eveliina matilda - Banneri

Minulla on ollut tapana aloittaa uusi blogivuosi tarkastelemalla edeltävän vuoden artikkeleitani, lukijatilastoja, kommentteja ja liikenteen lähteitä. Tarkoitukseni on ymmärtää paremmin Teitä lukijoitani ja kiinnostuksen kohteitanne. Tässä postauksessa esittelen teille yhden tulkintamittarini tulokset, eli eniten lukijoita keränneet artikkelini.

Kaikkein luetuin postaus vuodelta 2019

Irtisanoutumiseni syitä avannut postaus oli minulle monella tavalla poikkeuksellinen. Käytän blogiani hyvin harvoin palautteen antamisen välineenä, mutta tällä kertaa minun oli kirjoittamalla purettava sydäntäni. Minä ja työtiimini muut jäsenet irtisanouduimme työnantajamme epäreilun kohtelun vuoksi. Tämä päätös osoittautui kaikin tavoin oikeaksi, mutta se ei yksinään poistanut tilanteesta aiheutuneita taloudellisesti ja henkisesti harmillisia vaikutuksia. Blogitekstin laatiminen laittoi pisteen tälle maksamatta jääneistä palkoista ja huonosta työnantajakokemuksesta johtuvalle surkuttelulle. Loppujen lopuksi löin blogitekstilläni kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä itseni terapioimisen lisäksi kirjoitukseni houkutteli valtavasti kävijöitä blogiini!

Irtisanouduin Arkealta jo ennen tietoa opiskelupaikasta

2. luetuimmaksi postauksesi nousi tunteellinen kirjoitus joulukuulta

Yllätyin kyseisen kirjoituksen saamasta huomiosta, sillä emmin postauksen julkaisun kohdalla. Kirjoitin tekstin yhdeltä istumalta, vahva tunnetila päällä enkä tiennyt kuinka hyvin valmis teksti istuisi blogiini. Tälläkin kertaa julkaisu oli hyvä päätös, sillä omien tunteideni jäsentelyn lisäksi sain tekstin myötä paljon tärkeää vertaistukea kommentoijilta. Kiitos. <3

Mitä onnellisempi olen, sitä enemmän minua pelottaa

3. Kolmanneksi eniten vuoden aikana kiinnosti minun ja Pepen ikäero

Kirjoitin viime keväänä 15 vuoden ikäeromme vaikutuksista parisuhteeseemme. Minun on tehnyt näin jälkeenpäin mieli kirjoittaa aiheesta uudelleen, eli hieman pidempään parisuhteessa olleen parsikunnan näkökulmasta. Sittemmin myös Pepe on keksinyt muutaman uuden pointin täydentämään alkuperäistä tekstiä.

Suuri ikäero parisuhteessa

4. luetuin postaus käsitteli huonoista vaihtoehdoista vähiten huonoa: lasten vuoroviikkoasumista

Allekirjoitan edelleen tämän vuosi sitten kirjoittamani tekstin. Olen päässyt yli erosta ja elän nykyään omaa unelmaani. Lapseni joutuvat kuitenkin yhä edelleen maksamaan hinnan, joka ydinperheen hajoamisesta koitui.

Olen niin iloinen ja pahoillani, että olette taas tässä

5. luetuin postaus on yksi omista suosikeistani

Ihanaa, että tämä rennon vanhemmuuden puolesta puhunut kirjoitukseni pääsi listalle! Työntäyteisen ja aikataulutetun syksyn keskellä minun on itsekin hyvä palata tämän tekstin sanoman äärelle ja tarkastella arkeemme välittämääni tunnelmaa.

Äitinuttura löysällä

Olisi mukava kuulla löytyikö tältä eniten kävijöitä keränneiden listalta omia suosikkejasi? Tai nousiko mieleesi joku hyvä kirjoitus tämän listauksen ulkopuolelta?

Kommentit (1)

Hei! Kiitos blogistasi 🙂 Kiinnostaisi kovasti kuulla lisää postauksia ikäerostanne ja miten se näkyy yhteisessä arjessanne nykyisin 🙂 Rakkaus ei ole iästä eikä ikäerosta kiinni!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X