äiti ja melukylän lapset - Banneri
Yhteistyössä Lastentarvike StarKids.
Kun odotin Ainoa ajattelin hommata itselleni Bola-korun, jotenkin kummassa sen hankkiminen kuitenkin jäi ja jälkeenpäin jäin sitä kovastikkin harmittelemaan. Kun sitten aloimme tätä seuraavaa suunnittelemaan päätin jo että jos nyt tärppää ja odotus jatkuu niin varmasti tulen korun hommaamaan ja tietysti hyvissä ajoin, jotta se ei vain unohtuisi. Niimpä suunnilleen hypin riemusta kun eräänä iltana avasin sähköpostin jossa oli ihana yhteistyötarjous Lastentarvike StarKidsiltä.
Lastentarvike StarKids on laadukkaiden lastentarvikkeiden suomalainen verkkokauppa. Valikoimasta löytyy lasten hoitoon, odotukseen ja imetykseen liittyvät tuotteet kuten imetystyynyt, Bola-korut, lastenvaunut ja- rattaat, pinnasängyt, hoitopöydät, syöttötuolit, turvaistuimet, sitterit, matkasängyt, lasten sisätossut, kerhoreput, lelut, lasten aurinkolasit sekä sisustustarrat, piensisustustavarat ja paljon muuta.
Sain heiltä mitä ihanimman Bola-korun ja rakastuin siihen heti. Koruni on lasitettu koru jossa on hopeanvärisiä raitoja valkoisella pohjalla. Korun mukana tulleen mustan nyörin avulla sain sen juuri oikealle kohdalle. Valkoisen värinsä ansiosta se erottuu hyvin tummista vaatteistani. Pidän usein mustaa yläosaa, joten koru näkyy siitä selvästi. Koru pääseekin varmasti päivittäiseen käyttöön. 🙂 Myös Aino on korusta innoissaan kun kuuli sen pitävän hempeää helinää. Tyttö tuli lähelle, otti korusta kiinni ja vei korvalleen.
Bola-koru on mukavan pitkäaikainen, se on oiva lahja odottavalle äidille ja kiva antaa myöhemmin vaikka omalle tyttärelle kun hän alkaa odottaa omaa lastaan. 🙂 
Bola-koru on upea, heleä-ääninen raskauskoru, joka tulee tutuksi vauvalle jo raskausaikana. Kun Bola-koru asetetaan roikkumaan odottavan masun kohdalle, vauva kuulee heleän kilinän vatsan läpi. Näin lapselle muodostuu yhteys ääneen. Kun lapsi on syntynyt, samaa tuttua korua voi käyttää ja näin näin luotu ihana heleä ääninen yhteys jatkuu ja lapsi tuntee tuttua turvallisuuden tunnetta.
Ilokseni saan arpoa teille yhden Bola-korun, joko samana valkoisena kuin minulla tai sitten mustalla pohjalla. Arvonnan voittaja saa itse valita kumpana värinä korun haluaa. 🙂
^ Bola-korujen kuvat StarKidsin sivulta


Arvonta alkaa tänään 5.3. ja päättyy 18.3.
Arvonnassa on mahdollisuus saada kaksi arpaa!
1 arvan saat kun käyt tykkäämässä facebookissa StarKidsistä ja linkität minun kommettiboxiin StarKidsin sivuilta lempituotteesi.

2 arpaa saat kun olet lukijani, käyt tykkäämässä facebookissa StarKidsistä ja linkität minun kommenttiboxiin StarKidsin sivuilta lempituotteesi.

Muistathan laittaa myös toimivan sähköpostiosoitteesi ja ilmoita samalla monella arvalla olet arvonnassa mukana. 🙂

Onnea kaikille arvontaan!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Kommentit (21)

Olen yhdellä arvalla mukana, valkoinen bola koru olisi mieluinen.
jelena.munkki@live.com
P.s.kännykällä en saa liitettyä mielituotteen linkkiä jostainsyystä, mutta voin ilmoittaa sen sulle sähköpostilla ? jos vastaat sinne ensin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X