äiti ja melukylän lapset - Banneri

Oikein ihanaa alkanutta toukokuuta. Toivottavasti siellä oli kiva vappu ja tämä kuukausi alkanut aurinkoisissa merkeissä. Täällä lämpöä ja aurinkoa on piisannut, ai että kuinka ihanaa ja kyllä siitä on nautittukin. Ulkona on oltu, kun on painettu hulluna puuhommia ja vielä niitä riittää.

Meidän vappu sisälsi yhden meidän lapsen synttärit. Hänen syntymäpäivänä on aina kunnon juhlafiilis, ajatella kun hän on joskus aikuinen ja lähtee juhlimaan synttäreitä, mahtaa olla bileet. Joka puolella vapun juhlijoita. No mutta se sitten joskus tulevaisuudessa. Nyt sankarille on tärkeintä ollut, että on hieno vappupallo ja paljon munkkeja syötäväksi.

Vappu – Meillä siihen kuuluu aina paljon munkkeja

Ja niitä munkkeja sitten tehtiin. Oon tehnyt monena vuonna itse ja koska syöjiäkin on, niin edullisemmaksi se näin kyllä tuleekin. Sima jäi tänä vuonna ostamatta, mutta vielä sitä kaupasta näyttää löytyvän. Tosin luulen kyllä niiden jäävän meidän osalta nyt sinne. Muut juomat riitti hyvin tänä vuonna (mehu,maito, tee, kahvi), eikä meillä simasta välitä kuin pari lasta.

Vappupallot leijailee vielä hyvin. Vähän meinasi jo lässähtää, mutta puhalsin pillillä niihin lisää ilmaa ja ovat taas kuin uudet. Lapset tykkää ja onhan se kiva kun saa tuolla tavalla palloille lisäaikaa. Katsotaan nyt kauanko niitä sitten vielä katsellaan ennen kuin ne tyhjennän ja laitan jonnekin jemmaan. Jos vaikka joskus järkkää juhlat ja näistä löytyy teemaan sopivia. Jostain syystä en saanut ladatuksi haluamiani kuvia tänne, joten mennään sitten arkiston kuvilla.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X