äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lopulta vatsatauti kaatoi meidät kaikki. Kuudessa päivässä yhdeksän henkilöä sairastui, että noro taisi olla kyseessä. Vuoden lopetus ei nyt ollut mikään mukavin, mutta tästä hyvillä mielin kohti uutta vuotta.

Piti tehdä tänne kooste tästä kuluneesta vuodesta, mutta sen verran vähän on energiaa vielä kuitenkin, että hyvä jos jaksaa pysyä hereillä. Ensin monta päivää kun hoitaa muita ja valvoo yöt, niin aika kuitti on, kun koittaa itse selvitä tämän taudin jälkeen.

Uutta vuotta kohti ilman lupauksia

En ole aikoihin tehnyt uudelle vuodelle lupauksia ja en tee niitä tälläkään kertaa. Sen sijaan toivon että saamme ensi vuonna olla mahdollisimman terveenä, päästäisiin tekemään perheen kanssa kivoja juttuja ja että oltaisiin vain onnellisia. Onko sinulla ollut tapana tehdä lupauksia uudelle vuodelle?

Tänään on syöty nakkeja, ranskalaisia ja perunasalaattia, sen verran mitä nyt kullekin maistui. Pari lapsista käy katsoon ilotulitusta, me muut poltetaan tähtisädetikkuja ja katsellaan naapurien ampumia raketteja. Omia ei olla enää ostettu, kun nähty joka vuosi niin hyvin niitä. Ja osa lapsista ei niistä edes tykkää, joten täydellinen ratkaisu meille.

Kiitos teille, että olette lukeneet ja kommentoineet. Haluan toivottaa teille jokaiselle oikein iloista ja onnellista uutta vuotta 2024. Olkaa varovaisia rakettien kanssa. Mutta nyt hyvillä mielin kohti uutta vuotta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X