Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Esittelyssä muutama vanhempi lemppari

Teksti Terhi
Pyysin teitä viime viikolla linkkaamaan blogejanne ja niitä tuli oikein kiva määrä, kiitos kaikille linkittäneille. Uusiin tuttavuuksiin tutustuminen on vielä kesken, joten ajattelin ensin esitellä muutaman jo kauemmin seuraamani blogin, jotka omansa linkittivät. Nämä eivät ole missään paremmuus järjestyksessä, vaan ihan satunnaisesti tänne laitettu. Toivottavasti joku nappaa tästä itselleen uutta luettavaa. Vanhoja suosikkeja oli monta, joten kaikkia en valitettavasti nyt esittele.

Tätä blogia olen lukenut jo pitkän aikaa. Marian ihanassa blogissa pääset seuraamaan taapero arkea parhaimmillaan ja kuinka suloinen taapero blogissa seikkaileekaan. Maria kirjoittaa monipuolisesti kaikesta. Täällä pääset näkemään myös paljon kuvia, esimerkiksi tässä Syksyinen 2-vuotiskuvaus postauksessa on suloisesta Lilianista ja perheestä todella ihania kuvia. Ehdottomasti suosittelen tutustumaan tähän lämminhenkiseen blogiin.

Tätä blogia kirjoittelee kahden suloisen tytön äiti Nea. Tässä blogissa pääset lukemaan vilkkaan 3 vuotiaan kolttosia, sekä 1 vuotiaan herkän taaperon tutustumista maailmaan. Blogista löytyy myös uhmaikää, kasvukipuja, arjen kommelluksia sekä onnistumisia. Pääset myös kurkkaamaan arkeen  ja mukaviin puuhasteluihin ihanien kuvien kautta. Kurkkaa ihmeessä tämä Helmeilyä -postaus.

Tätä lämminhenkistä ja iloista blogia kirjoittelee viiden lapsen äiti Nadja. Blogissa juttua perheestä, elämästä, arjen touhuista ja juhlan humusta. Blogissa on paljon ihania runoja, videopostauksia sekä valloittavia kuvia.  Käy kurkkaamassa vaikka tämä Silitä mua -postaus. Tähän blogiin jää koukkuun.

Netan Koti -blogia kirjoittelee suloisen Mila vauvan äiti. Täältä löydät juttua vauva-arjesta, perheestä sekä sisustamisesta ja liikunnasta. Todella tutustumisen arvoinen blogi, josta löytyy paljon kuvia katseltavaksi. Käy kurkkaamassa Milasta suloiset kuvat esim tästä Mila 3kk -postauksesta.

Tätä blogia kirjoittelee ihana Lindiz, suloisen kikkarapäisen pojan äiti. Monipuolinen blogi josta löytyy juttua arjesta sekä nykyään myös vauvan odotuksesta. Unohtaa ei tietenkään kannata Hormonihirviötä. Käy ihmeessä kurkkaamassa tämä Pieni salaisuus -postaus.
Tässä vielä muutama tutustumisen arvoinen ihana blogi

Kävin itse kirjoittamassa vieraskynä postauksen Keltaisen talon tarina -blogissa, käy ihmeessä lukemassa minun tarinani äitiydestä. 

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Hih, ihana kuulla. ♡

Avatar

Oi <3 kiitos kauniista sanoista, oon todella otettu! Ja tuossa olikin pari uutta tuttavuutta jotka käyn ilman muuta tutkimassa 🙂 kiitos vinkeistä!

Avatar


Kiva juttu. 🙂

Avatar

näistä sai kyllä kivoja uusia vinkkejä,kiitos=)

Avatar

Hieno juttu. 🙂

Avatar

Oiiij kiitos kauniista sanoista <3

Avatar

Avatar

Awww ihana sinä!!! <3

Avatar

Hih sinä myös. ♡

Avatar

Kiitos kun mainitsit blogini <3

Avatar

Avatar

Oi olipa kova löytää oma blogi täältä! Kiitos <3

Avatar

Avatar

Vau kiitos ihana ♡ Säkin kyllä kuulut ihan mun lemppareihin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä