äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kahdella meidän lapsista on ollut pienenä kiharat, oikein kikkurankäkkärät niin kuin osa meillä niitä nimittää. Isommalla heistä hius kihartuu vielä jonkin verran, mutta korkkiruuvit hiuksista hävisi aikoinaan niiden leikkaamisen myötä.

Kun taaperon hiuksiin alkoi kertyä pituutta, alkoi hius samalla hiljalleen taipumaan. Alkuun korvien takaa hius kääntyi voimakkaasti ja mietin, että noinkohan saadaan perheeseen toinen jolla hiukset taipuu itsestään. Ja niinhän siinä kävi ja hiuksissa on kiharaa vaikka kuinka. Onko siellä monen lapsella ollut pienenä kiharat hiukset? Onko ollut kiharat enää isompana?

Vielä ei olla raaskinut leikata, kun nuo kikkurankäkkärät on niin söpöt

Varsinkin suihkun jälkeen hius on todella voimakkaasti kiharalla jopa ylempää eikä vain alhaalta. Muutamaan kertaan mies on ollut jo niitä leikkaamassa, mutta me muut ei olla vielä valmiita siihen, noi on vaan niin mahdottoman söpöt. Oikeastikin hänen hiukset on jo tosi pitkät, mutta nyt ne ei näytä läheskään niin pitkiltä taipuisuuden vuoksi. Joten kiharat saavat puolestani vielä olla, ehtiihän nuo myöhemminkin leikata.

Jossain vaiheessa saksille on varmasti tarvetta, mutta ainakin vielä jonkin aikaa saa nämä kikkurankäkkärät olla ja ilahduttaa meitä. Ja luulen, että kun ne leikataan ne eivät enää taivu noin voimakkaasti vaan tämä kihartuminen kuuluu vain tähän vaiheeseen, joten siksikin kikkurat on saanut vielä olla rauhassa. Ja mainitaan vielä loppuun se, että minulla tai miehellä ei kummallakaan ole pienenä hius kihartunut tällä tavalla.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X