ihan mamina - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Kauneuskeskus Place to be kanssa.

Mun iho oli sileä, kaunis ja arveton aina raskausviikolle 33 asti, sitten yhtäkkiä alavatsan, reisien ja lantion iho päätti antaa periksi ja punertavia raskausarpia syntyi urakalla. En ollut yllättynyt, minulla oli runsaasti lapsivettä koko raskauden ajan ja siksi vatsa oli valtava. Sain jatkuvasti kuulla kyselyitä ”Oletko varma, että siellä on vain yksi vauva?”. Heh heh.

Kirjoitin teille syyskuussa postauksen ”Miltä vatsa näyttää 3kk synnytyksen jälkeen”, missä kerroin KRF-hoidosta ja arpien timanttihionnasta. Hoitojen tarkoitus oli auttaa mun vatsan ja reisien ihoa toipumaan suuresta rasituksesta.

Synnytyksen jälkeen tein ison muutoksen mun ruokailutottumuksiin ja aloin liikkua ihan tosissani. Imetyksen, vaunulenkkien ja ruokavalion avulla paino lähti nopeasti laskuun. Viiden kuukauden kuluttua olin karistanut jopa ennen raskautta kerätyt ylimääräiset kilot. Olen niin tyytyväinen, että menin heti KRF-hoitoihin, sillä se tehosti ylimääräisen nesteen poistoa ja auttoi kudoksia uusiutumaan ja irroitti selluliittiä. Tähän lisätty timanttihionta arville, sai ihon tuntumaan tasaisemmalta ja eloisammalta. En usko, että olisin saanut vastaavia tuloksia ilman hoitoja.

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT

Tässä on mun vatsa 2 kuukautta synnytyksen jälkeen. Kuten kuvasta huomaa mulla oli paljon arpia ja nestekertymää vatsan ja ”jenkkakahvojen” alueella. Arvet oli koholla ja iho tuntui röpelöiseltä ja rosoiselta. Kauneuskeskus Place to be:n kosmetologi ja yrittäjä Sara suunnitteli mulle viiden hoitokerran sarjan, missä tehtiin 5 kertaa KRF-hoito (lue lisää tästä) vatsalle, reisille ja pepulle aina hieman vaihdellen hoidettavaa aluetta, sekä 4 kertaa timanttihionta arpeutuneelle iholle. Kävin Saran käsittelyssä kerran viikossa ja jokainen käsittelykerta oli mulle aivan ihana rentoutumishetki vauva-arjen keskellä. Hoidoissa käynti oli kuin hierontaan meno hyvän ystävän kanssa. En tuntenut Saraa entuudestaan, mutta mulla tuli aina hoitokertojen välissä ikävä hänen keittiöpsykologisia taitojaan! 

Synnytyksestä on nyt reilu 7 kuukautta. Vatsan alueen nestekertymä on poissa, iho on vetäytynyt hyvin takaisin ja iho tuntuu huomattavasti sileämmältä, kun arvet eivät ole enää koholla ja punaisia. Iho tuntuu eloisammalta ja kirkkaammalta. Vihdoin mun olo on sellainen, että voin sanoa toipuneeni synnytyksestä! Ainoa muisto siitä on enää muutama hailakka arpi, mitkä näkyvät oikeastaan enää kirkkaassa valossa ja ihana pieni poika.

Mun vatsasta tuli sittenkin kaunis!

 

KRF-hoito on täysin turvallinen, sen teho perustuu radiofrekvenssi aaltoihin, mitkä nostavat kudoksen lämpötilaa, ja sen seurauksena mm. kollageenin ja elastaanin tuotanto kiihtyy. KRF laite on vähän kuin ultraääni, mutta ihanan lämmittävän ominaisuuden vuoksi paljon rentouttavampi. Timanttihionta on laitteella tehty tehokas kuorintahoito, mikä edistää ihon uusiutumista. Timanttihiontaa voi tehdä myös kasvoille esimerkiksi akne arpia häivyttämään. Alla olevasta kuvasta huomaa hyvin miten lonkalla olevat arvet näkyvät vielä selvästi, sillä hoitoa ei tehty sinne yhtä paljon kun vatsan alueelle.

 

Ihan mamina – Niina

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X