äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tässä olen hiljalleen kollannut kaappeja ja kaikenlaisia pussukoita joista olen kaivanut esiin pientä vaatetta ja laittanut ne yhteen ja samaan paikkaan. Pienten vaatteiden hypistely on vain jotain niin ihanaa ja varsinkin, kun näitä vaatteita on saanut pukea jo useammalle omalle käärölle.

Paljon olen näiden vuosien aikana myynyt vaatetta eteenpäin, mutta aika hyvän määrän myös jättänyt niitä talteen. Lapset penkoivat eräs päivä innoissaan omista vauvamuisto laatikoistaan pientä vaatetta joita toivoivat, että puen heidän pikkisiskolle. Miten ihanaa kuinka hekin ovat tässä hommassa innolla mukana.

Pientä vaatetta jää myös ostettavaksi

Vaikka meillä on tosi hyvin jo kaikkea, niin silti jää vielä ostettavaakin. Se ei kyllä haittaa yhtään, koska niitä hankkii mielellään. Pitää joku kerta käydä kirpputorilla ja varmasti kauppojakin tulee kierreltyä. Koitan ostaa aina vaatteet niin, että niistä syntyy kivoja erilaisia kokonaisuuksia.

Pieniä vaatteita löytyy varmasti vielä lisää, kunhan löytää aikaa kaappien läpi käymiseen. Siinä vaan tuppaa aina vähän lähteä homma lapasesta ja pian koko kaapin sisältö makaisi lattialla, koska sehän on nyt helppo siivota samalla. Onneksi tässä ei ole vielä mikään kiire ja ihan varmasti tulen hypistelemään pientä vaatetta monen monet kerrat.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X