eveliina matilda - Banneri

Tänään oli aivan ihanan kaunis päivä, mutta harmikseni vietin sen melkein kokonaan sisätiloissa. Sain opinnäytetyöni maanantaina esitarkastuksesta ja minun on siitä lähtien pitänyt paneutua opettajan korjausehdotuksiin, mutta koneella olon sijasta olen käynyt kirpputorikierroksella, siskon lasten kanssa liikennepuistossa, mukkilassa kahvittelemassa sekä muiden opparia tekevien kanssa jokirannassa pussikaljalla.

Tänään minulla oli tälle viikolle viimeinen kokonainen päivä aikaa ahkeroida koulutehtävien parissa. Huomenna rakkaat lapsoset saapuvat ilahduttamaan elämäämme taas viikoksi ja minulla on ollut tapana keskittyä lapsellisina viikkoina vain lasten kanssa oloon. Siispä avasin läppärini aamulla, söin huomaamattani lounaaksi paketillisen suklaakeksejä ja taistelin Wordin ClipArt-kuvioiden parissa aina kello viiteen asti. Olin kelvottoman ravinnon ja tauottoman koneella istumisen jäljiltä niin uuvuksissa, että makoilin muutaman tunnin sängyssä, opinnäytetyö edelleen silmissäni vilisten.

Olen saanut paidan rakkaalta ystävältä ja farkkuhameen ostin Gina Tricotilta.

Pepe nappasi nämä kuvat minusta. <3

Illalla Pepe ehdotti, että lähtisimme ulkoiluttamaan sähköpotkulautojamme jokirantaan ja niin minäkin pääsin nauttimaan vielä viimeisistä illan auringonsäteistä! Pakkasimme kotoa reppuun juomat ja sovimme Pepen ystävän kanssa treffit jokirantaan. Ihastelimme kirsikkapuiden värittämää jokirantaa, siemailimme kylmää juotavaa ja ihmettelimme elämää. Parin tunnin jutustelun jälkeen kurvasimme Förillä joen yli ja Funikulaarilla kotiin Kakolanmäen toiselle puolelle.

Kirsikkapuiden kukkaloistoa.

Olen itse unohtanut ihan kokonaan tavallisen työssäkäyvän arkirutiinit. Heräilen milloin satun ja puuhailen päivisin spontaanisti kaikenlaista, koska ainoat aikatauluihin sidotut työni tapahtuvat toistaiseksi lähinnä viikonloppuisin. Lapset elävät kuitenkin vielä tämän kuukauden normaalissa arkirytmissä. Adeliina jää koulusta kesälomalle kesäkuun alussa ja lomailee aina jonnekin elokuuhun asti. Ilmoitin tämän saman loma-ajan myös Alexin päiväkotiin, joten molemmat lapset pääsevät viettämään kunnon pitkän kesän!

Ennen lasten kesälomaa, edessä on kuitenkin vielä muutama arkiviikko. Meillä on tiedossa hauskaa ohjelmaa, kun vietämme sunnuntaina Alexin syntymäpäiviä. Olemme joutuneet odottelemaan ulkojuhlille sopivaa päivää ja voimme nyt kutsut lähetettyämme vain toivoa, että sunnuntaina ei sada! Tarkoituksenamme on juhlia Alexia sekä kummipoikaani Maxia puistopiknikillä mahdollisimman koronaturvallisesti.

Your Facen takki Luhdalta. Ted Bakerin laukku Stockmannilta. Burberryn laukkukoriste on anopilta.

Syntymäpäiväjuhlien lisäksi en ole suunnitellut tälle viikonlopulle mitään muuta ohjelmaa. Kotia vaihtavat lapset kaipaavat yleensä rauhallista aikaa kotiutumiselleen, minkä jälkeen voimme yhdessä suunnitella kaikkea kiinnostavaa tekemistä. Ymmärsin oikeastaan nyt, että viikonlopusta taitaa mennä jonkin verran aikaa synttärien tarjottavien valmistamiseen sekä kaupassa käymiseen. Edessähän on siis Prismaperjantai!

Uskaltauduin ensimmäistä kertaa epäluotettavuudestaan tunnetun Funikulaarin kyytiin.

Ihanaa edessä häämöttävää viikonloppua kaikille Teille! Toivotaan, että sää ei tekisi ihan täydellistä käännöstä ja palaan tänne aurinkoisten piknik-kuvien kera!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X