äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Muumimaailma

Kirjoitin jokin aika sitten siitä, kuinka perheillä uppoaa kesän aikana huimat summat rahaa huvipuistoihin ja samoin muihinkin paikkoihin, joissa kesän aikana käydään. Sain paljon kommentteja myös siitä, kuinka monella jää jokin paikka kokematta kokonaan, sillä ei vain ole taloudellisesti mahdollista lähteä. Pelkkiin lippuihin ja matkoihin saa uppoamaan paljonkin rahaa. Joukossa oli myös viesti, jossa kerrottiin, että joskus reissu voi kaatua ihan pieneenkin summaan. Ajattelin, kuinka hienoa olisi voida auttaa hieman edes yhtä perhettä.

Oletko sinä tai perheesi koskaan käynyt Muumimaailmassa?

Me kävimme perheen kanssa siellä vuosi sitten ja voin sanoa, että paikka on todellakin käymisen arvoinen. Toivoisin, että jokainen sinne haluava pääsisi käymään siellä edes kerran. Meillä lapset tykkäsivät paljonkin ja myös vanhin viihtyi siellä hyvin, vaikka alkuun mietin haluaakohan hän lähteä ollenkaan mukaan. Olisi kuulemma valmis lähtemään koska vain uudestaan. Ja onhan sinne kyllä mentävä. Lasten lisäksi me aikuiset olimme paikasta haltioissamme ja tulimme siihen tulokseen, että tuolla riitti meille aikuisillekin todella paljon nähtävää. Me aikuiset olimme kyllä kerran aikaisemmin vierailleet Muumimaailmassa, mutta siitä reissusta oli kerennyt vierähtää huimat 23 vuotta!

Muumitalon rappuset tuli kiivettyä päivän aikana moneen otteeseen. Kuinka perheen pienempiä jännittikään se mitä seuraavasta kerroksesta paljastuisi. Kaikkea ihanaahan siellä oli, siksi siellä ehkä käytiinkin niin monta kertaa. Muumitalon läheisyydessä oleva kurpitsa oli meidän nuorimmasta tyttärestä se paikka, jossa olisi voinut viettää enemmänkin aikaa. Kuopuksemme puolestaan viihtyi hyvin rattaissa ja pitää sanoa, että me ainakin pääsimme rattaiden kanssa liikkumaan ihan hyvin, vain harvaan paikkaan niiden kanssa ei päässyt.

Retken kohokohtana taisi olla ehdottomasti Muumien halaaminen ja läpyjen antaminen heistä jokaiselle. Yhteiskuvia on nyt päätynyt perhekalenterimme kuvituksiin ja edelleen lapset muistelevat reissuamme Muumien ihmeelliseen maailmaan, paikkaan jossa satu elää.

Voit voittaa kaksi lippua Muumimaailmaan

Mietin, huvipuisto postauksen kommenttien perusteella, kuinka hienoa olisi saada helpottaa edes hieman yhden perheen kesälomamenoja. Ihana Muumimaailma lähti oitis tähän mukaan ja sain arvottavakseni täällä blogissa kaksi lippua (arvo 56€). Alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Pääset mukaan arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Arvonta päättyy viikon kuluttua  sunnuntaina 9.7. klo 23:59. Ilmoitan voittajalle sähköpostilla, joten katso, että laitat sen varmasti oikein. 

Onnea arvontaan!

Kommentit (537)

Mihin aika menee.. lupasin viedä lapseni muumimaailmaan. He ovat jo aikuisia 😱
Onko koskaan liian myöhäistä? Tämä olisi Super Hauska yllätys 🙏

Aksu odottaa kovasti Muumimaahan pääsyä! 🙂

Esikoisen kanssa olen käynyt. Nyt veisin kaksi nuorempaa lasta.

Lapsenlapset toista viikkoa lomalla tarhasta ja viikko angiinaa pidetty perheessä. Lapset odottavat Muumimaailman pääsyä kovasti tänä kesänä. Keskusteluaiheena on päivittäin ketä kätellään ja ketä uskalletaan halata. 🙂 teatteriakin odotetaan..
Kyseessä yksinhuoltajaäidin erityislapset 4v ja 5 v.

Ihana arvonta! Meidän lapset tykkäisivät kovasti Muumimaailmasta! ?

Olisi ihana yllättää oma tyttö, joka iltaisin ikävöi muumeja. Lähettelee lentopusujakin sängystä muumimaailmaan. Miettii myös kuinka ihana olisi halailla muumeja ja haisuliakin haluaisi halata ☺

Itse en ikinä lapsena päässyt käymään muumimaailmassa, joten nyt olisi ihana päästä sinne oman lapsen kanssa. 🙂

Mukana ollaan! Ensi viikon keskiviikkona olisi tarkoitus mennä kolmen pienen tytön kanssa sinne… 🙂 Lapset odottavat kovasti sinne menoa, ainut lomatoive kun tämä onkin…

Olisi ihana viedä kaksi omaa lastani Muumimaailmaan. Molemmat ovat erityislapsia. Poika on neljä ja hän rakastaa muumeja todella paljon. Olisi niin ihana saada viedä heidät sinne. Poika rakastaa kun saa halata muumeja ja antaa pusuja. Voi kunpa voittaisi lapset ilahtuisi.

3-vuotias ei ole koskaan käynyt muumimaailmassa ja 9wee tahtoisi myös päästä mukaan ?

Ollaan käyty pari kertaa koko perhe Muumimaailmassa. Aivan ihana paikka, niin lasten, kuin aikuistenkin mielestä ?. Tänä kesänä taitaa kuitenkin jäädä väliin, sillä liput on turhan kalliit nelihenkiselle perheelle ?.

Oi, ehdottomasti mukana! Piti oikein laskea ja todeta, että totta tosiaan, omastakin visiitistä sinne on 20 vuotta aikaa 😀 Eli vaikka oma alle 1-v. lapsonen olisikin hauska viedä sinne käymään, taitaisi iskä ja äiskä olla kuitenkin enemmän täpinöissään reissusta 😉

Mukana arvonnassa. Nellan kesäloma toive oli päästä oikeaan muumitaloon 🙂 on siis tehtävä se reissu tänä kesänä. Itse oon käynyt joskus pienenä mutta Niko ja lapset ei oo koskaan käyneet

Mukana arvonnassa! Olisipa ihana päästä käymään tuolla lasten kanssa 🙂

Olen mukana arvonnassa. Olisi ihana viedä lapsi Muumimaailmaan.))))

Vielä ehdin mukaan 🙂 Kiva kun järjestyi tällainen yhteistyöarvonta, kun on pienituloisia pienlapsiperheitä, joille Muumimaailma on vain haave. Hyviä kuvia olette saanut napattua reissullanne, melkein kuin ei siellä olisikaan ollut kuin vain te ja muumit!

Mukana, olisi ihana päästä Muumimaailmaan. Tyttö on niin rakastunut muumeihin.

Voi miten ihana kilpailu.? Meidän perhe jännittää kuinka käy. ?

Meidän perheen kuopus ei ole vielä käynyt Muumimaailmadda ja olisi mukava viedä hänet sinne.
Olemme mukana arvonnassa!

Aikoja sitten käynyt omien tyttärien kanssa.Mukaan lähtisi nyt 5v.lapsenlapsi.

Ihana arvonta! Tyttö kylpee aina muumilelun kanssa ja olisi varmasti ihana yllätys viedä hänet näkemään tuo hahmo livenä – ikimuistoinen päivä olisi edessä!

Mukana arvonnassa. Tytöt haluaisivat Muumimaailmaan, mutta hinta kirpaisee.

Ehdottomasti mukana ollaan! 🙂

Olisi aivan mahtavaa viedä tytär katsomaan ja halaamaan muumeja.

Haluaisin mennä tyttäreni kanssa viettämään kahden keskistä aikaa <3

Olisi ihanaa päästä lasten kanssa muumimaailmaan. Vielä haluaisi 8 ja 6 vuotiaat lähteä ja ekaa kertaa pääsisi myös 2v muumifani

Viime vuonna käytiin mut kiva olis mennä uudestaan. Ehdottomasti mukana arvonnassa ?

Olisi ihanaa viedä kummipoika muumimaailmaan ja siinä samalla itsekkin nauttia 🙂

Mukana arvonnassa. Olisi ihana päästä tänä kesänä muumimaailmaan?

Mukana arvonnassa! Veisin oman tytön 3v. Hän on Muumi-fani ja päivä olisi varmasti ikimuistoinen!❤️

Oi, jos voittaisin, veisin kuusihenkisen perheeni oitis Muumimailmaan. Lapset eivät ole koskaan käyneet ja ovat nyt iältään 3, 4, 8 ja 11v. Tämä olisi juuri sopiva ikä mennä. Joten ehdottomasti mukana arvonnassa. ☺️

Mukana. Olis ihana päästä meidän 2v tytön kanssa reissuun 🙂

Mukana, lasteni kanssa menisin.

Mukana, mieli tekisi Muumimaailmaan

Mukana arvonnassa. Olisi perheen kanssa kiva päästä käymään.

Mukana arvonnassa. Veisin 4-vuotiaan kummitytön ehdottomasti jos voitettaisiin liput 🙂

Mukana arvonnassa. Voi kumpa onni potkaisi ja voisin viedä pienen tyttäreni muumimaailmaan! ❤️

Mukana, Muumimaailma olisi kesän kohokohta 🙂

Tänä kesänä laatuaika jäänyt lapsen kanssa vähemmälle töiden takia ja tämä varmasti korvaisi edes osan siitä, joten mukana arvonnassa!

Olisin kovin mieluusti mukana arvonnassa.

Todellakin mukana arvonnassa, pitäisi mennä lastenlasten kanssa Muumia tervehtimään. Tulihan niitä Muumeja omien lasten kanssa katsottua niin monet kerrat, että muistaa melkein ulkoa. Kestosuosikki 🙂
(en kyllä tykkää äänimuutoksista)

Lähtisin muumeja tervehtimään tyttäreni kanssa. Mies ja kouluikäiset isoveljet eivät muumeista innostu, niin tekisimme tyttöjen reissun! 🙂

Muumit ovat lähellä tämän äidin sydäntä! Onnekseni meidän 2.5-vuotias on samanlainen muumifani! Liput olisi ihana voittaa mukana arvonnassa siis!

