äiti ja melukylän lapset - Banneri

Varmasti siellä monella muullakin herätty tänään maa valkoisena. Kevät oli jo niin pitkällä ja nyt sai kaivaa pienimmälle ulkoiluun taas toppavaatetta, sieltähän se takatalvi vielä tuli. No eipä tuo toivottavasti kovin kauan kuitenkaan maassa pysy.

Täällä ei pahemmin tästä lumen tulosta kukaan innostunut, ei edes lapset. Varsinkin isommat oli jo et ei enää pisaraakaan lunta. Onneksi ei olla vielä autoon kesärenkaita ehditty vaihtaa, pääsi käymään kaupassa, kun eilen ei millään ehtinyt.

No jospa kevät vihdoin pian tulisi ja tämä takatalvi on nopeasti ohi

Meillä on tämä päivä vietetty ulkona puuhommissa, ainakin osa. Jokainen omalla panostuksella ja huomenna sama homma jatkukoon. Ei se nyt mikään ihanne tuolla lumen keskellä ollut, mutta joskus sekin homma on aloitettava. Isompien toppavaatteet olin jo ehtinyt pestä pois, joten välikausivaatteiden alle vaan puettiin reilummin kerroksia. 

Illasta suunnitelmissa katsoa joku leffa ja pitää herkkuhetki lasten kanssa. Ehkä saunomista, jos nyt kukaan enää herkkujen jälkeen sinne jaksaa mennä. Sit toivottavasti saan lapset ajoissa nukkumaan, niin nappaan kirjan ja keitän kupin teetä ja vietän niin tosi railakasta lauantai-iltaa. Mut just sopivaa vastapainoa sille, kun koko eilisen päivän oli menossa. Toivottavasti tuo lumen satelu pian hellittäisi. Tämä takatalvi olisi kyllä voinut olla tulematta. Mutta se on nyt kestettävä ja luotettava että se kevät kyllä viimeistään toukokuussa on kunnolla täällä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X