äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kysy minulta

Teksti Terhi
Edellisestä kysy minulta -postauksesta on vierähtänyt jo pitkä tovi. On pitänyt jo pisemmän aikaa laittaa uusi pystyyn, mutta se on aina kuitenkin jäänyt. Nyt kun lueskelin ihanan Sallan  ja Maarian blogeista  vastauksia heille esitettyihin kysymyksiin, niin ajattelin, että nyt voisi olla hyvä hetki laittaa tämä pystyyn myös tänne omaan blogiin. Sillä pian tämä olisi jälleen hukkunut luonnoksiin. Ainakin itse olen tykännyt lukea näitä, toivottavasti tekin.
Eli nyt sitten vain kysymyksiä tulemaan. Kaikenlaiset kysymykset ovat tervetulleita, mutta tietysti toivon, että ne ovat asiallisa. Sellaisia joihin olisit itsekin valmis vastaamaan. Kysymyksiä voi heitellä viikon ajan, eli ensi viikon tiistaihin asti. Kokoan kysymyksistä (joita toivottavasti tulee) sitten oman postauksen.

Täällä meni eilinen päivä kaameassa päänsäryssä, mutta onneksi tänään ollut jo paljon parempi päivä ja särkyä jäljellä vain vähän. Wuhuu. Iloista tiistaita kaikille ja laittakaahan niitä kysymyksiä tulemaan.

Kommentit

25 kommenttia
Avatar

Kiitos kaikille kysymyksiä esittäneille.♥ Niitä tuli aivan hurja määrä, joten vastaamisessa voi mennä jokunen tovi. 😀

Avatar

Oletko koskaan ollut edes minuutin ajan kateellinen lapsettomille ystävillesi heidän omasta ajastaan? Mitä tekisit, jos saisit viettää kokonaisen päivän yksin? Mikä olisi yksi asia, minkä haluaisit ainakin lasten oppivan elämästä sinulta? Mistä rutiinista tai säännöstä pidät ehdottomasti kiinni arjessanne tekivät muut perheet tuon asian sitten millä tavoilla vain? Millaisissa asioissa korostat lasten yksilöllisyyttä etkä esim. käske jokaista lasta toimimaan juuri samalla tavalla aina? Millainen on koko perheenne unelmaviikonloppu?

Avatar

Millaisia tulevaisuuden unelmia sinulla on? 🙂

Avatar

Jos mietit nyt lastenne luonteita ja mieltymyksiä, niin mihin ammattiin uskoisit heidän tulevaisuudessa päätyvän? Ihan leikkimielisesti olisi hauska kuulla. 🙂

Avatar

Näin joulun tullessa kysyn, minkä verran satsaatte lasten lahjoihin? Tuleeko paketteja myös sukulaisilta, kummeilta ym? Ja missä vietätte tämän tulevan joulun? 🙂

Avatar

Osallistuuko teillä lapset kotitöihin? Jos niin mihin onko esim tiskivuorot? Saatteko jotain tukea Lumin sairauden vuoksi? Jääkö teillä omasta mielestä riittävästi parisuhde aikaa ja myös omaa aikaa? Mikä on sinun unelmasi elämässä? Haluaisitko vielä monta lasta lisää jos saisit itse päättää koko asian? Mitä teillä syödään välipalaksi, otan mielelläni vinkkejä vastaan. 🙂 kiitos!

Avatar

Kun on monta lasta, niin näkeekö heissä jonkin yhden saman asian, josta he ovat samanlaisia? Vai onko "pareja", jotka ovat keskenään sitten jossain samanlaisia? Onko joku lapsista joukosta erilaisin tai ovatko jotkut lapsista erittäin identtisiä?

Kaislakerttu

Avatar

Mikä olet ammatiltasi ja oletko ehtinyt töitä tehdä?

Avatar

Milloin olet kokenut arjen kaikkein raskaimmaksi (mikä lapsiluku/ minkä ikäiset lapset) Eli vaikeutuuko arki sitä mukaa kun lapsiluku kasvaa vai onko kyse enemmänkin siitä missä ikävaiheessa lapset ovat? Itsellä vauvan lisäksi kaksi alle 4v lasta ja arki on välillä tosi rankkaa. Olenkin miettinyt että helpottuuko elämä missä vaiheessa ja menisikö "neljäs jo siinä missä kolmekin"?
Ylipäätänsä kiinnostaisi jonkinlainen "vertailu" siitä miten arki/ jaksaminen/ omat asenteet ovat muuttuneet lapsiluvun kasvaessa. Mikä lapsiluku on helpoin, mikä raskain jne.
Kiitos, tämä on ihana blogi ❤

Avatar

Kun joulu on tulossa niin tällainen yksinkertainen kysymys että miten vietätte joulua? Onko mitään jouluperinteitä? 🙂

Avatar

Lempivärisi? Suosikki Disney klassikko elokuvasi? Mistä vielä unelmoit (joku muu vastaus kuin kuudes lapsi) 😉

Avatar

Minkälainen siivoaja olet?:) Oletko jouluihminen?

