äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kevät ja lämpö saapuu kohisten. Edessä alkaa olla ajat, kun voidaan kaivaa kevyempää vaatetta kaapeista. Syksyiset välikausivaatteet pitäisi mennä kaikille lapsista, mutta kenkiä pitää varmasti uusia ainakin osalle. Täällä kuitenkin vielä sen verran paljon lunta, että talvikengillä mennään kyllä vielä jonkin aikaa.

Nuorimmalle menee onneksi hyvin kaikki isosiskonsa vanhat nyt tänä keväänä. Ainoastaan vuorellinen kurahaalari pitää testata, sillä se on sen verran naftia mitoitusta. Tuo vuorellinen kurahaalari on näillä keleillä pienillä ihan paras asuste ollut. Myös hanskojen tilanne pitää pian käydä läpi, sillä ainahan siinä käy niin, että toinen pari on teillä tietämättömillä tai kaikki vallan hukassa. Niitä kun saisi myös jatkuvasti olla uusimassa.

Täällä osa lapsista varmaan jo mielellään vaihtaa kevyempää ulos päälle, mutta sitten meillä asustaa muutama vilukissa, jotka ei siitä toppahaalarista hevillä luovu ja heistä on kivempi pukea vain yksi kerros kuin kerrospukeutua. Vielä pihassa ainakin sen verran lunta, että toppahaalari on ollut vielä hyvä valinta. Tänä talvena lunta on ollut niin hyvin, että toppavaatteetkin on pysynyt tosi hyvässä kunnossa.

Kevät on parasta aikaa, kunhan taudit pysyvät poissa

No mutta se vaatetuksesta. Rakastan niin tätä valoa ja aurinkoa. Sitä kun ulkona linnut laulavat ja näkee kuinka lumi sulaa. Kevät onkin mun yks ehdoton lemppari aika vuodesta, ainoana miinuksena silloin pyörivät taudit.Varsinkin tänä vuonna tuntunut pyörivän tosi ärhäkkä noro ja sitä en todellakaan meille halua. Toivottavasti jollain ihmeellä se onnistutaan välttämään. Onko teillä onnistuttu säästymään tuolta taudilta?

Mutta nyt täällä paistaa aurinko niin upeasti ja keli suorastaan huutaa menemään ulos, joten taidamme nyt suunnata ulos heti välipalan jälkeen. Oikein ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa juuri sinulle. Nauttikaa auringosta ja lämmöstä.
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X