äiti ja melukylän lapset - Banneri

Taas muutama juttu tehty vauvalle

Teksti Terhi

Lupasin tulla tänne näyttämään, mitä sitä onkaan tullut taas tehtyä vauvalle. Instagramissa nämä jo vilahtivatkin, mutta nyt vasta saan aikaiseksi vilauttaa niitä täällä blogissa. Nyt olen muutaman päivän verran ollut virkkaamatta ja neulomatta. Meniköhän pahin innostus jo ohi vai onko uusi aalto tulossa?

No mutta mitä täällä on sitten kyhäilty? Esitellään nyt vaikka ensimmäisenä tuo isompi projektini, kun virkkasin vauvalle peiton. En ollut koskaan tehnyt isoäidinneliöitä, mutta olen katsellut niistä tehtyjä peittoja, joten halusin koittaa onnistuisinko siinä itse. Alkuun muutama neliö oli aina hieman eri näköinen, mutta laitoin nekin kaikki tuonne valmiiseen peittoon, onpahan ainakin persoonallinen.

Katsoin muistaakseni ohjevideota jonkin aikaa ja kun idea suunnilleen meni jakeluun suljin videon ja tein sitten vain mitä tein. Käytin vain kahta väriä, sillä en löytänyt meidän kylältä kolmatta väriä, jonka olisin peittoon halunnut. Mutta ihan tyytyväinen olen kyllä tähänkin versioon, ottaen huomioon, että se on ensimmäinen tekele. (Kuvassa ei vielä näy, mutta jälkeenpäin tein peittoon vielä valkoiset reunat).

Tein vauvalle sängyn päälle myös jonkinlaisen mobilen

Koska yksi, jonka olisin halunnut oli loppunut, päätin tehdä mobilen itse. Ihastuin virkattuihin norsuihin jo Saagan ollessa vauva ja nyt halusin etsiä niihin ohjeen. Löysinkin sen Käsintehtyä ja kaunista -blogista. Sen avulla onnistuin norsujen teossa ihan hyvin, vaikkakin sain niistä osasta jotenkin suurempia ja osasta pienempiä. Ero niissä ei kuitenkaan ole niin suuri, että se pistäisi silmään.

Ostin askartelukaupasta valkoisen renkaan (olisi voinut olla paksumpikin, mutta tuo sai kelvata tämmöiselle pakkosaadahetikaikkinyt ihmiselle) ja virkkasin kaksi vaaleanpunaista, yhden valkoisen ja yhden oikein tummanharmaan norsun. Lopuksi kokosin koko ”komeuden” ja jonkinlainen mobile oli valmistunut. Lopuksi tein vielä yhden vaaleanharmaan norsun, josta tuli vauvalle vaunulelu.

Sellaisia täällä on nyt viimeisemmäksi kyhäilty. Saa nähdä teenkö vielä jotakin vai riittikö tämä minulle nyt. Sitä kun ei koskaan tiedä mitä sitä seuraavaksi saa päähänsä alkaa tekemään. Nyt kun on tullut tehtyä vauvalle jo vaikka mitä, niin saa nähdä teenkö seuraavaksi jotakin taaperolle.

Kommentit

8 kommenttia
Terhi

Kiitos oikein paljon.♥
Kiitos hyvästä ohjeesta. 🙂 Ja oikein hyvää uutta vuotta sinnekin.♥

Avatar

Ihania varsinkin kun en itse osaa juuri virkata

Terhi

Kiitos paljon.♥
Noi norsut oli ainakin helppo tehdä. 🙂

Avatar

Toi peitto on kyllä niin ihana 😍 mullekin on tullut mieleen että voisin alkaa neulomaan jotain nyt kun pikkusiskoni saa vauvan keväällä ❤ jotenkin tässä on erilailla innoissaan kun on hänelle esikoinen 🤗

Terhi

Kiitos. 🙂
Jos alottaisin nyt sen teon uudestaan, tekisin varmaan muutaman asian eritavalla, mutta menee se noinkin. 😀
Oi ihanaa, ilman muuta ei muuta kuin neulomaan.♥

Avatar

Vauvan toukkapussi näyttää niin ihanalle, että sellaisen haluaisin joskus vielä neuloa. Kun vaan olisi joku vauva saapumassa lähipiiriin 😉

Terhi

Ne toukkapussit on kyllä suloisia.♥

Avatar

Tsemppiä raskauden loppuun asti, ihana että olit löytänyt blogistani virkatut norsut 🙂 Ihanaa uutta vuotta myös teidän perheelle <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä