äiti ja melukylän lapset - Banneri

15 vuotta – Juhlan täyteinen sunnuntai

Teksti Terhi

Tänään tuli kuluneeksi 15 vuotta esikoiseni syntymästä. Siis hurjaa, että aika on mennyt näin siivillä. Mielestäni kun siitä ei mitenkään voi olla noin montaa vuotta, juurihan hänet nostettiin syliini ensimmäistä kertaa ja nyt juhlittiin jo rippijuhlia. Tänään on siis itketty, naurettu ja muisteltu kaikkea näiden vuosien aikana tapahtunutta kummien ja läheisten kesken.

Näiden vuosien aikana olen oppinut myös todella paljon itsestäni sekä kasvanut äidiksi. Esikoinen on kasvattanut meitä vanhempia todella paljon. Eteen on tullut vaikka mitä, mutta kaikesta on aina selvitty, paljon on opittu ja paljon on vielä opittavaa edessäkin. Täällä me opetellaan vanhemmuutta edelleen. On nimittäin tämä arki hieman erilaista teinin kanssa, mutta oikeasti meillä on kyllä ainakin vielä kaikki mennyt oikein mallikkaasti.

15 vuotta meni yhdessä hujauksessa

Tässä vuosien aikana en ole voinut olla muuta kuin kiitollinen siitä, että juuri hän on osana meidän elämää. Vitsi miten onnekkaita me ollaan. Me tultiin juuri sopivassa kohtaa vanhemmiksi, vaikka alkuun moni piti meitä liian nuorina. Mutta me näytettiin niille epäiliöille ja ollaan saatu kasvatettua niin heino tytär.

Tänään tosiaan juhlittiin meidän tyttären rippijuhlia, joten sunnuntai on ollut juhlaa täynnä. Niistä kirjoitan teille erikseen postauksen. Täällä on ollut sen verran pitkä ja touhukas päivä, että taidan lähteä sohvalle miehen kainaloon ja miettimään sitä, miten on voinut kulua jo 15 vuotta esikoisemme syntymästä. Aika juoksee, ei voi muuta sanoa!

Seuraa meitä myös instagramissa.

Kommentit

2 kommenttia
Terhi

Kiitos.♥

Avatar

Kaunis kuva

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä