äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ettei kaikki olisi pelkkää odotusta niin tähän väliin vähän mitä ihanaa meillä ollut elokuussa. Postaukset nyt tosiaan tulee tälläin putkeen, vieläköhän siellä joku lukee? Mutta pian taas normi rytmiin eli ei tule jatkossa näin tiheästi.

Meillä oli elokuussa tosiaan aiemmin mainitsemani tyttäremme rippijuhlat. Löydettiin juuri hänelle täydellinen mekko, joka tilattiin netistä ja kokokin osui juuri oikeaan. Kengät löydettiin kirpparilta, ihan kuin uudet ja maksoi vain muutaman euron. Hän kun ei niitä juuri muuten pidä niin ei ollut järkeä maksaa paljon.

Elokuussa tyttäremme pääsi ulkomaille

Juhlat olivat oikein onnistuneet. Sain apua tarjottavissa omalta äidiltä ja miehen äidiltä, kun molemmat leipoi yhden kakun. Ja toki mies sekä lapset toki auttoi paljon. Mies teki esimerkiksi voileipäkakun. Minä kun en ihan ollut täysissä voimissa joten riitti kun tein täytekakun. Juhlat kuitenkin vedettiin kunnialla läpi ja tytär sai ihania lahjoja, joista varmasti mieleenpainuvin oli neljän päivän loma Italiassa jonne hän lähti yhden kumminsa kanssa. Olen niin onnellinen kuinka huikean kokemuksen hän siellä sai. Ilmat olivat huiput ja hän näki niin monia nähtävyyksiä itse valitsemassaan maassa.

Elokuussa oli myös parin lapsemme syntymäpäivät sekä meidän hääpäivä jo neljästoista sellainen. Itsellä se päivä meni tosi pahoin voiden, mutta juhlistetaan sitä sitten joskus vähän myöhemmin vaikka ravintolassa syöden, nyt vielä ei ihan kaikki maistu, mutta ehkä jo kohta.

Kommentit (4)

Täälläkin pitkäaikainen lukija! Onnea raskaudesta ja toivottavasti olo pysyy nyt parempana. Mulla itselläni on vain kaksi lasta ja hekin jo teinejä, mutta tykkään niin paljon sun tyylistä kirjoittaa ja positiivisesta, elämänmyönteisestä tavastasi kertoa asioista että edelleen luen blogiasi. Ihanaa alkavaa syksyä!

Hei! Kyllä täällä luetaan. Tykkään kovasti perinteisistä blogikirjoituksista!

Kiva kuulla ja kiva että luet ❤️

Voi miten ihana kuulla, että luet edelleen ja olipa kiva saada tämmöistä palautetta.❤️
Kiitos myös onnitteluista.❤️ Olo on onneksi nyt tosi hyvä, lähes normaali.
Ihanaa alkanutta syksyä myös sinne.😊

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X