Avatar

Kirjoitit joskus postauksen teidän kodista ja sen sijainnista, ja siellä viihtymisestä. Haluaisin kysyä mitä asialle nyt kuuluu? Kysyn siksi, kun itsellä samansuuntaisia ajatuksia; tilaa on ja kivasti ollaan saatu tämän kahdeksan vuoden aikana kodin tuntua, paljon rakkaita muistoja ja hyviä hetkiä. Ihania rakkaita hetkiä <3 mutta se mutta… Jokin mättää.. Sijainti se taitaa olla. Tästä on hyvä lasten kulkea kouluun ja kavereille ja luontokin lähellä. Mutta tie ja pihakatu menevät "talon ympäri" , toivoisin enempi sitä omaa rauhaa. Jos tämän talon voisi siirtää vaikka puolikin kilometriä "syrjempään " 😀
Koko ajan takaraivossa kaikertaa tämä taloasia, vie voimia. Vaikka oikeasti kaikki on hyvin, niin hyvin kun vaan voi olla.
Toivon sinulle kaikkea hyvää ja kiitos kivasta blogista!
T. Äiti kolmelle

Avatar

Mitä toivot joululta? Minkä neuvon antaisit äidiksi tulevalle? Lempibiisisi? Mikä on parasta puuhaa lasten kanssa?

Avatar

Mitä asioita arvostat parisuhteessa? Mitäs teidän koiralle kuuluu? 😀 Mikä on paras/tärkein asia jonka olet oppinut lapsuudenkodistasi? Lempileffa? Lempiruoka? Onko sinulla hyvät välit vanhempiisi? Entä miehesi vanhempiin? Lemppari jouluherkku? Ja vielä lempivuodenaika? Siinä nyt muutamia 🙂

Avatar

Jos ultrassa olisi näkynyt jotain poikkeavaa tai olisi jopa ollut tiedossa vammainen lapsi, mitä olisit tehnyt?

Avatar

Miten vietätte Joulua? Kirjoittelit aiemmin, ettet viihdy nykyisessä kodissanne juuri sijainnin vuoksi mm. Onko siihen tullut jotain muutosta? Onko sinulla ystäviä joita tapaat säännöllisesti? Ehditkö harrastamaan jotain? Toivotko perheenne vielä kasvavan? Mukavaa Joulun odotusta!

Avatar

Miten teillä hoidetaan iltapuuhat ja nukkumaanmeno? Sujuuko joutuisasti vai pitääkö jokaista lasta paimentaa pesulle, yöpuvunvaihtoon ym.? Luetaanko lapsille iltasatu, kuka saa valita, kuuntelevatko kaikki? Onko kaikilla sama nukkumaanmenoaika vai menevätkö nuorimmat muita aikaisemmin nukkumaan? Ja nukahtavatko kaikki sen verran ajoissa, että ehdit viettää edes hetken omaa aikaa/aikaa miehen kanssa?

Avatar

Mukavia kysymyksiä, odotan innolla vastauksiasi. Terveisin äippä

Avatar

Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? Minne matkuistaisit jos nyt lähtisit reissuun? Onko olemassa yksi arkiruoka josta koko perhe pitää (ihan itselleni vinkiksi.. Hih)? <3<3<3

Avatar

Mitä tunteita lapsen reuma herätti?

Avatar

Mua kiinnostaisi teidän eteinen. Miten sinne mahtuu kengät, takit, haalarit ja muut? Jos saisi vaikka vinkkejä itsellekin.

Kiitos kivasta blogista. Siiri

Avatar

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? (en lukenut kaikkia edellisiä kommentteja niin en tiedä kysyttiinkö samaa jo aiemmin) 🙂

Avatar

Kierrätätkö vaatteita ja tavaroita lapselta toiselle? Vai kaikille omat ja uudet…

Avatar

Lempieläimesi? Jos voisit toivoa ihan mitä vain mitä se olisi? Mitä tekisit jos voittaisit lotosta 200000000e? Mikä väri olisit? Jos olisi tilanne että sinulla on vain kymmenen minuuttia aikaa pakata, mitä ottaisit mukaan?(10 tärkeintä) lempikirjasi? Lempielokuvasi? Ja viimeiseksi: mitä toivot joululahjaksi?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä