äiti ja melukylän lapset - Banneri

Täällä selvästi päivän puuhat tulee pienimmällä jonkin verran yöllä uniin, kun yöt on olleet taas aika katkonaisia. Osittain voi myös hampaat vaikuttaa, joista pari tulossa vielä läpi ja valoisuus joka puskee sisarusten huoneesta.

Illalla meillä nukahdetaan hyvin. Joinakin iltoina sängyssään pölpöttää tai keksii kaikkea mahdollista, kuten heittää pehmolelun lattialle yms. Kovin kauan hän ei onneksi tuota jaksa vaan muutamien kertojen jälkeen nukahtaa. Mutta yleisesti nukahtaa todella helposti ilman iltasekoilua.

Katkonaiset yöt myös osittain oma vika

Sillä miten nukahtaa iltaisin ei ole vaikutusta millainen yöstä tulee. Heräily saattaa alkaa jo puolilta öin tai vasta aamuyöstä. Kun yöt meillä ottivat takapakkia aloin nostaa hänet viereen nukkumaan, jotta me vanhemmatkin saatiin nukuttua. Nyt hän varmasti osittain heräilee, että pääsisi viereen nukkumaan. Viime yönä heräili viisi kertaa ja kuudennella otin viereen, niin saatiin nukuttua.

Saan hänet kyllä hyvin nukahtamaan takaisin omaan sänkyyn, paitsi silloin jos hänellä on kädessä oma tyyny. Silloin hän on jo päättänyt, ettei jatka unia omassa sängyssä. Turha on edes koittaa jos meinaa että yöt nukutaan. Onneksi yleensä neljään tai viiteen asti on omassa sängyssä, joten toivoa tässä vielä on öiden paranemiselle.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X