äiti ja melukylän lapset - Banneri

Hän on täällä ja olemme täysin rakastuneita. Torstaina 20.2.2020 syntyi perheeseemme suloinen ja täydellinen prinsessa. Kaikki sujui käynnistyksessä hyvin ja palaan synnytyskertomukseen ajan kanssa hieman myöhemmin. Nyt me nautimme pienestä tyttärestämme ihan täysin.

Tai niin täysin kun tässä pystyy nauttimaan, sillä meidän perheeseen tulla tupsahti taas täysin lupaa kyselemättä kylään mahatauti. Se pirulainen tuli meille tiistaina, kun vanhempi poikamme aloitti. Sairaalassa sanottiin, ettei se ole este torstain käynnistykselle, vaikka kotona sairastaisikin joku, kun minulla ei ole oireita. Osittain huokaistiin vähän ja toivottiin taudin menneen ohitse, kun kului useampi päivä eikä uusia sairastuneita ollut. Mutta niin vain sunnuntaina aloitti nuorempi poikamme.

Täällä siis ihastellaan vauvaa ja samalla koitetaan häätää yrjö kylästä. Toivon todella, että imetys suojaa vauvan tältä taudilta.

Kommentit (18)

Oi,onnea kovasti!❤ Toivottavasti saisitte vatsataudin pian häädettyä ja välttyisitte suurin osa taudilta.

Oi ihana, paljon onnea teille!❤ Ja toivottavasti mahatauti jättäisi jo teidät rauhaan!

Suuret onnittelut pienestä ihanasta ihmeestä koko teidän perheelle!😍
Tosi kurjaa, että vatsatauti tuli teille uudestaan. Voi viedä pitkäänkin, ennen kuin tauti on kokonaan selätetty, jos potilaita tulee muutaman päivän välein. Voi kunpa ainakin vauva ja sinä säästyisitte!
Sukulaiseni perheessä oli vatsatauti sinä kesänä kun Tampereen uimarannoilla oli norovirusta. Heillä muu perhe paitsi vastasyntynyt sairastui. Imetys siis luultavasti suojasi pientä, vaikka äiti sairastui.
Voimia ja tsemppiä potilaiden kanssa ja iloa vauvan hoitamiseen!😊

Kiitoksia.♥
Niinpä, ei olisi tarvinnut tulla uudestaan. Nyt kulunut useampi päivä, kun yksi tytöistä lopetti oksentamisen. Toivon, ettei enää tulisi muihin.
Onneksi imetys onneksi suojaa näitä pieniä aika hyvin.♥

Onnea koko perheelle! Hän on täydellinen. Toivottavasti veljet paranevat pian, eikä tauti leviä.

Onnea uudesta perheenjäsenestä!

Itse täysimetin vauvaani puoli vuotta, jonka aikana sairastuin oksennustautiin kahdesti. Vauva onneksi selvisi kummallakin kerralla tauditta, mutta olihan se kova urakka taudista uupuneena (ja vähän kuivuneena) vielä imettää.
Toivottavasti pääsette mahdollisimman vähällä.

Kiitoksia.♥
Tällä hetkellä kolme lasta sairastanut tuon toisen kierroksen, toivon ettei tulisi enää muihin.

Lämpimät onnittelut koko perheelle❣️ suloinen prinsessa hän.
Toivottavasti tauti häviää pian🙏

Paljon onnea koko perheelle ihanasta prinsessasta.❤ Toivotaan, että mahatauti on pian ohi.

Onnea uudesta perheenjäsenestä! ❤ ja voimia vatsataudin kanssa, toivottavasti menisi nopeaan ohi. Itsekin sain juuri neljännen lapseni ja kovasti olen seurannut blogiasi koko odotusajan 😊

Kiitos paljon.♥
Tuhannesti onnea sinne pienestä ihanuudesta ja ihanaa vauva-arkea.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X