Vielä ei olla päästy käymään…tänä kesänä oli toive listalla?

Olisi ihana viedä yllärinä siskon pojat katsomaan Muumeja! <3 Itsekin haluaisin Muumimaailmassa käydä, kun en ole koskaan päässyt. Tämmöinen ikuinen Muumifani, kun olen.. 😀

Olisi ihan mahtava yllätys viedä siskon pojat tapaamaan Muumeja! ? Itsekin olisi ihana käydä, kun en ole koskaan päässyt, tämmöinen Muumifani, kun olen aina ollut. ?

Me nautimme jo Muumimaailmasta tämän kesän osalta. Niin ihanaa kuin siellä onkin, jos voittaisin liput, antaisin ne kummilapsen perheeseen.

Olisi ihana viedä pari viikkoa vajaa kolmevuotias muumifani halaamaan suosikkejaan. 11kk pikkuvelikin varmasti nauttisi tunnelmasta ?

En tiedä mihin mun kommentti katos. Mutta siis olisi mukava voittaa 10v 4v 1vuotiaalle .ikinä ei olla vielä muumimaailmassa oltu ??

Olisi mukava voittaa ja viedä 4v 10v ja 1 vuotias. Ikinä ei olla vielä muumimaailmassa oltu ??❤️

Mukana arvonnassa. Olisi perheen kanssa kiva päästä käymään.

Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂 Meidän vajaa 4v poika rakastaa muumeja ja on sitä mieltä että kesälomalle ei voi suunnitella mitään koska hänen täytyy päästä silloin muumimaailmaan 😀

Ei olla käyty muumimaailmassa ei edes me aikuiset koskaan. Vanhimmat lapseni on ny muutaman kesän ruinannut sinne mutta aina vastassa ollut raha. Tänä kesänä olisi tarkoitus yrittää lähteä mutta edelleen hinta arveluttaa erityisesti kun meitä on 7hlöä perheessä ja kaikista pitäisi maksaa. Tämä olisi suuri ja ihana apu meidän perheelle.

Oi, ihana kilpailu! Ehdottomasti mukana! Meidän 5- vuotias ratkeaisi riemusta! ❤️

Oltiin viime kesänä tytön kanssa ekaa kertaa muumimaailmassa. Oli aivan haltijoissaan ja kun lähdettiin kotiin kysyi samantien koska tullaan uudestaan. Tänä kesänä olisi tarkoitus mennä uudestaan.

Oi, olisipa mahtava voittaa liput ja viedä meidän lapset muumimaailmaan joten mukana arvonnassa?meidän perheestä kukaan ei ole siellä käynyt ja lippujen hinnat näin kodinhoidontuella ollessa 5:lle iso kustannus pitkän matkan lisäksi, lippujen voittaminen mahdollistaisi riessun. Mukavaa kesää teidän perheelle?

Tän kesän lomalle ei vielä suunnitelmia,joten Muumimaailma kuulostaisi mahtavalta kohteelta!

Poika kohta 3v on pahimmassa tai parhaimmassa muumibuumissaan, työttömänä yh:na lippuvoitto olisi huippua.

Muumimaailma vielä kokematta 🙂

Olisi ihanaa pystyä tarjoamaan lapsille tämä muumimaailman ihmeellinen maailma. Täälä on 2 pikkuista muumifania,ei olla koskaan vielä taloudellisesti pystytty käymään ,kun menee matkoihinkin rahaa. Mukana arvonnassa???

Ehdottomasti mukana! 2v neiti puhuu koko ajan, että mennään muumimaailman. Olisi ihana toteuttaa neidin toive 🙂 pikkusisko 5kk lähtisi mukaan tutustumaan näihin ihaniin hahmoihin!

Ihana idea tämä arvonta, olispa huippua voittaa. Muutenkin tiukka rahatilanne ja 2v muumifanin unelman täyttäminen maksaa tosi paljon, kun pääsyliput on kalliit. 🙁

Osallistun arvontaan. Meidän muumifanit olisivat lipuista hyvin onnellisia, koska muutoin ei ole mitään mahdollisuutta lähteä muumimaailmaan.

Mukana arvonnassa 🙂 Lähtisin kesälomareissulle kummityttöni ja hänen pikkusiskonsa kanssa, jotta oma siskoni saisi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.

Mukana! Meidän neidit nauttisivat taatusti 🙂

Mukana. Juniori ei ole päässyt, esikoista ei enää kiinnosta. Äiti ja poika voisivat viettää laatuaikaa Naantalissa 🙂

Lasten pitkäaikainen haave toteutuu tänä kesänä kun talvella lupasimne että tämän kesän lomamatka suuntaa Muumimaailmaan! Heinäkuun puolessa välissä menmään. Oispa se iloista jos arpaonni osuis kohdalle?

MukanA! Me ei olla käyty ikinä, viime kesänä oli tarkotus mennä, mut tuntui sitten liian kalliilta. Nyt jos voittais pari lippua niin ei kirpaisisi niin paljoa ostaa loppuperheellekin liput. 🙂

Olemme mukana arvonnassa. Pohjoisesta pian 6 vuotta täyttävä tyttäreni unelmoi matkasta muumimaailmaan?

Itse olen ollut siellä pienenä mutta tällähetkellä liput ovat liian kalliit meidän perheelle,että tulisi mentyä vaikka puolen tunnin matkan päässä asutaankin joten olusha liput ihan mahtava voittaa!

Hotelli varattu, lippuihin vielä täytyy säästää, että pienen ihmisen suuri toive toteutuu

Olisihan se .Arvinnassa mukanamukava nuorimman lapsenlapsen kanssa käydä muumimaassa

Kerran on käyty ja olisi aikaa saanut menemään vaikka koko päivän. On vaan liput ja parkkeeraus sen verran kallista, ettei enää uskallettu ottaa parkkisakon riskiä ja olla yli parkkiajan. 🙂 Olisi ihanaa päästä uudelleen, joten todellakin mukana lippujen arvonnassa.

Kerran käyty ja ilolla mentäis uudelleen

Mukana arvonnassa. Antaisin liput siskon perheelle.

Oi! Olisi ihanaa viedä kohta 3v muumifani läpyjä ja haleja antamaan muumilaakson asukkaille! ❤?

Mukana arvonnassa, ilmaiset liput lapsille helpottaisivat lähtemistä.!:) Aivan totta tuo, että moni paikka jää näkemättä, kun liput on niin kalliita. Ja matkoista + yöpymisistä tulee satoja euroja lisää, kun asutaan niin kaukana kaikesta.

ystäväni perheineen lähti eilen Muumimaailmaan Kirkkonummelta ja tyttö kun kuuli sen alkoi heti mankuminen koska me päästään..

Hei. Ollaan tulossa muumimaailmaan lastenlasten 3v ja 2v kanssa täältä Rovaniemeltä ja lippujahan me tarvittais ?

Muumimaailma-liput tulisi kyllä kahdelle pikkuiselle ihan tarpeeseen, muuten jää reissu tekemättä 🙂

Todellakin mukana! Tästä olisi iso hyöty.

Todellakin mukana ollaan! Tämä avustaisi jo paljon kesän menoissa.

Olisi ihana viettää päivä Muumimaailmassa perheen kanssa <3

Olisi ihana voittaa liput, kun omalle koko perheelle liput tulisivat niin kalliiksi.

Ei ole tullut koskaan käytyä. Oishan se kiva edes kerran elämässään kävästä.

5v poika odottanut talvesta asti koska muumit herää, joten toivoo kovasti pääsyä muumimaailmaan?

Muumimaailman upeutta en itse ole päässyt vielä kertaakaan kokemaan mutta tänä kesänä olisi tarkoitus lähteä nuorimman lapsen 1v syntttäreiden kunniaksi elokuun alussa ennen vanhimman ekanluokan alkua.

Mukana 🙂 ihana olisi viedä lapset muumeja halailemaan…

Olisi niin ihana päästä käymään Muumimaailmassa kummilasten kanssa.

Mukana. Lapsi on kiinnostunut muumeista ja on nyt sen ikäinen (kohta 4) että varmasti tykkäisi ja viihtyisi, ennen ei olla käyty. ?

Mahtavaa olisi päästä kahden tyttären kanssa viettämään muumipäivää!

Ollaan lähdössä hli 600km päästä muumimaahan isolla porukalla joten olisipa ihana säästää edes himppusen menoissa <3 koskaan ei olla käyty, joten olisi ihana elämys lapsille 🙂

Mukana arvonnassa. Meidän pieni mies 3 vee on jo talvesta oottanut sitä hetkeä kun pääsee muumimaailmaan kesälomalla. Kun lumet rupesi sulamaan niin tivaaminen lähdöstä sen kun kiihtyi entisestään. Vielä pitäisi tovi oottaa ennen kun päästään lähtemään, sen verran pitkä on matka, että aikaa pitää olla. Eniten hän odottaa näkevänsä mörön, koska häntä ei kuulemma yhtään pelota ja mörkö on ihan kiltti 🙂 itse odotan, mitä kaikkea ihanaa siellä pääsee herkuttelemaan.

Käy Muumilaaksoon..? Äkkiä ne pienet lapset? kasvaa isoiksi ja silloin on ihana muistella vaikkapa seikkailua Muumimaailmaan ?

Oi! Ilolla mukana tässä arvonnassa 🙂

Mukaan arvontaa. Meillä on kolme lasta, jotka harvasen päivä kysyelevät voisimmeko mennä Muumimaailmaan. Muutamasta ilmaislipusta olisi todella apua :).

Mukana ollaan. Olisi 2&4-vuotiaille lapsille unelmien täyttymys että tuolla päästäisiin käymään.

Olisi ihan parasta päästä tänne ikinä ei olla oltu eikä tarvis kun yksi lippu ostaa tämän jälkeen olisi suuri säästö ja unelmat toteutuisi 4 vuotias tyttö rakastaa muumeja etenkin pikku myy on suosikki♡♡

2 ja 4 vuotiaat tyttäreni toivovat pääsevänsä muumilaaksoon tänä kesänä. Olisi mukava toteuttaa tämä toive <3

Tää on itsessään jo tosi hienoo että on annettu mahdollisuus voittaa jotain tällästä,kun ajatellaan oikeasti sitä että monella meistä ei todellakaan ole varaa ehkä tehdä koko kesänä lasten kanssa mitään normaalista poikkeavaa!(tää on super mahtavaa )
Mukana arvonnassa, tyttö 4v rakastaa muumeja ja niin tää äitiki aina ollut muumit elämässä mukana itsekkin niistä sai pienenä nauttia ja edelleenkin 🙂
Mahtavaa kesäää kaikille ♡ : )

Mukana arvonnassa? Meillä 1,9kk tyttö joka on ihan pelkkää lovee muumeihin❤️ Olisi kiva päästä viämään tyttöä katsomaan muumeja muumimaahankin ensimmäistä kertaa, mutta on kallista 3 lapsen yksinhuoltajana.

Tere ? Voi että kun olisi ihana voittaa tämä arvonta! Olen lapsesta asti haaveilut että pääsen Muumimaalle, aviomieheni sanoi että kun meillä joskus tulee lapset sitten varmaan mennään, kun me itse lapsina emme pääsyt sinne. Nyt olen itse äiti ja minulla on kaksi suloista- Karl ja Marie❤ Se olisi heille ja tietysti heidän Muumi fani äitille ihana lahja??

Me ollaan kahdesti koettu tämä muumien ihmeellinen maa ja ollaan siitä tosi kiitollisia. Mitenkään helppoa sen toteuttaminen ei ole ollut ensin hoitovapaansa budjetilla ja nyt opintotuella 250€/kk. Muumit ovat olleet ainoa asia, jota lapseni kysyvät kesän aikana ja sen vuoksi olen yrittänyt tehdä kaikkeni sen toiveen toteuttamiseksi. Olen tehnyt oppilastöitä, myynyt kirpputoreille, säästänyt ruokabudjetoinnilla, jättänyt syömättä aterioita rahallisista syistä, nukkuneet reissuja teltassa myös kaatosateessa ja paljon muita säästöön saamiseksi. Se on loppujen lopuksi aika ihmeellistä mitä vanhempi pystyy tekemään omien lapsiensa eteen saadakseen toteuttaa heidän haaveitaan, mutta silti en päivääkään vaihtaisi pois ja kaikesta olen onnellinen. Syystä, että lapseni arvostavat kaikkea sitä mitä ovat kokeneet ja he ovat oppineet ettei mikään ole ilmaista ja tietävät mistä ne tulevat.

Muumimaailmassa on tullut käytyä jo aiemmin, mutta kukapa ei tuonne haluaisi uudestaan ??

Mukaan arvontaan – ollaan lähdössä viettämään ”lainalapsen” syntymäpäivää viikon päästä muumimaailmaan ? terveisin, uusioperheen ”äiti”

Kerran yhden lapsen kanssa käynyt, olisi mukava päästä koko perheen voimin 🙂

Meiltä löytyis innokkaat 3- ja 7-vuotiaat Muumimaailmaan menijät 🙂

Meillä täällä on kaksi pientä Muumi-fania ❤ Olen itse käynyt Muumimaailmassa joskus pikkutyttönä ja nyt haluaisin näyttää paikan omille lapsilleni ☺

Meillä täällä on kaksi pientä Muumi-Fabia ❤ Itse olen käynyt Muumumaailmassa joskus pikkutyttönä ja nyt haluaisin näyttää paikan myös omille lapsilleni ?

Mukana arvonnassa! Olisipa ihanaa päästä käymään, muumeja halailemaan 🙂

Ollaan käyty joskus kauan sitten tyttären kanssa ja viihdyttiin kovasti. Nyt perheessä kaksi poikaa lisää ja he eivät ole vielä käyneet Muumimaailmassa, nyt alkavat olemaan oikean ikäisiä Muumimaailmaan

Mukana ollaan!Muumimaaimassa ollaan oltu parina kesänä, ihana paikka, mutta pääsyliput on kalliit. Meidän perheeltä n. 100€

Perheessä neljäs lapsi Alfred 6kk. ei ole vielä päässyt näkemään ihanaa Muumimaailmaa?

Olisipa ihana voittaa niin saisin yllätettyä omat lapset kesälomamatkalla.

Meillä ei ole vielä lapsia mutta vaimo lupasi antaa jos vien hänet ilmaiseksi muumimaailmaan 🙂

Ihanaa! Ottaisin kummityttöni mukaan.

Mukana ? Ei olla ennen käyty, ja oishan se mahtava päästä ?❤

Ollaan käyty kerran aikasemmin muumimaailmassa tytön ollessa paljon pienempi. Olisi aivan ihana käydä uudestaan. 🙂

Viime kesänä käytiin perheen kanssa.

Tytölle ehdottelin että lähdettäisiin muumimaahan kahdestaan koska perheen miesväki ei oikeen kiinnostunut.. lippujen hinnat kuitenkin hieman hirvittävät etenkin kun täältä pohjoisesta, satojen kilometrien päästä olisi ensin matkattava sinne Naantaliin.

Vasta tässä on kesä ja lomat eessä. Muumimaailmaan käy tie, jos sinne pari lippua voittaisi niin kyllähän tuo mukavaa olisi.

Mukana! Ikuinen muumifani ja olishan sitä mukava päästä muumimaailmaan koska en ole vielä päässyt. Ja olis kiva viedä kummipoika ekaa kertaa muumeja kahtomaan! ?

Pienen ja kahden vähän isomman pienen unelmien täyttymys ❤

Emme ole 5v tyttäreni kanssa koskaan käyneet. Mainoksia nähty telkkarista ja kuvia. Kiva olisi päästä muumeja näkemään livenäkin. Meillä on pitkä matkakin joten lippu arvonnassa ollaan ehottomasti mukana!

Olisi huippua viedä meidän 3v muumifani ja pikkuveli katsomaan muumeja ?

Me emme ole 5v tyttäreni kanssa koskaan käyneet muumimaailmassa. Kuvia ja mainoksia on tyttö nähnyt ja sinne kovasti toivoisikin. Meillä on vaan niin pitkä matkakin että jo bensa kuluihin ja majoituksiin menee paljon rahaa. Jos liput saisi niin siitä olisi meille jo suuri etu! ☺

mukana. pieni muumifani tulisi onnelliseksi kun pääsisi muumeja halaamaan.

Muumit henkeen ja vereen nyt ja aina! Pakko päästä 😛

Olemme käyneet muutama vuosi sitten Muumimaailmassa, tytär oli vielä sen verran pieni että ei päässyt täysillä nauttimaan Muumimamman haleista tai teatteri Emman esityksistä. Kesää kohden tyttö on puhunut jos tänä vuonna mentäisiin ja ihan kahdestaan ❤ Ihana paikka!

Muumimaailma on aivan ihana. Lähettäisin sinne siskoni tyttärensä kanssa ja tätinä helpottaisin perheen laatuaikaa lähtemällä siskon poikien kanssa viettämään laatuaikaa jonnekin muualle sillä aikaa kun siskoni saisi olla tyttärensä kanssa halailemassa muumeja muumimaailmassa. Pojat ovat jo sen ikäisiä, ettei muumit nappaa, mutta kyllä Naantalissa muutakin tekemistä päiväksi varmasti keksii. Näin kaikki saisivat viettää kivan ja muistoja kerryttävän päivän. (:

Elokuun alussa ollaan menossa ja pari lippua tulisi enemmän kuin tarpeeseen ?

Voi olisipa mukava saada lapsille liput Muumimaailmaan. Ei olla käyty koskaan, suunnitelmissa on mennä parin viikon päästä koko perheellä. Lapset odottaa jo innolla reissua.?

Muumimaailmaa en vielä itsekään ole päässyt tutkimaan! Näyttää ja kuulostaa kyllä todella ihanalta retkikohteelta!

Ihanaa olisi päästä pienimmän pojan kanssa ?!

Meillä rakastetaan muumeja ❤ Keskimmäinen tytär on monesti kysynyt joko muumit on herännyt talviunilta? Toiveissaan että niitä pääsisi katsomaan.

mukana. Olisi ihana päästä muumimaailmaan, yksinkertaisesti syy on se että ei ole rahaa matkustaa. Sitten pojan ruoka allergiat tekevät oman lisäkustannuksen esim yöpymisen suhteen. Olisi ihana että 3 vuotias poikani pääsisi muumeja näkemään livenä. Kirjoista ollaan luvettu muumi satuja ja pikku myy on hänen selvä suosikkinsa.

Olisi ihana päästä muumimaailmaan. Esteenä on se että yksinkertaisesti ei ole rahaa matkustaa ja lapsen allergiat aiheuttaa, lisäkustannuksia esim yöpymisen suhteen. Poikani on 3 vuotias ja aivan ihana tapaus ja lapseni varmasti tykkäisi jos päästäisi muumeja katsomaan livenä. Kirjoista luvettu muumi satuja ja pikku myy on yksi hänen suosikkinsa.

Ei olla käyty, mutta haluttaisiin niin!

Oispa ihana tämmönen voittaa. Tämä kohde on todellaki ollu haaveissa mutta opiskelijaperheenä kyllä kovasti pistää harkitsemaan, kun neljältä jo yli satasen.. 🙂

Olisi enemmän kuin onnekasta voittaa

Ite oon käyny, tyttöni ei ja olen luvannut että pääsee vielä =)

Olen aina halunnut käydä muumimaailmassa, mutten ole koskaan päässyt. 🙂

Mukava olisi päästä muumimaailmaan. 🙂

Voi kun ois ihanaa lähettää tyttäreni lapsensa kanssa sinne love it

Muumilaakso näkemättä, josko sinne tänä kesänä? 🙂

Olisipa ihana voittaa nämä liput. Oli mukava lukea kokemuksia ja suosituksia Muumimaailmasta, tarkoitus tänä kesänä vierailla siellä. 🙂

Muumimaailman päivä kerran kesässä ihan ehdoton juttu!

Tämä kirjoituksen ensimmäinen kappale on kuin suoraan omista ajatuksistani! Kuopus 2v olisi haltioissaan, kuten varmasti esikoinenkin 5v, joka vielä hetki sitten oli myös suuri muumifani. Vielä ei ole tullut kesää, jolloin olisi budjetti antanut periksi lähteä reissuun, koska matkat ja yöpymiset vievät osansa. Aika menee niin nopsaan, että pelkään, että kohta huomaan, ettei lapsia muumit enää kiinnosta ja Muumimaailma jää meiltä kaikilta kokematta. Toivotaan ettei niin käy!:) <3

Olisi mukava päästä jonnekin lasten kanssa ❤

Meidän kesäloman kohokohta on vierailu Muumimaailmaan. Vien sinne 4-vuotiaan poikani ekaa kertaa. Itse olen käynyt siellä viimeksi – 90 luvulla, kun itse olin lapsi.

