äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ollaan eletty tätä arkea touhukkaan taaperon kanssa nyt jonkin aikaa ja ollaan oltu pitkään siinä vaiheessa, kun hän tonkii kaapit ja laatikot läpi. Kahvojen irroitus kaapeista ja laatikoista ei sinällään ole ratkaisu, mutta toimii hidasteena.

Olen kokenut parhaaksi antaa hänen tyhjentää ne muutamat laatikot ja kaapit joille hän aina hakeutuu. Oikeastaan roskiskaappi on se josta haen pois, koska siellä nyt ei tarvitse olla. Ja arvatahan voi, että juuri se kaappi kiinnostaa kaikista eniten.

Osasta kaappeja on poistettu lapsilukkoja jo edellisten kohdalla. Uusia ei ole tulossa tilalle.

Meillä on osassa kaapeissa lapsilukot. On ollut kahdenlaisia, mutta ilmeisemmin sen verran surkeita ollut osa, kun eivät ole meidän lapsia pidätelleet. Toimivimmat on sellaiset jotka on kaappien ja laatikoiden sisällä, mutta monesti on sitten pienet sormet litistyneet sinne laatikoiden väliin.

Uusia lapsilukkoja ei olla enää hankkimassa, vaan olen poistellut kahvoja vain. Sen kun tietää, kuinka tämä vaihe lopulta menee ohitse kuitenkin ja kaapeista ei enää puutu kahvoja. Siihen asti pienin tyhjätköön lehtiroskista, levitellään muovipussit lattialle ja hakekoot kaapista kippoja ja kuppeja.

Seuraava kohde taitaa olla kaappien sijaan joulukuusi ja sen pallojen ja muiden koristeiden vieminen. Saa nähdä kuinka siinä käy kun tulee oikea joulukuusi. Ainakin meidän tyttären tekokuusesta on hyvin hävinnyt joulupallot pienimmän toimesta. Puuttuuko teidän kaapeista ja laatikoista kahvoja? Vai löytyykö kaapeista lapsilukkoja?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X