eveliina matilda - Banneri

Minä olen viime aikoina viettänyt lasten kanssa aikaa yksikseni, kun Pepe on tehnyt työpäiviä aamu seitsemästä lähes ilta kymmeneen asti. Pepen olisi tarkoitus saada ennen joulua yksi remonttikohde pakettiin, eikä aikaa meidän omalle remontillemme ole juurikaan ollut. Kun Pepe on lasten nukkumaan menonajan jälkeen saapunut kotiin, minä olen viettänyt loppuillan tiukasti läppäri sylissäni.

Olen ottanut periaatteeksi, että teen jokaisen kurssin tehtävät mahdollisimman nopeasti pois alta. Ajatus keskeneräisinä roikkuvista tehtävistä tuntuu ahdistavalta ja tehtävien kasaannuttua jopa lamaannuttavalta. Minulla on vielä ennen joulua tehtävä yksi  tasa-arvoa edistävän tempauksen suunnittelu, yksi suurempi haastatteluihin pohjautuva essee sekä ainakin yksi ryhmätehtävä. Työn alla on myös kevään työharjoittelupaikan etsintä. Opiskelu on edelleen ihanaa, mutta odotan silti kovin, että pääsen viettämään joululomaa kaikki nykyiset kurssit taputeltuina,

Rakas Adeliina täytti eilen kuusi vuotta ja juhlimme hänen syntymäpäiväänsä hyvin maltillisesti, käymällä kahvilla siskoni ja lasten serkun kanssa. Ade sai tietysti myös syntymäpäivälahjan, mutta varsinaista synttärijuhlaa vietämme vasta joulukuun puolella. Sankari pääsee onneksi juhlimaan myös isänsä luona, joten uskoisin hajautettujen synttärijuhlien olevan ihan toimiva ratkaisu. Tosin juhlapäivä valikoitui näin myöhäiseksi siksi, että lapset ovat meillä vain jokatoisena viikkona ja aikataulujen yhteensovittaminen oli sukulaisten kanssa haastavaa. Saammepa muutaman lisäviikon valmistella olohuonetta juhlasaliksi!

Kaikkien näiden kiireiden keskellä meille kuuluu kuitenkin hyvää. Mielestäni on jotenkin mukavaa kun jo iltapäivällä saapuva pimeys antaa luvan jämähtää kotiin. Ennen Pepen kanssa seurustelua syksykään ei ollut minulle kotona rauhoittumisen aikaa, mutta kuten viime syksynäkin, huomaan jälleen nauttivani kotoilusta. Vaikka kaikki onkin täällä kotona vähän heikun keikun.

Huomenna lapset lähtevät taas toiseen kotiinsa ja Pepe yrittää edetä noin kolmen eri remontin tiimoilla. Huomenna Pepe valmistaa vanhempieni kotiin hyllyjärjestelmän, jonka minä sitten toimitan vanhemmilleni. samalla kun Pepe suuntaa muille työmaille. Lapsuudenkodissani on parhaillaan pieni remontti meneillään ja Pepe on tietysti ystävällisenä ihmisenä luvannut tehdä remontoituun tilaan ihan mielettömän hienot kaapistot. Lauantaina aiomme hiota ja maalata olohuoneen katon noin tuhannennen kerran ja jos valmis maalipinta jostain ihmeen syystä miellyttää Pepeä, pääsemme maalaamaan pintoja myös seinille. Illalla minä tapaan vanhan työkaverini ja sunnuntaina kun minä nukun pitkälle päivään, Pepe vetää työhaalarit jalkaan ja lähtee remontoimaan taas yhden asiakkaan kotia.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua teille!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X