äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ihan meidän jokaisen lapsen yksi lempipuuha pienenä on ollut kaappien ja laatikoiden tyhjentäminen. Nuorimmalla etenkin pelikaapin tyhjäys on mieleistä puuhaa.

Ensin revitään pelit kaapista lattialle ja sen jälkeen yksi lemppari on levittää tietysti ne pelit vielä sieltä laatikoista lattialle. Ihan kivasti vielä osallistuu niiden keräämiseen, mutta pelinappulat voi olla pikkaisen väärissä laatikoissa.

Meillä kaappien tyhjentäminen on ollut ihan sallittua

Mutta ainoastaan tietysti siinä tapauksessa, ettei mitään vain pääse tapahtumaan. (Kaikki kaapit joissa on jotakin terävää, pesuaineita yms. on meillä lukittu). Tällä tyylillä se into tyhjentää kaappeja on lopulta loppunut nopeammin, kun eihän mikään sallittu ole niin mielenkiintoista kuin jokin kielletty juttu. Tähän mennessä keittiön kaapit on jo jätetty rauhaan, joita vielä jokin aika takaperin hän tyhjensi mielellään.

Kuinka monella siellä kaappien tyhjentäminen on tai on ollut taaperon lemppari puuhaa?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X