äiti ja melukylän lapset - Banneri

Toivottavasti siellä on ollut onnistunut viikonloppu ja olet saanut juhlia juhannusta kivoissa merkeissä. Kelit on ainakin täällä päin ollut oikein ihanat ja lämpöä on riittänyt.

Meidän juhannus on mennyt päivisin ihan kotona omalla porukalla. Ollaan grillattu, ulkoiltu ja katsottu leffaa kera herkkujen. Harmittaa, kun ei muistanut hankkia pelikortteja, olis kiva ollut pelailla pitkästä aikaa, kun se kuului aikoinaan ehdottomasti oman lapsuuden/nuoruuden juhannuksiin ja olis kiva jatkaa sitä omien lasten kanssa.

Missä teillä on vietetty juhannusta?

Moni varmasti viettää juhannusta mökillä. Ollaan monena juhannuksena käyty saaressa, mutta viime ja tänä juhannuksena ei olla menty. Tavallaan siis tämä juhannus ei nyt eroa muista viikonlopuista paitsi sillä, että on syöty paljon sellaista ns ”juhlaruokaa” ja herkkuja reilummin.

Lapset on saaneet viettää aikaa yhden serkkunsa kanssa ja menoa onkin ulkona piisannut. Onneksi kelit on olleet näin loistavat ja ulkona on voinut olla. Kyllä niin monena juhannuksena on saanut tai oikeastaan joutunut vetää välikausivaatetta päälle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X