu mukavan rauhallisesti vielä. Vessassa ei tarvitse ravata, mutta jostain kumman syystä olen alkanut nukkumaan toinen käsi hassusti pään yläpuolella ja herään siihen kun käsi on puuduksissa. Näen myös paljon erilaisia unia. Paljon on tullut nähtyä unia myös vauvan sukupuolesta, mutta harmikseni en sitten muista enää aamulla että kumpi unessa esiintyi. Hieman ärsyttävää. 😀 Nämä unet voivat tietysti johtua siitä että lähestyvä rakenneultra jännittää.

Raskauden aikana ei ole ollut pahemmin mitään suurempia vaivoja, muuta kuin tuntuu että olisi jokin kesto tukkoisuus päällä. Nenästä tulee usein niistäessä verta ja joka aamu alkaa niistäen. Tämä sama vaiva on ollut jokaisesa raskaudessa. Lenkkeillessä myös hengästyn normaalia nopeammin, mutta pystyn silti kävelemään ihan reipasta tahtia. Katsotaan muuttuuko tahti kuinka kun liitoskivut joskus astuvat kuvioihin (toivottavasti mahdollisimman myöhään).

Perjantain kunniaksi voisi hieman herkutellakkin. Viime yönä kun tuli nähtyä unta että hotkin ties kuinka monta lauantaipussia kun ne karkit siellä oli vaan niin hyviä. Jos kuitenkin saisin hillittyä itseni ja söisin vain muutaman palan kaapissa olevaa pähkinäsuklaata. 🙂

Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa viikonloppua!

Niin ja käykää ihmeessä osallistumaan Bola-koru arvontaan. Arvontaan pääset t ä s t ä.

Kommentit (18)

Hei täälläkin vaihtuu juuri sama viikko, eli jään seuraamaan! 🙂

Kaunis masu ❤
Ihana kuulla, että raskaus etenee hyvin.

Ihana maha ja ihania kuulumisia. Nuo ensimmäiset kädelle asti tunnettavat liikkeet ovat aivan uskomattoman ihania <3

Kiitos Emilia. 🙂
Niin ne kyllä on. Aina sävähdyttää samalla tavalla. ♥

Ihana maha! Ja varmaan nyt isompi kuin miulla koko raskaudessa – tai siis näyttää isommalta, sie kun olet niin siro. 🙂

Ja oih, ne liikkeet, ihania!

Kiitos. 🙂
On tämä maha jo aika mahtava, nyt samaa kokoa kun on ollut aikoinaan Ainoakin odottaessa. 🙂 Saa nähdä millainen pallo olen elokuussa.

Liikkeet on kyllä ihan parhautta. Silloin nousee kyllä joka kerta hymy korviin.♥

Suloinen masu! ♡
Ja kaunis bolakoru, minulla oli Senniä odottaessa samanlainen. 🙂

Kiitos. 🙂
Oon kyllä ihan rakastunu tähän koruun. Aamulla laitan ekana kaulaan ja vasta illalla otan pois. 🙂

Hei apua!! Ihana masu! ❤️ kauhee kun aika rientää.. 🙂 ❤️

No älä muuta sano, kauheeta kyytiä viikot vierii. 🙂
Kiitos, saa nähdä joko masun tahti kasvaa hidastuisi hetkeksi, jos ei niin millasia sitä sitten ollaan elokuussa. 🙂

Ihana masu =) Ja voi muistan niin noi liikkeet miten ihania ne oli kun ne alkoi tuntumaan ja niin nopsaa siitä voimistui… =)

Kiitos. 🙂
Nuo liikkeet on kyllä jotakin niin ihanaa.♥

Onpas näyttävä masu nyt jo, ihana <3

Aikamoinen pömppö se jo on. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X