äiti ja melukylän lapset - Banneri

Pitkään mietin millä tavalla kertoisin meidän neljälle lapsista vauvan sukupuolen, jotka eivät vielä tienneet. Isommille olin aiemmin vain kertonut sen, kun kysyivät ja pienimmälle myös. Ideoita oli vaikka mitä, mutta taudin kotona pitkittyessä piti sitten päätyä siihen tapaan mikä juuri sillä hetkellä oli mahdollinen.

Koska yksi meidän lapsista ilmoitti heti, ettei paljastus saisi pitää yhtään ääntä, oli konfettitykit ja poksautettavat ilmapallot unohdettava. Konfettitykki meillä olikin edellisen kohdalla käytössä. Mietin myös jos paljastaisi tämän kukilla, mutta koska oli tarkoitus paljastaa nyt vain lapsille se ei tuntunut hyvältä ajatukselta. Monella ollut nyt myös kakkuja joilla paljastetaan, mutta sekään ei sitten tuntunut siltä ”meidän tavalta”.

Lopulta vauvan sukupuolen paljastus oli juuri meidän tyylinen

Alkuperäinen ajatus oli ostaa kiva foliopallo ja pari muuta ilmapalloa ja tehdä niistä kiva asetelma, täyttää ne heliumilla ja laittaa ne valtavaan pahvilaatikkoon josta ne tulevat hienosti esiin, kun lapset avaavat laatikon. Mutta koska kuumeisia ja nuhanenää löytyi kotoa useampi oli lopulta muokattava ideaa, kun ostosreissu peruuntui.

Niinpä eräs ilta päälystin pienempää pahvilaatikkoa jollain vanhalla kaapista löytyneellä lahjapaperilla ja kyhäilin siihen pikkuveli ja pikkusisko lappuset. Pohjalle laitoin jo aiemmin ostamani jumpsuitin, tein it’s a girl lapun ja siihen päälle pumppasin pinkkejä ja valkoisia ilmapalloja. Pallojen värit oli nyt niitä mitä paikallisen kaupan ”ilmapallosekoituksesta” sattui löytymään.

Sitten nelikko kokoontui laatikon ympärille ja avasi sen yhdessä. Lopulta he itse heittelivät palloja ilmaan ja jumpsuittikin löytyi pohjalta. Lapsilta sain palautetta, että tämä oli hauska tapa. Alkuun oli sopivasti jännitystä ja heti laatikon avattua näki kumpi ”Mytty” on. Tällä tavalla sujui vauvan sukupuolen paljastus lapsille. Ei kovia poksahduksia tai leipomista ennen tätä. Simppeli ja helppo tapa.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X