äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kesäkuu vaihtui kuin huomaamatta heinäkuuhun. Luvassa on varmasti aivan ihana kuukausi, mutta niin oli tämä edellinenkin.

Kesäkuun aikana ehdittiin vaikka mitä ja kelit ainakin suosivat. Lämmintä piisasi niin, että välillä oli nautittava sisällä ilmalämpöpumpun tuomasta viileydestä. Ollaan oltu paljon ulkona, lapset ovat nähneet ystäviään, on nähty lasten serkkuja, oltu mummulassa, käyty huvipuistossa, oltu harrastuksissa, viikkokisoissa, vietetty juhannusta ja vaikka mitä muuta.

Nyt aika sanoa hei hei kesäkuu, tervetuloa heinäkuu

Lapsista osa oli viikon päiväleirillä ja sen aika me aina puistoiltiin ja tehtiin muuta kivaa pienimpien kanssa. Lapset on saaneet uida, on herkuteltu vaikka ja millä sekä isommilla on ollut hyviä ulkopelejä iltaisin. Vauvakin oppi vaikka mitä uusia taitoja kesäkuun aikana, mutta niistä lisää sitten erikseen. Mutta sen sanon, että vauva voisi hidastaa tuota hurjaa tahtiaan.

On kuitenkin aika sanoa heipat kesäkuulle ja toivottaa heinäkuulle tervetuloa. Heinäkuu tuo tullessaan varmasti jotain todella ihanaa. Heinäkuussa koitetaan ehtiä ainakin mökille saareen, vähän kauemmaksi rannalle viettämään päivää, mummulaan yökyläilemään, yhteen toritapahtumaan meidän kylällä jossa käydään joka vuosi, isompien kanssa ostoksille ja muitakin juttuja suunniteltu.

Sitähän voi jo sanoa, että ensi kuussa lapsilla alkaa koulu, mutta tässä on kuitenkin lomaa vielä huimasti jäljellä josta aiotaan nauttia aivan täysillä. Toivottavasti sinulla oli kiva kesäkuu. Nyt haluan toivottaa iloista alkanutta heinäkuuta. Toivottavasti se olisi lämmin ja iloa täynnä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X