äiti ja melukylän lapset - Banneri

Pahoittelut, että niin moni postaus sisältää nyt pahoinvointia, mutta mun kesässä ei juuri muuta ollut. Se oli niin iso osa mun arkea monen viikon ajan, ettei kesästä juuri muuta ole jäänyt mieleen. Mutta onneksi oli kesäloma.

Tai ylipäätänsä kesä, sillä se helpotti paljon kun en juurikaan pystynyt tehdä mitään. Silti koitin järkätä lapsille kaikkea. Mulla oli laukussa muovipussi mahdollista oksennusta varten ja autossa ämpäri. Raitis ilma kyllä auttoi vähän mutta voimia ei mihinkään erikoiseen ollut. Onneksi ulkona riitti lapsille puuhasteltavaa ja itse sain seurailla istuvalteen.

Pahoinvointia ei helpottanut jännitys

Varasin ajan Tampereelle sikiöseulontaultraan. Päätin, etten katsoisi sikiöseulontaa varten otettuja verikokeen tuloksia ollenkaan. Mutta ultran lähestyessä valitettavasti uteliaisuus vei voiton. Huomasin heti ettei ne arvot ole lähellekään niitä lukemia mitä ne on ollut edellisissä vaan heittää niistä todella paljon.

Tiedän, ettei ne luvut kerro yksistään mitään ja niitä ei saisi tulkita niin, koska ovat osa kokonaisuutta, mutta arvatkaa pystyykö siinä ajatella mitään muuta kuin että joku on varmasti vinossa. Se vahva tunne, että kaikki olisi hyvin oli lopulta kadonnut tuhkana ilmaan. Siinä sitten piti koittaa elää niiden tulosten kanssa ja koittaa vaan luottaa kaiken olevan hyvin.

Se huoli ja jännitys ei tietenkään helpottanut jo valmiiksi pahaa oloa. Ihan kuin se jännitys olisi vielä lisännyt sitä pahoinvoinnin tehoa. Lopulta sitten sinne ultraan pääsin ja siitä lisää toisessa postauksessa.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X