äiti ja melukylän lapset - Banneri

Rakas lapseni, sinä täydellinen pieni ihminen. Sinä, jolla on vielä koko hieno elämä edessä kaikkien upeiden seikkailuiden kera. Sinä jolla sydän on puhdasta kultaa ja joka ei osaa ajatella kenestäkään mitään pahaa. Sinä joka tällä hetkellä tutkit maailmaa intoa puhkuen, mutta varmistat useasti, onhan äiti lähellä. Sinä josta minä, me vanhemmat pidämme parasta mahdollista huolta. Sinä, jota me autamme kasvamaan tässä ihmeellisessä maailmassa. Sinä, joka olet meille todella rakas. Tiedäthän, minulle, meille, sinä olet aina täydellinen.

Rakastin sinua valtavasti jo ennen syntymääsi. Kun sain sinut syliini ensimmäistä kertaa, totesin kuinka täydellinen oletkaan ihan kaikkine piirteinesi. Rakastuin sinuun vieläkin enemmän. Toivonkin, että elämäsi täyttää sinua rakastavat ja sinusta välittävät ihmiset. Toivon, että löydät tulevaisuudessa rinnallesi oikeanlaisia ystäviä, niitä ei tarvitse olla paljoa, yksikin on jo kimpale kultaa. Sellaisen, jonka seurassa voit olla täysin oma itsesi ja jonka kanssa voit jakaa niin iloiset kuin ikävätkin asiat.

Vaikka sinä olet vielä ihan pikkuinen, haluan kertoa sinulle tämän

Lupaan kulkea kanssasi tätä elämän ihmeellistä matkaa. Nyt me vielä tutkimme yhdessä kotia, mutta kesää kohti mennessä kiinnostut varmasti mitä kaikkea ihanaa löytyy ulkoa. Pidät vielä kädestäni kiinni ja horjahtaessasi kannattelen sinua. Hiljalleen rohkaistut ja et ehkä enää pidäkään kädestäni. Horjahtaessasi osaat jo tasapainoitella ja pysyt pystyssä.

Kasvaessasi lisää et enää käänny ja katso taaksesi, olenko varmasti takanasi turvana. Hiljalleen napanuora välillämme venyy ja elämässä tulee vastaan monenlaisia tilanteita. Tulee vastaan onnistumisia ja epäonnistumisia. Sitä tekee virheitä, mutta älä huoli, niistä oppii. Lupaan olla tukenasi aina kun tukeani tarvitset ja silloinkin, kun et sitä itse osaa pyytää. Ja tiedätkö, ei tule olemaan sellaista asiaa josta et voisi minulle kertoa.

Vielä nyt sinä kuitenkin käperryt syliini, puristat pienet sormesi peukaloni ympärille ja katsot silmiini. Vielä kiedot kätesi kaulani ympäri ja halaat niin, että sydämeni meinaa pakahtua siitä onnesta. Saatat itkeä, kun poistun huoneesta toiseen ja hymyillä mahdottoman leveästi, kun tulen takaisin. Kohotat käsiäsi hieman ja pyydät syliin. Painaudut rintaani vasten ja kuuntelet sydämeni sykettä. Siinä on hyvä olla. Silloin tuntuu kuin aika hidastuisi edes vähäsen ja minä olen kiitollinen, kun olet juuri siinä. Minun täydellinen, pieni tyttöni.

Kommentit (10)

No niin, nyt meinaan alkaa itkemään täällä junassa. Ihana teksti, kuvaa omia tuntojani hyvin. Esikoiseni jäänee ainoaksi lapseksi ja on muutaman viikon omaasi nuorempi. Tämä aika on niin ihana hana ja menee nopeasti! Kohtahan hän on jo iso tyttö… Olen lukenut blogiasi raskausajoista lähtien ja kommentoinut vain kerran. On tosi kiva seurata teidän elämää, kun vauvakin on melkein samoja ikiä. Nautitaan nyt, kun he vielä ovat pikkuruisia (vaikka toki myöhemminkin) <3

Ihana sinä ja kiva kun seurailet.♥
Ja kiitos, kyllä tuossa vähän omakin silmä kostui tuota kirjoittaessa. Niin nämä pienet vain kasvaa.♥

Kauniisti kirjoitit. On aarre omata hyvä ja rakastava äiti. Itselläni on ankea lapsuus, vanhempani eivät osanneet rakastaa turvallisesti meitä lapsia, henkistä väkivaltaa. Meillä on traumat ja terapiassa monet vuodet. Itse olen jotenkin omat lapset osannut kasvattaa rakastavassa perheessä, mutta se ei ollut helppoa, edelleen tunnen etten osannut tarpeeksi, lapset on jo aikuisia. Olen yrittänyt päästä irti omasta äidinkaipuustani, sitä äidinrakkautta ei ole saatavissa. Ystävät ja muut läheiset ovat ne rakkaat, jotka korvaa menetetyt ihmissuhteet. Kiitos että ilmaiset lapsillesi rakkautta myös sanoin.

Kiitos.♥
Ihan kamalaa mitä olet joutunut kestämään. 🙁 Ei varmasti tuon jälkeen ole ollut helppoa kasvattaa omia lapsia, mutta varmasti olet pärjännyt oikein hyvin. Onneksi siinä lähellä ystäviä joiden kanssa saanut luoda hyvät ihmissuhteet. Halaus sinne.♥

Niin ihanasti kirjoitettu! ❤️ Ihan tässä liikuttuu.

Hei!

Voi ❤️ Sanoitit juuri sen, mitä minä tunnen ja ajattelen ja haluan ihanalle, täydelliselle Eetulleni sanoa. Ei ole lisättävää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X