Olisi ihana päästä kesälomalla tyttären kanssa retkelle Muumimaailmaan! Ei olla ikinä käyty ja kuulemma näkemisen arvoinen paikka. Mahtavaa olisi saada neidille jokin erityisen mukava kesälomamuisto, ettei päällimmäisenä mielessä olisi äidin&isän erilleen muutto loman aikana.

8-vuotias tyttäreni on edelleen Muumi-fani. Haluaisin vielä hänen kanssaan lähteä Muumimaailmaan ❤

Mukana ?
Kerran käyty ja muisteltu reissua paljon, millon vaan voisi mennä uudestaan. Nautittiin koko perhe olostamme siellä ?

Ihanaa ois päästä taas käymään <3

Mukana ollaan 2v Eemilin kanssa ?
Eemilistä tuli kova muumi fani kun alkoi tulla dupatut jaksot. 🙂

Olisipa ihanaa viedä kuopus Muumimaailmaan, sillä hän on niin valtavan suuri fani. <3 Valitettavasti tämän kesän lomabudjetti ei hoitovapaan vuoksi Muumimaailmareissuun veny, joten toivon kovasti että arpaonni kerrankin suosisi.

olisi kiva kerrankin päästä.

Olisi ihana lähteä lasten kanssa tapaaamaan heidän lemppareitaan ❤

Olisi ihana viedä lapset sinne!

Olisi ihana saada vietyä meidän 3.v tyttö muumimaailmaan. Kovasti tykkää muumeista ja niin haluaisi siellä käydä. Vielä ei ole päässyt vierailulle muumien luokse. Isoveli onkin oikea Muumi tietäjä, muutamasti myös käynyt heitä tervehtimässä. Kovasti haluaisi viedä pikkusiskon muumimaailmaan 🙂

Aivan ihania tällaset yhteistyö jutut! Itse en ole päässyt vielä käymäänkään muumimaailmassa valitettavasti, mutta jo pelkästään tästä postauksesta sai aivan mahtavan kuvitelman. Varmasti on aivan lumoava paikka! Todellakin olen arvonnassa mukana!!☺️

Toiveena ensi kerta muumimaailmass perheen kera ❤

Meidän Muumi-fani olisi tästä niin innoissaan!

Mukana arvonnassa. ?
Muumimaailmaan olisi ihana paikka päästä.

Pieni lapsenlapseni on aivan ihastunut muumeihin joten olisi kiva käyttää häntä ja lapsen äitiä muumimaailmassa ?

Mukana! Meidänkin perheessä me vanhemmat olemme päässeet käymään ihanassa muumimaassa ja ehdottomasti haluaisimme suoda saman kokemuksen 1 ja 3 vuotiaille lapsillemmekin.

Mukana,poika ei ole vielä käynyt täällä,melko hinnakkaat liput

Mukana. Vielä ei oo käyty Muumimaailmassa, mutta josko tänä kesänä.

Muumimaailman haluaisin kyllä lasten kanssa kokea, vielä kun ovat pieniä<3 Ei vaan aivan sovi omaan elämäntilanteeseen saati varallisuuteen täältä kauempaa sinne reissata koko hinnalla. Siispä peukut pystyssä, jos voittaisi hieman helpotusta<3

Aivan ihanaa kun on näin ihania ihmisiä, jää hyvä mieli itsellekkin. 🙂 Lähtisin tyttäreni kanssa, koska olen nuori äiti ja ei ole varaa lähteä minnekkään… Olisi ihana voittaa nämä liput niin kesä olisi pelastettu ja tyttäreni pääsisi muumilaaksoon. 🙂

Olisi mieluinen yllätys jos voitto osuisi kohdalle, pääsisin 5 vuotiaan poikani kanssa käymään siellä, molemmat rakastetaan muumeja 🙂

Sopivaan rakoon tuli tämä postaus ja arvonta, olemme tälle kesän lopulle suunnitelleet juuri tuonne menoa pienen suuren mummifanin kanssa ??

Olisi hienoa toteuttaa 5 vuotiaan tytön haave ja lähteä muumimaailmaan käymään 2 -vuotiaan pikkuveljen kanssa. Kaikista lehdistä on nuo mainokset neiti leikannut kun hinku sinne niin kova

Mukana arvonnassa ☺️ Meillä ei rahatilanne ole antanut mahdollisuutta viedä lapsia muumimaailmaan tänäkään vuonna joten voitto tulisi todella tarpeeseen. ?

Nyt olis pienen perheen isä innoissaan ja perheen muutkin jäsenet,
jos jostain voittais liput muumimaailmaan. Muumimaailma kun on hyvin kaukainen paikka ja jo pelkästään sinne suuntaan matkaamiseen menee aikaa
vaivaa ja rahaa :/ Nyt peukut pystyyn lippujen puolesta itse kullekin! 🙂

Muumimaailma on kiva retkikohde. Liput ovat niin kalliit, että parikin ilmaislippua auttaisi kummasti (5 muksua).

Mukana arvonnassa!
Olisi ihana voittaa tämä, niin pääsisin kummitytön viemään muumimailmaan.

Mukana! Ihana paikka kesäretkelle?

Olisipa ihanaa viedä lapsenlapset Muumeilemaan <3

Olisi ihana päästä 5vuotiaan lapsenlapsen kanssa viettämään päivää muumilaaksoon <3

Parimna kesänä käyty ja taas pitäisi päästä

Meillä on kaksi pienintä ollu vailla muumimaailmaan. Esikoisen kanssa käytiin vuosia sitten kun hän oli pieni. Kiva paikka ?

Muumimaailmassa lapsi saa elää todeksi sadun maailmaa. Lapsenlasten kanssa menisin ?

Mukana ollaan. Lapset haluneet tuonne jo parina kesänä mutta kun on niiiiin hinnakasta

Vietettäisiin ihana päivä Muumimaailmassa oman pojan ja kummilapsen kanssa. ?

Elokuussa perheen kanssa Muumimaailmaan, joten nämä liput kelpais kyllä.

Mukana arvonnassa ja palkinnolle olisi käyttöä heti elokuussa, kun mennään lasten kanssa Muumimaailmassa käymään.

Tää opiskelijamamma haluais pystyä viemään oman pikku lapsenlapsen tutustumaan suosikkeihinsa muumeihin. Saataisiin lyhyeen kesälomaan edes jokin toive toteutettua hänelle ❤

Mukana arvonnassa! 🙂 Kaksosten (1v.5kk.) kanssa ollaan ensimmäistä kertaa Muumimaailmaan menossa.. Se on myös esikoisen (4v.) lempikesälomakohde! Ihan mahtavaa olisi voittaa liput!

Ehdottomasti mukana? viimeksi itse lapsena muumimaailmassa käynyt,nyt olisi tarkoitus mennä omien lasten kanssa tänä kesänä !

Heissan! Juurikin muumimaailma jää meiltä tänä kesänä välistä, koska kaikkeen kesätekemiseen ei vaan rahkeet riitä. 2-vuotias pojan kloppimme rakastaa muumeja ja pian 5-vuotias neitimme ihastui kovin muumimaailmaan muutama vuosi sitten siellä vieraillessamme. Olisi ihanaa päästä sinne satumaailmaan taas vierailulle moikkaamaan muumeja ☺

Mukana ehdottomasti! Ihana tyttärentytär, reilu 2v, haluaa muumimaailmaan, puhuu siitä jatkuvasti! On jo valikoinut vaatteetkin mitä laittää päälle sinne! Ja tietysti itse mummuna änkeen perheensä mukaan, joten liput olisivat tervetulleita! 🙂

Niin mukana! viimeks käytiin 2v sitten ja nyt tytöt ois vähän vanhenpia nii ois helpompi liikkua ilman rattaita. ? Aivan ihana paikka!

Niin mukana! viimeks käytiin 2v sitten ja nyt tytöt ois vähän vanhenpia nii ois helpompi liikkua ilman rattaita. ?

Lähtisin 3-vuotiaan tyttäreni kanssa ❤️Emme ole aiemmin käyneet Muumimaailmassa.

3,5-vuotias muumifani-tyttösemme haluaisi tänä kesänä muumimaailmaan ensimmäistä kertaa. Toisaalta kerta se olisi ensimmäinen vanhemmillekin ?☺ Olisi siis mahtava voittaa ja lähteä täältä Kuopiosta etelään reissuun! ?

Mukana ehdottomasti.ite käyny vuonna 1995 .olis kaikki va viiä omat lapset tänne

Mukana ? Lapset on jo vuosia pyytäneet päästä tuonne, ja tänä vuonna yritetään järjestää tämä, mutta kyllä kirpaisee 6 hengen reissu näin hoitotuella eläessä…

Mukana arvonnassa!
Poika toivoisi sinne vielä pääsevänsä ennen loman loppua…

Ois niin hienoa voittaa joskus jotain näin siistiä

Muutaman vuoden jo joka kesä mietin että haluaisi lapset viedä muumimaailmaan tai edes jonnekkin. Tämän arvonnan voitto auttaisi todella paljon 5 henkistä perhettä että saatais edes sen 2 lippua ja jäisi 3 vaan ostettavaksi ja vihdoin päästäis moikkaa muumeja. ?

Olisi ihana voittaa nämä liput. Esikoinen 3,5v on muumi fani ja haluaisi kovin päästä käymään. Tänä vuonna ei tule olemaan varaa mennä oikeen mihinkään koska itse olen 5kk ikäisen kanssa kotona. Joten todellakin ollaan arvonnassa mukana! 🙂

Mukana ollaan todella suurella sydämellä <3 Olisi ihanaa kun kaksostyttöni pääsisivät käymään niin halutussa muumimaailmassa.He pitävät kovasti muumeista ja matka olisi toiveiden täyttymys :). Ollaan kovasti matkaa muumimaaailmaan suunniteltu ja kaksi lippua auttaisi kovasti kattamaan matkakuluja 🙂

Mukana 🙂 2v ja 4v odottaa jo kovin muumimaailma- reissua. Joka ilta pienempi kysyy joko huomenna mennään :,D

Mukana ollaan 🙂 Ihanaa olis viedä kaksostyttömme muumumaailmaan, he ovat 4.vuotiaita. Kovasti ovat muumifaneja ja varmasti käynti olisi elämys :):)

Olisi mukava viedä meidän pieni muumi fani isosiskonsa kanssa kiertelemään pitkin ja poikin muumimaailmaa ja näkemään muumeja ja halaamaan niitä ? Olisi pienen ihmisen täydellinen lomamatka ?

