äiti ja melukylän lapset - Banneri

Niin se aika on rientänyt ja meidän pienin on jo puolitoistavuotias. Niin iso jo, mutta samalla vielä kuitenkin pieni. Ajattelin vielä tulla päivittelemään meidän taaperon kuulumiset näin erillisesti, tämän jälkeen ei vastaavia olekaan todennäköisesti hänestä enää tulossa.

Mielestäni hän on huippu iässä. Vaikka perässä joutuu juoksemaan ja vauhtia hänellä piisaa, tyhjätään kaappeja ja laatikoita. Kiipeilee sinne, tänne sekä tonne ja muutenkin kaikenlaista ohjelmaa riittää, on silti parasta nähdä hänen innostuvan niin monesta, oppivan uutta ja leikkivän sisarusten kanssa. Hän on aina siellä missä tapahtuu vai olisiko ennemmin siellä tapahtuu missä hän on, hih.

Puolitoistavuotias kiipeää usein vielä syliin ja nukkuu yöt vaihtelevasti

Parasta tässä iässä on vielä se, kuinka hän tulee leikin tiimellyksen keskellä antamaan halin. Tai kun hän hakee hyllystä kirjan ja peruuttaa syliini lukemaan sitä. Hän myös antaa sisaruksille paljon haleja. Hän myös nauttii suunnattomasti isompien sisarustensa huomiosta. He monesti koulusta tullessa juoksevat kotiin ja kisaavat kuka saa ensin halin tai iloiset moikat. Ihan parasta!

Yöt meillä on jälleen kohti parempaa. Jos nyt pysyttäisiin terveenä voisi olla hyvä mahdollisuus vihdoin niille kokonaisille yöunille. Yleensä herää siinä viiden ja kuuden välillä ja nappaan silloin kainaloon hetkeksi vielä jatkamaan unia. Hän nukahtaa ihan hetkessä iltaisin omaan sänkyynsä ja jos herää yöllä riittää monesti kun käy antamassa tutin. Se olisikin sitten seuraava josta aletaan luopua. Nyt se on ollut käytössä enää unilla.

Puolitoistavuotias on innokas olemaan mukana erilaisissa puuhissa. Hän sanoo muutamia sanoja, rakastaa ulkoilua, kylpemistä, saunomista ja on syönyt itse oman ruokansa jo monen kuukauden ajan. Ihana seurata hänen kasvuaan ja tuskin maltan odottaa millainen kesä hänen kanssaan onkaan edessä.

Kommentit (6)

Ihanaa kuulla miten taaperolla menee ja koko perheellä. Kirjoitat niin mukavasti. Oikein hauskaa vappua sekä kevättä teille🥰

Ihanaa. Nauti täysin siemauksin tuosta ajasta. Olen 69 ja parasta aikaa elämässä oli,kun lapset olivat tuon ikäisiä. Tuon ikäinen lapsi on kuin avoin kirja,kaikki on vielä mahdollista ja voit kaikki hyvät asiat siirtää lapselle. Paras perintö,minkä lapselle voi antaa,on hyvä itsetunto.

Aivan ihanaa ja niin tutun kuuloista taaperon elämää 😍 Ihanaa seikkailun täyteistä kevättä sekä kesää! t. Toinen samanlainen ja ikäinen taapero perheineen

Taaperot on loistavia ❤️
Kiitos paljon ja sitä samaa sinne 😍

Kiva kuulla. 😊
Toivottavasti siellä oli kiva Vappu.😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X