ihan mamina - Banneri

Olin eilen elämäni ensimmäisessä Otavamedian järjestämässä blogipäivässä Helsingissä Lapland hotels Bulevardilla. Mun päivä alko hienosti, kävelin koko aamun kauratyyny housujen selkäpuolelle ängettynä välttyäkseni iskiaskivuilta. Vedin aamulla kaikki mahdolliset sallitut allergialääkkeet naamaan saadakseni turvotuksen pois ja 10min ennen lähtöä tajusin, että olin jättänyt lompakon kaverin autoon edellisenä päivänä. Hieno alku siis!

Pääsin kuitenkin junaan neljä minuuttia ennen lähtöä ja selvisin hienosti Helsinkiin. Asemalla lyötiin bloggaajakolleegan kanssa viisaat päät yhteen ja kahden navigaattorin voimin löydettiin Lapland hotels Bulevard, mikä olikin yllättävän lähellä!

Hotellilla seisoin aivan jännittyneenä aulassa muiden bloggaajien kanssa. Oli sellainen olo, et ei hitto mä en kuulu tänne. Tuntui, että kaikki muut tunsi toisensa ja oli paljon kokeneempia. Nää ihanat naiset otti kuitenkin heti kontaktia, oli ihana päästä juttelemaan ja jännitys hävisi.

Päästiin kierrokselle hotelliin, mikä on avattu tammikuussa Helsingin Bulevardille. Hotellissa teemana on pohjoinen luonto ja Lappi, mikä sai mut rakastumaan heti. Oon aina ollut ihan Lappi ihminen, en tiedä mitään niin ihanaa kun matkat Lapin luontoon. Tehtiin vuonna 2017 mun ja Tonin ensimmäinen yhteinen reissu elämyshotelli Järvisydämeen missä oli samanlainen tunnelma kun tässä hotellissa, mutta tämä hotelli on mielestäni modernimpi ja mikä parasta – keskellä Helsinkiä.

Hotellissa voi perus huoneen lisäksi varata huoneen omalla saunalla, kylpyammeella tai molemmilla! Mulla loksahti leuka auki, kun tajusin että saunasta ja kylpyammeesta näkee lasin läpi huoneeseen. Ihana idea ja toi huoneeseen heti intiimiyttä ja estetiikkaa. Mun teki niin mieli laskea itelleni kylpyvesi ja nostaa kipeät ja turvonneet jalat ammeen reunalle. Hienoimmissa huoneissa oli vielä näiden herkkujen lisäksi ranskalainen parveke tai oma kattoterassi. Tiedän missä haluan viettää mun hääyön. 

Kierroksen jälkeen päästiin cocktail tyyppiseen tilaisuuteen, missä oli Otavamedian henkilökuntaa ja toimittajia. Tarjoilu jatkui Lappi teemalla, tarjolla oli poroa, lohta, mini-karjalanpiirakoita ja hillasta tehtyjä leivoksia. Meinasi taas lähteä raskaushimot lapasesta, en voi enää ajatella muuta kuin sitä vihersmootieta ja poroa.

Koulutuksessa oli teemana instagram -markkinointi ja kuultiin muutamaa potenttiaalista yhteistyökumppania ja heidän toiveitaan vaikuttajilta. Koulutuksen jälkeen saatiin goodiebagit ja jäätiin vielä Kaksplussalaisten kanssa höpöttämään hotellille. En olisi millään halunnut lähteä kotiin, vaikka olin ihan väsynyt ja jalat turvoksissa. Mulla oli ihan mahtava päivä!

Mikä on sun lemppari lomakohde Suomessa?

 

Seuraa mua myös instassa!

@niinaman

Kommentit (2)

Niin oli ihana tutustua suhun!

Ihan mahtava päivä oli! Ja oli tosi kiva tutustua! 🙂

Essi / Ikkunalaudalla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X