Ihana olisi päästä juuri 2 vuotta täyttävän pojan kanssa muumimaailmaan! Helpottaisi kovasti kun opiskelijana ei paljon tuloja ole kesällä. Kun haluua lapsillekkin suoda kesälomaa hektisestä arjesta ❤

Mukana!! Olis ihanaa päästä mein 4v pojan kanssa edes kerran tuolla 🙂

Just eilen mieheni kanssa suunniteltiin kesälomamatkaa,muumimaailma olisi tytöille mieluisin mutta laskimme että reissu tulisi liian kalliiksi, jo kaksi lippua helpottaisivat huomattavasti! ?
Ja teidän kuvien ja tekstin perusteella se olisi tytöille unelmien täyttymys! Meistä kukaan ei ole siellä koskaan käynyt…

Mukana?Veisin ehdottomasti tänä kesänä veljen tättähäärä tyttären, jotta muu perhe saa levähtää uuden perheenjäsenen kanssa ?

Viime kesänä kävimme, ihana paikka mihin haluamme uudestaan

Ihanaa että ajattelet näin! Minä itse en pääse täältä pohjoisesta perheeni kanssa muumimaailmaan, mutta tällä lippu paketilla voisin ilahduttaa ystävä perhettä.

Mukana 🙂 Koskaan en ole itse tai tyttäreni käynyt ja nyt olisi vihdoin ihana käydä. Pikkuveikallakin on jo oma muumipehmo odottamassa <3

Hei!

Kiva kuulla, että olette viihtyneet Muumimaailmassa. Pohdittiin myös sinne matkailua, joten liput tulisivat ihan kuin tilauksesta. Esikoinen on myös suuri muumifani, joten hän kyllä pitäisi käyntiä kesän kohokohtana. Olipa muuten nättejä kesäkuvia kirjoituksessasi!

oi, olis 5 henkisellä perheelläkin mahdollisuus <3

Muumimaailmassa vierailu olisi kyllä kiistatta kesän kohokohta! Eli mukana ollaan 🙂

Meidän lemppari kesäloma kohde <3 olisi ihana voittaa liput tällekin vuodelle 🙂

Olisi ihanaa päästä käymään Muumimaailmassa 10, 7 ja 2 vuotiaiden kanssa.

Käytiin siellä muutama vuosi sitten kun lapset oli pienempiä. Olisi ihana päästä uudestaan, on hieno paikka 🙂

Emme ole nähneet muumimaailmaa vaikka esikoinen vinkunut jo aika pitkään.Olisi ihanaa päästä vihdoinkin!

Meidän muumi-fanin ensimmäinen kerta odottaa vielä tuloaan, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

Ehdottomasti mukana, olisi hienoa viedä lapset muumeja katsomaan 🙂

Mukana arvonnassa. Ei olla ikinä päästy käymään. En ole edes omassa lapsuudessani käynyt. Toivottavasti onni suosii ja päästään korjaamaan tää virhe. 🙂

Omassa lapsuudessa on tullut käytyä ja olisi kyllä kiva viedä oma taapero muumeja katsomaan 🙂

Olemme käyneet, paitsi pienimmäinen. Olisi kiva käydä taas!

Mukana <3 tyttärentyttären kanssa menisin.

Mukana arvonnassa!
Tyttöni 8-vuotias on puhunut monta vuotta,mutta ei olla päästy käymään. Nyt olisi kiva viedä tyttö sinne <3

Mukana ollaan. Olisi ihan mahtava lähteä pian 3-vuotta täyttävän neidin kanssa muumeja halailemaan 🙂

Meillä asustelee pieni tytöntyllerö, joka on aikamoinen muumifani! Ollaan harkittu, että tänäkesänämentäis, mutta tyyriit hinnat on kallistanert siihen, että ehkä tämä kesä jää välistä. Huippua olisi voittaa liput, niin päästäisiin näkemään muumit 🙂

Ei olla käyty, mutta suunnitelmissa ehkä olisi tälle kesälle. Ehdottomasti mukana!

Mukana arvonnassa!
Tyttäreni on täysin hurahtanut Muumeihin, ja kesälomalla on aivan pakko toteuttaa pienen tytön unelma ja päästä heitä tapaamaan ?

Mukana! Itse haaveillut lapsesta asti että pääsisipä siellä käymään joskus,nyt olisi kiva mennä oman perheen kanssa sinne. Lucas 3v ja heinäkuussa syntyvät pikkuinen mahassa vielä ❤

Mukana arvonnassa ?
Erityislapsemme on jo kohta 13-v ja edelleen haluaisi mennä muumimaailmaan muumeja halimaan yhdessä sisarrustensa kanssa ?

Viime kesänä käytiin ekaa kertaa ja nyt on päästävä uudelleen. Teatteriesitykset oli tosi kivoja 🙂

Ollaan käyty ja lapset olisi innoissaan menossa uudelleen.

Meidän 3- vuotias on jo vuoden verran ruinannut että koska päästään muumimaailman, olisi niin hienoa päästä. Ei köyhällä kotiäidillä niin ole varaa tällaisiin

Työtön /pätkätyöläinen kummitäti veisi kummitytön Muumimaailmaan.

Lapset eivät ole vielä päässeet käymään.Kiva ois mennä perheen kanssa.

Ollaan käyty. Yksi harvoista paikoista, jossa meidän kaks erityislasta viihtyy. Uusiin paikkoihin on kynnys lähteä, kun ei yhtään tiedä miten lapset reagoi. Lisäksi matka on suht lyhyt, automatkat on ongelma. Lisäksi sukulaisia asuu Naantalissa, yhdistetään sukulointi ja viihde. Muumimaailma on meille ollut aina varma valinta ? Liput olis kiva saada ?

Olisi mukava mennä tyttären kanssa käymään. En ole vielä koskaan käynyt.

Kylläpä ois liian hyvä ollakseen totta jos arpa onni suosi! ♡ EI enää tarvitsisi pohtia mihin veisimme tytöt 3v ja 1v kesäloma reissulle!

Muumimaailmaan ollaan menossa, oispa kiva voittaa liput 🙂

Niiin mukana! Muumimaailma on aivan ihana paikka! ❤

Ollaan käyty, ja aivan ihana paikka. Lapset haluavat sinne aina vaan uudestaan.

Mukana lippuarvonnassa. Ei olla vielä koskaan päästy käymään Muumimaailmassa. Meillä kaksi suurta Muumi-fania (3v. ja 4v.) ja olisi huippua voittaa liput Muumeja katsomaan 🙂

Mukana! Meidän vähän vajaa 3v odottaa, että pääsisi muumimaailmaan moikkaamaan muumeja ja haisulia.

Olisi niin ihanaa voittaa tämä ihana palkinto ja päästä mummin pikkumurujen kanssa Muumimaailmaan katsomaan kaikkia ihania muumuhahmoja <3 ja päästä näkemään Pikku myyn syntymäpäivä näytelmää teatteriin <3 mummin kohta 3v prinsessa nauttii niin kovasti laulusta ja tanssista.

Mukana. Vanhempien lasten kanssa joskus muumimaailmassa käyty, mutta 1,5 -vuotias kuopus ei vielä ole päässyt käymään. Kuopus tunnistaa muumit ja voisi olla paikasta innoissaan, kuten isosisarukset aikanaan.

Hieno paikka varmasti, mukana arvonnassa!

Mukana! Ollaan käyty ja tykätty. Muumimaailma on kyllä paikka, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin 🙂

Mukana!
Muumimaailma on ihana paikka ?

Oiii, tämä olisi ihana! Meillä 2,5-vuotias ihan muumifani 🙂

Olisi kiva päästä tytön kanssa:)

Uusioperheestämme minä ja 2 lasta ollaan käyty Muumimaailmassa 8v sitten. Mieheni ja nuorimmat eivät ole käyneet. Puheissa usein on 🙂

Olisipa mahtavaa! Erityisen onnelliseksi tämä tekisi tyttäremme ja olisi varmasti koko kesän paras juttu! ?☀️

Viime kesänä käytiin pienen muumifanin kanssa, mutta tänä kesänä ei olla päästy. Mukana arvonnassa ?❤.

Mukana. Ei olla vielä koskaan käyty,olisi kiva nyt mennä 2v. Muumi-fanin kanssa.

Olisi pienelle mieluinen kesälomaylläri 🙂

Olisi ihana palkinto! ? Meillä kaksi pientä muumityttöä ja isompi jo kovasti odottaa että pääsee halaamaan muumeja!

Mukana arvonnassa ? Poikani ja kummipoikani haluavat mennä!

Ehdottomasti mukana. Ei olla päästy vielä siellä käymään. Ei lapset eikä vanhemmatkaan, olisi mahtavaa päästä käymään, edes kerran elämässä.

Muumimaailmaan olisi muutaman vuoden tauon jälkeen taas ihana mennä. ?

Mukana! Kävin viimeksi kymmenen vuotta sitten ja nyt ottaisin oman tytön mukaan. Hän rakastaa Muumeja!

Mukana! Kuopus ei ole vielä päässyt moikkaamaan ihania muumeja!

Voi nämä tulisi niin tarpeeseen. ??

Ehdottomasti mukana. Perheessä 2 nuorinta suuria muumifaneja ?

Mukana arvonnassa! ? Ollaan käyty tytön kanssa viimeksi viime kesänä, tarkoitus olisi mennä myös tänä kesänä. Ihana paikka!

Olisi ihanaa mennä. Nyt äitiyslomalla kahden lapsen kanssa.

Mukana ollaan. Olisi kyllä itsekin kiva päästä omien lasten siivellä käymään muumimaailmassa. Edes kerran ? tietäisi mistä kaikki hehkuttaa

Mukana arvonnassa! Olisi ihana lähteä pienen Muumifanin kanssa käymään kattoon oikeita muumeja.

