äiti ja melukylän lapset - Banneri

On ollut ihana pitää ”Mytyn” sukupuoli pitkään vain ”pienen piirin” tietona. Mietin jo pitkään, kerronko sen vasta kun vauva syntyy, mutta kyselyitä siitä kumpi meidän vauva on on tullut aika paljon. Lisäksi lapset oli tietysti uteliaita sen kuulemaan, enkä voinut vaatia ettei he saisi sitä kertoa koko aikana.

Instagramin puolella minua seuraavat ovatkin jo nähneet kumpi meille on tulossa. Paljastin sen siellä sunnuntaina. Instagramista minut löytää nimimerkillä @_terhin_ jos haluat sillä puolen seurailla meidän menoa.

No kumpi vauva on?

Tosi moni on veikannut meille syntyväksi poikaa, mikä on jännä koska itsellä oli taas heti alusta vahva fiilis, että vatsassa kasvaa tyttö. Ja koko se fiilis pursusi siitä äärettömän pahasta olosta joka mulla oli viikkojen ajan. Mietin, ettei sillä ololla vaan voi saada poikaa. Täysin en tietty voinut omaan fiilikseen luottaa, koska se on ennemminkin ohjannut väärään.

No mutta tällä kertaa ei ja meidän ”Mytty” on tyttö. Tämä varmistui jo hyvissä ajoin samalla kun kävin siellä Nipt-testissä. Ollaan hurjan onnellisia ja selvennyksenä, että ihan yhtä onnellisia oltaisiin oltu myös pojasta. Nyt on jotenkin niin ihanaa, kun tämä on kerrottu. Vaikka olisi se salaisuus loppuun asti myös ollut kiva, mutta oikeasti helpompi näin koska lapsetkin saavat nyt valmistautua pikkusiskon syntymään kertomalla kaikille kuinka vauva äidin vatsassa on tyttö.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X