äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tänä vuonna tuntuu kuin pääsiäinen olisi tullut kovin aikaisin. Yhtäkkiä oli palmusunnuntai ja lapset kävivät virpomassa. Ja nyt pääsiäistä on vietetty jo useampi päivä.

Pääsiäinen tarkoittaa meillä yhteistä aikaa perheen kanssa. Näiden muutaman päivän aikana on tarkoitus ladata koululaisten akkuja ja rentoutua mahdollisuuksien mukaan jokainen tavallaan.

Munajahti kuuluu meillä pääsiäisen viettoon ja tälläkin kertaa se lapsille järjestettiin. Isommat nyt ei enää siihen mukaan lähde, mutta seurasivat tiiviisti kun nuoremmat niitä kartan kanssa etsivät. Lopulta jakoivat löytämänsä jutut myös isompien kesken ja kaikki pääsivät herkuttelemaan samalla elokuvaa katsoen.

Pääsiäistä vietetään myös nauttien auringosta

Nyt on ollut niin huikeita ilmoja, että ulkona on oltu paljon. Kaikki nauttii tästä lisääntyneestä lämmöstä ja valosta joka on lisääntynyt niin huimaa vauhtia, että osalla on jopa illasta hankaluuksia hahmottaa kuinka pitäisi mennä nukkumaan. Onnea onkin pimennysverhot, joka auttaa ainakin perheen pienimpiä nukahtamaan. Ulko-ovi käy tiuhaan kun isommat ravaavat sisään ja ulos. Lunta on pihassa vielä sen verran reilusti, että eteinen ei ainakaan vielä täyty hiekasta.

Eteisen naulakko pursuaakin nyt eri kauden vaatteista. Nyt pääsiäisen aikaan kelit on lämminneet sen verran paljon, että on voitu kaivaa välikausivaatteet esiin. Toppaa en ihan vielä siivoa pois, jos se nyt vielä sattuukin heittämään kunnon takatalven. Toivottavasti kuitenkin kohta saa heivata toppavaatteet kaappiin odottamaan seuraavaa talvea. Nyt haluan toivottaa oikein iloista, aurinkoista ja herkullista pääsiäistä juuri sinulle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X