Mukana! ❤ meidän neiti 1v8kk on suuri muumifani. Tärkoitus ois kesällä käydä muumeja moikkaamassa 🙂

Mukana arvonnassa.
7-v poika kysyi milloin mentäisiin Muumimaailmaan kun kaksi vuotta sitten oltiin ja tykkäsi. Sanoin että tuskin tänä kesänä päästään kun tarvii vähän valkata missä käydään. Olisi ihanaa yllättää hänet ja pikkusiskot 4v ja 5kk ja ilmoittaa että päästäänkin muumeja katsomaan jo tänä kesänä ?

Ehdottomasti mukana. Olisi kiva päästä viemään esikoulun alottavan tyttäreni tänä kesänä muuallekkin kuin linnanmäen ilmais laitteisiin ?

Mukana arvonnassa.

2,5 vuotias neiti pääs tänä kesänä ekaa kertaa käymään muumimaailmassa, voi sitä riemun määrää ko pääsi muumeja halailemaan! Uudesta reissusta puhutaan päivittäin. (elokuussa pitäis neiti yllättää ja uudelleen mennä muumimaailmassa käymään ja katsomaan neidin aitoa iloa)

Meillä lapset eivät ole vielä koskaan olleet Muumimaailmassa mutta kovasti sinne toivoisivat, joten mukana ollaan arvonnassa ?

Käytiin tänä kesänä 2,5 vuotiaan neidin kanssa muumimaailmassa. Voi sitä onnen määrää kun pääsi halailemaan muumeja. Joka päivä puhutaan siitä kuinka uudelleen haluaa muumimaailmaan. Uusi reissu ollaan siis tekemässä elokuussa!

Oi Muumimaa olis niin meidän plikkojen juttu, mutta koko kesä ilman rahaa, koska opintovapaa. Joten mukana kisassa!

Mukana kilpailussa. Muumimaailm
a?

Meillä 1,5v. ja 4v. neidit tykkäävät kovasti muumeista. Pienempi on ihan kova fanittaja. Muumimaailmaan ollaan jokaa tapauksessa menossa tänä kesänä. Jos voittaisimme liput, ei tarttis loppukuusta mietiskellä, mitä syödään (näin kotihoidontuella sitä miettii aika paljon), vaan voitais vaan rillailla huoletta ja nautiskella. Oi, se ois ihanaa! ❤

Ehdottomasti mukana arvonnassa ?Olemme käyneet siellä kaksi vuotta sitten lasten kanssa, mutta haluaisimme mennä vielä tänä kesänä uudestaan.

Mukana ollaan ehdottomasti, Toissa kesänä vein pojantyttären muumimaailmaan ja on halunnut siitä asti sinne uudestaan, pikkuveljensä ei ole vielä päässyt kertaakaan ja mummona haluaisin molemmat viedä sinne mutta työttömänä on vaikea saada sen verran kokoon rahaa että onnistuisi kun matkaakin on yhteen suuntaan runsas 200 km, Ihana paikka ja paljon koettavaa ja nähtävää, paikka johon kaikkien lapsien pitäisi päästä ainakin kerran elämässään.

Mukana 🙂 Olemme kerran käyneet, kun tytär oli 1 1/2 -vuotias ja muistelee reissua vieläkin.

Mukana <3 itse olemme jo muumimaailmaan liput ostaneet mutta jos voitto osuu kohdalle antaisin jollekkin jolla tarve 3

3vuotiaan muumifanin pitäisi päästä kertomaan poliisimestarille, että haisuli käy meillä kokoajan piilottamassa tavaroita 😉

Kävimme viime kesänä ensimmäisen kerran, ja ihastuimme paikkaan! Olisi mukava päästä tänäkin kesänä.

Muumimaailma vielä kokematta! Poikien kanssa lähdettäisiin reissuun.

Mukana arvonnassa! Tänä kesänä olisi taas tarkoitus mennä perheen kanssa muumimaailmaan! 🙂

Ehdottomasti mukana! Ei olla koskaan käyty ja olisi tosi kiva päästä viemään pojat sinne! ?

6-v tyttö kävi Muumimaailmassa kun oli 1-v,mutta ei muista reissusta mitään. Nyt hän unelmoi pääsevän uudelleen Muumimaailman 🙂

Oltiin talvella ekaa kertaa Taikatalvessa ja nyt kesällä uudestaan pitää mennä☀️

Mukana ollaan. Olisi niin mahtavaa päästä käyttämään lapsia Muumimaailmassa. Itse en koskaan ole käynyt, mutta myönnän, että edelleenkin olisin yhtä (ellen vielä hitusen enemmän) innoissani, jos pääsisin halaamaan muumeja, yhdessä muksujeni kanssa!

Ihana palkinto.
Meillä tykätään kovasti Muumeista.
Äitiyslomalla on pakko karsia menoista.
Esikoinen kuitenkin haluaisi kovasti Muumimaailmaan.

Oi että, olis ihunaa päästä Muumimaailmaan ja etenkin Muumitaloon ❤Mukana arvonnassa.

Tyttäreni on kova muumi fani ja ilahtuisi kovasti muumimaailma reissusta! ?

Muumimaailmassa olisi ihana käydä, edellisestä kerrasta yli 20v.

Olisipa ihana palkinto. Meillä tykätään ihan kauhean paljon muumeista ja nyt äitiyslomalla on pakko karsia menoista. Esikoinen haluaisi kovasti Muumimaailmaan.

Mukana.Perheenä emme ole käyneet muumimaailmassa. Mutta ihana olis viedä pian 4v muumifani tyttö katsomaan oikeita muumeja

Mukana.. Eikä olla perheen kesken vielä ehditty muunimaailmaan vaikka täällä on pian 4v muumifani tyttö.

Voi mitään muuta toivo niin paljon kuin että pääsisi hetkeksi kauaksi kotoa. Viimeisen kauden vuoden aikana kun elo on ollut tosi rankkaa eikä vieläkään näy helpotusta. On ollut paha raskauspahoinvointi, homekämppää, vaikea vuokranantaja, synnytyspettymys ja lapsi teholla, tällä hetkellä myös huono asunto jossa tuntuu että seinät vain kaatuu päälle. Koko perhe tarvitsisi just tälläisen reissun. Varaa kun ei tietenkään itsellä ole mihinkään ja kuitenkin nyt kesällä jotain kivaa haluaisi tehdä. Tekisi hyvää oikein myös avioliitolle vaikeuksien jälkeen. Ja häämatkakin tulisi tehtyä satujen maailmassa jossa ei kukaan olla vielä käyty ?

Itse olen käynyt Muumimaailmassa noin 20 vuotta sitten ja nyt haluaisin viedä tyttäreni sinne! Ihana paikka! 🙂

Täällä olisi pari pientä, joiden kesän kruunaisi pääsy Muumimaailmaan! Pidetään siis peukkuja lippujen puolesta!! 🙂

Täälläkin löytyy kaksi Muumi-fania! Matkaammekin sovivasti kesän aikana Turkuun ☀

Oisi huikeaa päästä 1,5 vuotiaan tyttäreni kanssa muumimailmaan ja tietysti äitikin mukaan tuolleretkelle?

Mukana, ihana olisi lähteä 3v ja 5v poikien kanssa katsomaan muumeja ?

Olisi ihana näyttää lapsille kaunis ja puuhaa täynnä oleva muumimaailma. Saada vaihtaa haleja.

En ole itse koskaan päässyt lapsena eikä ole kyllä ollut mahdollisuutta omillakaan lapsilla päästä käymään vaikka kova hinku on ollut meidän 7 vuotiaalla Mikaelilla muumimaailmaan. Muumit on meillä ollut kova juttu pienestä pitäen mutta valitettavasti kukkaro ei ole kyllä antanut periksi pääsyä muumimaailmaan.

Mukana. Olisi ihana päästä kesällä muumimaailmaan.

Mukana! Ois ihana lomareissu esikoiselle joka saa vielä muutaman kuukauden nauttia siitä että on ainoa lapsi ja huomion keskipiste. <3

Lähtisin ilomielin näyttämään Muumimaailmaa ekaa kertaa pojalleni joka on ollut pienestä pitäen muumi-fani ?

Mukana 🙂 Esikoinen kävi kun hän oli vuoden vanha, nyt hän täytti neljä ja nuorimmainen ei ole koskaan käynnyt, niin pidetään peukkuja!

Ihana ajatus ja ihana arvonta ❤️ Lapsemme Noah 4,5v ja Madeleine 2,5v ovat suuria muumifaneja ja he katsovat muumeja joka päivä haltioissaan. Lapset toivovat kovasti, että pääsisivät tapaamaan ja halaamaan muumeja livenä. Liput ilahduttaisivat koko perhettä, sillä opiskelijana rahat ovat tiukilla ja on todellakin tullut huomattua että kaikki aktiviteetit ja pääsyliput maksavat hurjasti! Koko perheemme ilahtuisi lipuista kovasti ja niin mielelläni soisin lapsilleni sen ilon ja riemun että he pääsisivät Muumimaailmaan, paikkaan joka ilahdutti minua kun itse olin lapsi ja kävin siellä perheeni kanssa ❤️

Kummipojan 4 v. veisin katsomaan muumeja ☺

Siskonpojan veisin mielelläni, joten mukana arvonnassa!

Olisi ihana päästä tyttären kanssa muumimaailmaan! ☀❤

Tulikohan edellinen kommenttini perille?
Mutta siis, mukana ollaan. Olisi ihana viedä lapset Muumimaailmaan! Varsinkin pojalle olisi loistava 4v-lahja!! <3

Mukana 🙂 Veljen ja omien lasten kanssa menossa

Kahden vanhimman lapsen kanssa ollaan käyty Muumimaailmassa joskus kymmenen vuotta sitten, mutta kaksi nuorinta lasta ei ole vielä koskaan sinne päässeet.

Mukana. Muumimaailma on suomalainen ikoni ja aivan huikea paikka. Valitettavasti erilaiset puistot ovat aika kalliita koko perheen reissukohteita, matkoineen, lippuineen, syömisineen ja jos vielä yöpyykin niin aika ison loven tekee kukkaroon. Hienoa, että järjestit tämän arvonnan. Taatusti tekee huisin onnelliseksi voittaja perheen!! Ihanan aurinkoista kesää teille!

Mukana arvonnassa 🙂

Kerran olemme perheen kanssa käyneet ja olisi haaveissa päästä uudelleen.

