äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lämpöä riittää ja lisää on luvassa, miten huippua. Uima-allas, jonka ostin meille viime kesänä pitkän harkinnan jälkeen, on ollut kovassa käytössä viime päivät. Lapsethan tyyliin asuisivat siellä.

Meillä kun ei nyt ole lasten kanssa päivisin ollenkaan autoa käytössä ja lähimmälle rannalle on kuitenkin tosi pitkä matka mennä kävellen niin tämä uima-allas on ollu super hyvä hankinta. Nyt ei tarvitse miettiä ehditäänkö rannalle ollenkaan ja miten sitten kertoa ettei meno onnistuisi. Rannalle toki välillä mennään vaikka allas löytyy, mutta se riippuu täysin onko autoa kuinka käytössä.

Tämä iso uima-allas mahdollistaa koko perheen uimisen

Meillä on ennestään ollut jos ja vaikka minkä kokoisia altaita, yleensä niitä puhallettavia. Niiden kohtalo ei ole koskaan ollut hyvä. Yksikään ei ole nimittäin kestänyt koko kesää ja niitä on joutunut ostaa useamman. Lisäksi ne on auttamatta liian pieniä perheen isommille, pienimmät toki on viihtyneet.

Tämän ison altaan ostin meille Tokmannilta. Ystävällä ollut se jo monta kesää ja kehui kovasti joten ”uskalsin” minäkin sitten sijoittaa siihen rahaa. Ollaan itse altaasta tykätty paljon. Suodatinhärpäke on vähän raivostuttava ja halvimmalla lämmittimellä kestää lämmittää allas kauan, mutta lopulta ne on niin pieniä juttuja, että ne positiiviset jutut vie voiton. Tämä meidän iso uima-allas on merkiltään Bestway Steel Pro Max ja kooltaan Ø 366 cm. Näitä on isompiakin vielä, mutta tämä meidän tarpeisiin sopiva.

Kommentit (2)

Me ei vielä olla otettu lapsille uima-allasta on perinteisesti lämmitetty vesi vaan auringon lämmöllä. Ihan noin isoo allasta meillä ei kyllä oo. Oisko 1×1,5 m

Aurinko lämmittää allasvettä kivan tehokkaasti 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X