äiti ja melukylän lapset - Banneri

Oikein ihanaa uutta vuotta 2022 juuri sinulle. Toivottavasti siellä on vuosi alkanut hyvin ja mukavissa merkeissä. Meillä se on sisältänyt paljon yhdessä olemista perheen kanssa, erilaisten pelien pelaamista ja herkuttelua. Täällä ei siis ole alkanut mikään herkkulakko yms. Teitkö sinä muuten lupauksia tälle vuodelle?

Tälle vuodelle on muutamia toiveita. Toivon terveyttä ja onnellisuutta. Toivon, että ystäviä voisi nähdä enemmän ja maailman tilanne helpottaisi ja päästäisiin elään normaalimpaa elämää. Toivon, että lapsilla on hyvät kaverisuhteet, saavat käydä normaalisti koulua ja esikoulua, voivat harrastaa ja ovat onnellisia. Niitä toivon tältä vuodelta.

Toivon myös perheen kesken vietettyjä hetkiä ja että tämä vuosi toisi mukanaan myös jotakin uutta. En vielä tiedä mitä se mahtaa olla, mutta onpahan tässä koko vuosi aikaa. Olisi myös ihana pystyä pitämään lapsille syntymäpäiviä, joita jouduttiin viime vuonna perumaan niin, että lopulta ei vietetty yksiäkään muuta kuin oman porukan kesken. Olisi ollut ihana luvata lapsille, että tänä vuonna ne voidaan pitää, mutta hekin onneksi ymmärtävät, että mennään sen mukaan mikä on tilanne milläkin hetkellä.

Täällä ei olla tehty mitään lupauksia vuodelle 2022

Parempi mennä vaan ilman ja katsoa miten vuosi tästä etenee. Varmasti siellä joku tehnyt jotain lupauksia, olisi hauska lukea millaisia jos niitä olet tehnyt. Sen sijaan, että itse tekisin jotain lupauksia, päätin koittaa tänä vuonna jatkaa samalla kaavalla kuin yleensäkin ja ehkä hieman katsoa mitä suuhunsa laittaa, varsinkin suklaan kanssa ja koittaa olla itselleni armollisempi.

Aikoinaan minulla oli tapana tehdä pieni lista jossa oli lupauksia seuraavalle vuodelle, mutta olen huomannut kuinka parempi itselle on olla ilman. Jotenkin on paljon rennompi, kun ei tee mitään listaa lupauksista ja myöhemmin kasaa paineita jos niitä kaikkia ei pystykään jostain syystä toteuttamaan. Vaikken itse mitään lupaakaan, on silti kiva nähdä mitä muut ovat ylös kirjanneet. Ja tietysti on kiva kuulla, onko edellisen vuoden jutut toteutuneet tai onko täällä muita, jotka ei lupauksia tehneet ollenkaan?
Oikein ihanaa uutta vuotta 2022! Voit seurailla meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X