Mukana arvonnassa.
Minä ja 2-vuotias tyttöni ei olla kumpikaan käyty muumimaailmassa. Aina kun tv:stä tulee muumimaailmasta mainos hän sanoo että haluaa sinne ?

Ihana juttu! 8-vuotias esikoiseni haluaisi viedä 1-vuotiaan serkkupojan Muumimaailmaan, hän on kovin ihastunut muumeihin!

Mukana ollaan arvonnassa, muutaman viikon päästä olisi tarkoitus muumimaailmaan suunnata. Liput olisi hyvä bonus matkalle

Kyllä olisi mukava mennä katsomaan Pikku Myytä ja koko muumiperhettä.

Ihana juttu!
Minun 5-ja 8-vuotiaat lapseni haluaisivat vielä mennä Muumimaailmaan. Varsinkin 8-vuotias haluaisi viedä sinne 1-vuotiaan serkkupojan, joka on täysin Muumien lumoissa.

Mukana ollaan! Juniori lähtisi innolla Muumimaailmaan 🙂

Olisipa ihanaa päästä muumimaailmaan lasten kanssa. Muumit ovat yksi suosikkiohjelmista ja välillä joku lapsista on kysellyt että onkohan se ”Muumilaakso” kuinka kaukana. Vaikuttaa tosi kivalta paikalta viettää kesäpäivää.

Ihana arvonta! Ei olla koskaan käyty ja veisin 3vuotiaan lapseni sinne ensimmäistä kertaa. 🙂

Mukana! Olisi huippua päästä viemään 2v tyttö ja 1v poika sinne!?

Mukana! Ei olla käyty lapset 3v ja 1v!

Voi kyllä, ehdottomasti mukana arvonnassa! Meidän poika olisi ihan onnessaan, kun pääsisi tuonne tapaamaan muumeja -ja näkisi Haisulin, tietenkin Poliisimestarin seurassa!! Olisi ihana antaa 4v-synttärilahjaksi lippu tuonne (synttärit 12.7. kerkeisi hyvin!!)!

Emme ole ikinä käyneet, Muumi-fanina olisi mukava mennä. ?

Kylläpä liput tekisi onnelliseksi suuren 5v muumifani pojan ja mut opiskelija äidin. Viime kesänä yritettiin päästä muumimaailmaan , mutta 3h matka, liput ja majotus olisi tullut ihan liian kalliiksi, kun jo pelkkiin lippuihin menee yli 50€. Jos tänä kesänä pääsisi vihdoin! Ilmaiset liput auttaisi jo paljon asiaan. Ja me suuret muumifanit oltaisiin ikionnellisia <3

Olis ihana päästä tyttären kanssa Muumeja katsomaan.

Mukana arvonnassa ☺️
Muumimaailma ja Muumit ovat kuuluneet meidän perheen elämään jo 10-vuotta.Tytär täyttää syyskuussa 11-vuotta ja Muumeilla olemme kyläilleet kesällä 10 vuoden ajan ja talvella 7 vuotta!Ihan paras paikka❤️Muumit ovat tuoneet meille myös Naantalin saaristoineen rakkaaksi paikaksi.Olemme kesällä sekä talvella viikon Naantalin läheisyydessä,ja samalla vierailemme Muumeilla.
Ihanaa kesää ?

Todellakin haluaisin viedä lapset kokemaan muumimaailman ?

Ehdottomasti mukana! Itse olen ollut muumimaailmassa lapsena eli joskus yli 20 vuotta sitten 😀 Pojan kanssa olisi mukava päästä käymään ja viettää kiva kesäpäivä 🙂

oltiin Juhannuksena jo muumimaailmassa lapsen kanssa,harmillista oli silloin vain että bussit ei mennyt kävelyreissu tuli sitten kotiin,turun keskustasta.Olisi vielä kiva päästä tänäkesänä toisen kerran ennenkuin menee kiinni. liput on kalliita ei siellä aina tuu käytyäkkään,kun kerran vuodessa joka kesä ei ole varaa kun 1 kertaan. olisi kiva voittaa liput meidän perheelle. 🙂

Kyllä ois tämä ryhmä rämä menossa! Voisin kirjoittaa aiheesta myös omaan blogiin sitten 🙂

Ihana ajatus ja ihana arvonta ❤ Lapsemme ovat todella suuria muumifaneja, Noah 4,5v ja Madeleine 2,5v katsovat joka päivä muumeja ja haluaisivat kovasti päästä Muumimaailmaan heitä tapaamaan ❤ Liput ilahduttaisivat koko perhettä, koska näin opiskelijana lapsiperheessä rahat ovat tiukilla, mutta niin mielellään koko sydämestään sitä haluaisi lapsiaan ilahduttaa ja mikä olisikaan parempaa kuin viedä heidät tapaamaan muumeja livenä ?

Voi! Olisi ihana voittaa liput! Meillä ei ole koskaan varaa lähteä muumimaailmaan.. Jos liput voittaisi, repisin jostain matkarahat, koska täältä Keski-Suomesta matkaa kertyy kiitettävästi, joka ko itsessään tuntuu kukkarossa.

Mukana arvonnassa:) muumeja menisi halaamaan 2-vuotias suuri muumifani:)

Ehdottomasti mukana, jospa tänä vuonna pääsisimme reissuun. Viime vuoden kesäloma loppui juuri kun se alkoi koska edellisenä iltana nuorempi pojista kaatoi kuumat vedet kätensä päälle jonka vuoksi jouduimme seuraavan viikon ramppaamaan sairaalassa.

Mukana! Mielellään veisin 6v,3v ja 1v lapset ensimmäistä kertaa muumimaailmaan. Ovat kovia muumi faneja (niinkuin äitikin) ?

Mukana! Meillä on kolme lasta, joten kahdesta lipusta olisi jo iso helpotus lippujen hankinnassa. 🙂

Oih! ? Meidän 6v juniori on odottanut jo useamman vuoden pääsyä muumimaahan, mutta 7h perheelle se on vähän turhan tyyris reissu! Josko onni suosis ja pääsisin edes juniorin alnssa kahden käymään, mikäli isoveljet malttaisivat reissusta paitsi jäädä!

Mukana ihan ehdottomasti

Olen käynyt viimeksi Muumimaailmassa ala-asteella. Mukana kisassa. ?

Mukana. Olisi niin loistavaa pystyä viemään lapset muumimaailmaan. Isompi sielä onkin joskus 7-8 vuotta sitten käynyt, mutta pienempi muumifani ei ole sinne päässyt.

Olisi ihana viedä tuo vajaa 3v Muumimaailmaan. Itse syntyjään naantalilaisena Muumimaailma tuli koluttua vuosien saatossa monesti, olisi hauska päästä sinne nyt lapsen kanssa 🙂

Mukana! Suunnitelmissa ois mennä nyt kesällä 3vuotiaan ja 6kk tyttöjen kanssa ekaa kertaa katsomaan muumeja.

Olisi pienen prinsessan haave, kun muumimaailmaan pääsisi

Olen käynyt Muumimaailmassa viimeksi ala-asteella. Mukana kisassa.?

Olisi ihanaa voittaa liput ja päästä viemään 2 vuotias poitsu sinne ?

Mukana arvonnassa! Lähtisin reissuun omien ja siskon pojan kanssa. Omille lapsille Muumimaailma on jo tuttu ja hyväksi havaittu paikka, mutta pikku serkkupoika on lähdössä ensimmäistä kertaa ihailemiaan muumeja tapaamaan. Voitto helpottaisi kummasti matkabudjettia!

Mukana ehdottomasti arvonnassa 🙂

Mukana todellakin, meillä molemmat muksut aivan ihastuksissa muumeihin. Loma tulisi todellakin tarpeeseen, kun rakas äitini kuoli ystävänpäivänä ja hän oli meille, kuin muumimamma.

Köyhälle olis kiva päästä.2v tytär ja voimo mukana 🙂

Viime kesänä käytiin ekan kerran eikä varmasti jäänyt viimeiseksi! Ihana paikka!
Tänä vuonna olisi tarkoitus käydä väskissä samalla 🙂

Mukana minäkin, toinen reumalapsen äiti!

Mukana arvonnassa 🙂 Haaveena olisi viedä syksyllä 3v täyttävä esikoinen Muumeja moikkaamaan,matkaa vaan on aika paljon täältä Pohjois-Savosta joten lippujen voittaminen jelppaisi jo kummasti kustannuksissa 🙂

Olisipa mukava viedä tuo pikkuväki muumimaailmaan. Esikoinen onkin käynyt isovanhempien kanssa.
Mukana siis ?

Oi, ehdottomasti mukana arvonnassa! Me ei olla viitsitty vielä Muumimaailmassa käydä juurikin hinnan takia ja koska lapset olleet aika pieniä. Nyt ovat kuitenkin jo sen ikäisiä (2 ja 4),että paikka olisi varmasti mieleinen. Matkaakin meiltä tuonne kertyy, joten rahaa menee siihen ja majoittumiseen yms, joten olisi aivan mahtavaa voittaa nämä liput. 🙂

Mukana, ihana arvonta! Ois meijän pienelle perheelle eka kerta ikinä. <3 Ja kolmivuotiaamme huokailee aina tv-mainoksen nähtyään, että "joskus voidaan mennä", olisi siis hänelle oikea unelmien täyttymys.

Mukana 🙂 Ois ihan parasta päästä Muumeja katsomaan.

Mukana! Oispa mukava päästä lasten kanssa käymään.

Mukaan arvontaan! Suunnitelmissa on mennä käymään tänä kesänä.

Mukana! Lähtisin Muumimaailmaan kehitysvammaisen veljeni (hän on siis aikuinen, mutta lapsen tasolla) ja oman yksivuotiaani kanssa. He ovat ihan parhaat kaverit keskenään, ja nauttisivat varmasti päivästä!

Mukana arvonnassa!

3,5v tytär olisi mahtava viedä, vielä ei ole kertaakaan muumimaailmaan päässyt.

Mukana arvonnassa. Lapset varmasti innostuisivat. Emme ole koskaan käyneet siellä.

Mukana arvonnassa!
Olisi ihana päästä 3v. eka kertaa muumimaailmaan. <3

Tyttäreni kohta 4v ei ole käynyt muumimaailmassa ja niin toivonut pääsevänsä.?

Oi, oispa niin mukava voittaa! Tänä kesänä ollut tarkoitus käydä. 🙂

Mukana arvonnassa. Tämä reissu on ollut lasten toiveissa suunnitteilla tälle kesälle, mutta rahatilanne ei välttämättä anna periksi. Olis ihan mahtavaa voittaa liput!

Mukana! Ollaan haaveiltu reissusta sinne, jospa tänä kesänä päästäisiin ?

Hieno juttu olisi päästä muumimaailmaan!

Ihana paikka ? Mukana arvonnassa.

Olisi ihana helpotus viisi henkiselle perheelle <3

Veisin veljen tytön ja kummipojan jotka eivät muumien ihmeellistä maailmaa vielä ole päässeet kokemaan❤️

Tänä kesänä voisi tyttären viedä ensi kertaa katsomaan muumeja. Hänestä kasvanut jo iso fani! Siis mukana arvonnassa! ?

Voi kumpa osuisi voitto omalle kohdalle. Pääsisi lapsi vihdoin paikkaan, jonne jo viime vuonna kovasti toivoi pääsevänsä.

Ihana paikka mutta tosi kallis. Pienin ei ole vielä käynyt eli tarpeeseen tulisi liput.

On kyllä kallista hupia, mutta lapset rakastaa Muumimaailmaa. Pienin ei ole vielä käynyt eli liput tulisi tarpeeseen.

Mukana arvonnassa! Ollaan parikymppisiä nuoria vanhempia pikku tytölle, eikä kukaan meistä ole tuolla vielä koskaan käynnyt sillä jää juurikin rahan vuoksi aina väliin.Olisi mahtavaa päästä ihastelemaan paikkaa! Olemme niin muumifaneja tytön kanssa, että uskoisin hänen pitävän 🙂

Tämä olisi ihana! Olen ollut muumifani aina mutten ole koskaan käynyt paikass! Osaan vuorosanat ulkoa tv-sarjasta ja yritän muumirakkauttani siirtää tyttöihinkin. Ja olen onnistunut 😀 muutaman päivän päästä vuoden täyttävä kuopuskin laulaa paapapapaata kun Muumien tunnari pärähtää soimaan <3

Mukana! Ollaankin mietitty, että tuonne olis ihana mennä!

Muumifaneja löytyy kaksi kappaletta ja ihanaa olisi päästä käymään tuolla.

Meidän perheestä kukaan ei ole käynyt muumimaailmassa, olisi varmasti lapsille hieno kokemus.

Tuonne olisi mukava päästä ekaa kertaa käymään ☺️

Mukana ollaan! Vuosi sitten lupauduin sinne tyttäreni kanssa menemään ja lupaushan on pidettävä.

Mukana arvonnassa! Koskaan ei olla oltu, olisi mahtava päästä käymään. 🙂

Mukana. Meidän perheen pienin on ollut vauva kun viimeksi käyty olispa kiva viedä perhe uudelleen nyt pärjättäis ilman rattaitakin

Mä en oo koskaan käynyt eikä mun 3 v ja Melkeen 1 v! Joten mukana arvonnassa:)

Mukana arvonnassa, suunnitteilla olisi reissu muumimaailmaan tälle kesälle ?

Mukana! Olisi kiva viedä lapset muumimaailmaan neljän vuoden tauon jälkeen!

Meidän pikkupoika on suuri Muumifani. Olisi ihanaa viettää päivä Muumien kanssa.

Kovasti olisi haaveissa päästä kesällä käymään 🙂

Mukana, olisipa mukavaa päästä Muumimaailmaan! 🙂

Lapsena olen käynyt, mutta olisi ihana viedä kohta 3-vuotias tyttöni ja pian syntyvä vauva muumimaailmaan 🙂

Oispa kiva viiä lapset tuonne, nauttisivat varmasti. ? En itsekään eikä miehenikään oo koskaan käyny, joten ois jo aika korjata asia. ?

Onpa ihana ajatus. ♡ Jätän itse osallistumatta, sillä toivon, että liput menevät jollekin sellaiselle perheelle, jolla ei muuten olisi mahdollisuutta päästä.

Itse olen käynyt Muumimaailmassa 21 vuotta sitten, eikä jäänyt valitettavasti sellaista fiilistä, että välttämättä tarvitsisi uudelleen mennä. Liian paljon ihmisiä, liian tönkköä toimintaa Muumihahmoilta ja liian nuhjuiset paikat. Siitä on tosiaan kauan, joten ehkä asiat on muuttuneet. 🙂

Mukana arvonnassa! En koskaan ole itse päässyt käymään Muumimaailmassa, mutta nyt olisi kiva lähteä omien lasten kanssa 🙂

Ollaan mietitty sinne menoa, mutta lippujen hinnat hirvittää. Ikinä ei olla käyty ja esikoinen puhuu muumimaailmasta usein ja on suuri ”nuuskimuikki” fani :D. Arvonnassa mukana siis 🙂

Mukana! Olisi ihana päästä viemään lapset sinne

Tämmöset yhteistyöt on huippuja. Iso peukku. Meillä myös viisi lasta ja harmi kyllä rahatilanne ei kauheaan moneen paikkaan veny ja tuntee aina pistoksen sisimmissään kun lapset pyytävät päästä linnanmäelle tai muumimaailmaan ja ensimmäisenä täytyy googlata hinnat ennen kuin uskaltaa sanoa mitään. Viime vuonna ei tuli muumimaailmalle mut nyt peukut ja varpaat pystyyn että päästäisiin 🙂

Oispa mukava käydä:)

Olisi ihana voittaa ja viedä 1 ja 4 vuotiaat muumifanit halailemaan muumeja

Ei tosiaan olla käyty muumimaailmassa koskaan, suunniteltu on monesti mutta budjettiin on aina kaatunut. nuorin varmasti olis innoissaan niin vois mennä hänen kanssa vaikka kaksin. Tosin käytiin titi-nallen talossa tänä kesänä(budjettireissu kun 45€/5 ihmistä) ja ihmeen hyvin jaksoi sekin kiinnostaa vielä 11 ja 13 vuotiaitakin 😀

Mukana!! Koskaan ei olla käyty, isommat pojat ovat jo muumi-iän ohittaneet, mutta pikkulikat varppina tykkäisi!;)

Mukana arvonnassa! Olisi kivaa päästä muumimaailmaan pojan kanssa, kun ei ole siellä käynyt. Ja en ole ollut tuolla kun 90 luvun loppupuolella.

Mukana! Olisi ihana voida viedä oma lapsi Muumimaailmaan. Itse olen ensimmäisen kerran käynyt siellä 24 vuotta sitten.

Lähettäisin tyttäreni pienten poikiensa kanssa kokemaan
lapsuudenlempipaikan Muumimaailman uudelleen 20v jälkeen ?

Mukana arvonnassa!Käytiin viime vuonna muumimaailmassa ja tyttäreni vähän jännitti hahmoja. Olisi kiva käydä tänä vuonna ottamassa vähän parempi kokemus ehkäpä! ?

Kiva kesä arvonta, mukana ollaan!

Aivan ihanaa olisi päästä sinne lapsen ja myös äidin iloksi 😀

Voi miten ihanaa olisi viedä lapsemme sinne!

Voi miten ihana olisi viedä lapsemme sinne! ❤

Oi, me ei olla koskaan oltu, mutta haluttaisiin kovasti käydä!:)

Itse lapsena Muumimaailmassa käynyt ja esikoisen kanssa tuli parina kesänä käyty mutta nuoremman tytön 4 vee ei olla päästy vielä käymään. Kova Muumifani on kyseessä ??

Mukana. Ikinä ei olla Muumimaassa käyty. Kovasti on pojat toivonu pääsevänsä

Olisipa onnen päivä, jos voitto osuisi kohdalle! Toki matkoihin menisi rahaa myös aika paljon, mutta helpottaisi kovasti.

Olisi ihana viedä lapset muumimaalimaan rahat ovat vaan niin tiukassa.

Mukana! Reissu muumimaailmaan olisi kolmevuotiaan pojan unelma, mutta tämänhetkisessä taloudellisessa tilanteessa ei ole ollut varaa lähteä muumeja moikkaamaan.

Kuopus ei ole vielä päässyt muumeja näkemään, joten mukana arvonnassa.

Ehdottomasti mukana! Menisin kaksin esikoisen kanssa nauttimaan päivästä Muumien kanssa. 🙂 <3

Olisipa ihana käyttää poikaa siellä, eli mukana ollaan 🙂

Olisipa ihana päästä käymään lasten kanssa. Mukana arvonnassa. =)

Olisipa ihana viedä lapset Muumimaailmaan. Mukana arvonnassa. =)

Ihana arvonta! Mukana ollaan 🙂

Muumimaailma on yksi hienoimmista paikoista lapsiperheille, ehdottomasti mukana arvonnassa! Ja onhan ne muumit ihania ?

Mukaan 🙂 Itse olen kerran käynyt Muumimaailmassa, niin pienenä etten muista muuta kuin pelänneeni käsinukke-esitystä ?

Mukana arvonnassa! Olispa mukavaa viedä omat pikkupojat muumimaailmaan.

Todella kiva arvonta, osallistun!

Mukana ollaan. Muumimaailma on ihana paikka, jonne täytyy äidinkin päästä joka kesä ?

Itse oon käynyt pienenä useasti ja kerran kummitytön kanssa. Nyt toiveena olis päästä tänä kesänä omien lasten kanssa. (riippuen millon vauva päättää syntyä) huippu kivaa ois voittaa liput 🙂

Ois mukava päästä tapaamaan muumeja ?

Ihana ajatus silta, kun laittaa hyvän kiertämään, saa sen moninkertaisen takaisin. Toivottavasti pätee tälläkin kertaa. Me köyhäillään, koska halutaan hoitaa lapset kotona kunnes nuorinkin kolme ja joo, ei tosiaan oo varaa edes Puuhamaahan tai Muumimaailman. Hyvää kesää teidän perheelle! 🙂

Oi olisi ihana päästä tyttären kanssa ?

Mukana arvonnassa 🙂

Muumimaailmaan olisi ihana mennä, omat kokemukset jää 90 luvun loppupuolelle! Lapsetkin tykkäisi, etenkin nuorin! 🙂

Valitettavasti tämä arvonta on päättynyt jo viitisen vuotta sitten.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X