ihan mamina - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Kauneuskeskus Place to be kanssa.

Mun keho on kokenut vajaa vuodessa paljon. Raskaus, synnytys, laihtuminen ja imetys on kaikki tuonut mun vartaloon näkyviä jälkiä. Ennen synnytyssairaalaan lähtöä painoa oli 95kg ja vatsa oli valtava. Vyötärön ympärys ylitti jo 112cm. Voitte siis kuvitella, että tämä kaikki oli mun vatsan iholle liikaa. Tiesin jo silloin, että mua odottaa ”pullamössö” vatsa, löysää ihoa ja raskausarpia. En häpeä sitä, vatsan seudun muuttunut ulkonäkö ei ole mulle maailmanloppu. Haluan silti tehdä parhaani, jotta mulla on hyvä ja kaunis olo omassa vartalossani. Siksi päätin aloittaa elämäntaparemontin heti raskauden jälkeen ja kiinteytymistä tukemaan halusin mukaan Kauneuskeskus Place to be:n tarjoamat KRF-hoidot.

Mikä on KRF-hoito?

KRF laite on kosmetologien käyttämä hoitolaite millä ohjataan radiofrekvenssi aaltoja kudoksiin. Kuulostaa hurjalle näin maallikon korvaan, mutta ei se ole sen kummempaa kun ultraääni. Ei siis satu tai vahingoita kudoksia millään lailla. KRF-hoidon avulla iho kiinteytyy ja kirkastuu, nestekierto aktivoituu ja selluliitti tasoittuu. Omalla kohdalla halusin hoidettavaksi alueeksi alavatsan, reidet ja takapuolen missä iho oli selvästi löystynyt, mutta hoitoja voi tehdä myös esimerkiksi kasvoihin tai käsivarsiin.

Hoito perustuu siis radiofrekvenssi aaltoihin, mitkä nostavat lämpötilaa kudoksissa jonka seurauksena muunmuassa kollageenin ja elastaanin tuotanto kiihtyy. Kollageeni ja elastaani on proteiineja, mitkä ovat isossa merkityksessä ihon uusiutumisen ja kimmoisuuden kannalta. Ne on ihon ja kudoksien keskeisiä rakennusaineita.

Millaisia tuloksia me saatiin?

Place to be:n Sara suunnitteli mulle hoitosarjan missä tehdään viisi KFR-hoitoa ja neljä timanttihiontaa raskausarville. Ensimmäiset selkeät tulokset vatsan alueella huomasin jo toisen hoitokerran jälkeen. Alavatsalta oli lähtenyt nestettä hurjasti ja ”pömppis” oli kutistunut. Meillä on nyt takana kolme hoitoa. Sentteinä vyötäröltä on kutistunut tähän mennessä -2cm ja pömppiksestä vielä enemmän. Näin hyviä tuloksia ei toki saa pelkästään makoilulla. Liikunta ja terveelliset elämäntavat tukevat hoidon toimivuutta. Erityisesti nestettä on juotava runsaasti hoidon jälkeen. Omalla kohdalla hoito on estänyt sen, ettei iho jää löysäksi, vaan vetäytyy mukana samalla kun paino putoaa nopeasti. Myös nesteitä poistava vaikutus on ollut välitön ja hoidetut alueet tuntuu kiinteämmiltä. Iho myös näyttää ja tuntuu sileämmältä, syvät raskausarvet ovat tasoittuneet ja vaalentuneet huomattavasti. Innolla odotan millainen lopputulos on viidennen hoitokerran jälkeen!

KRF-hoito on melko uusi Suomessa, mutta jos kiinnostuit niin käy kurkkaamassa Kauneuskeskus Place to be:n facebook ja instagram sivut! Sieltä löytyy ennen ja jälkeen kuvia KFR-hoidosta kasvoille ja siitä kuinka se hälventää kasvojen juonteita ja nuorentaa ihoa. Hoidon hinnastot ovat tekijäkohtaisia. Hinnat ovat 50-80e välillä per kerta riippuen hoidettavasta alueesta. Isompiin hoitoihin kannattaa kysyä pakettihintaa suoraa tekijältä!

𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 – 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶

Oliver 3kk

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X