ihan mamina - Banneri

Ilmaisnäytteet vauvalle

Etsin mielenkiinnosta kaikkia ilmaisnäytteitä, mitä voi helposti tilata vauvalle. Nämä on varsinkin esikoisen odottavalle hyviä, sillä mulla ei esimerkiksi ollut hajuakaan eri vaippamerkeistä ja niiden ominaisuuksista ennen näitä pakkauksia. Ja suomalainen jonottaa vaikka tunteja saadakseen ilmaisen ämpärin, joten onhan nämä ilmaisnäytteet nyt kivoja!

Nyt kun pääsee konkreettisesti hiplailemaan näitä tuotteita ja lukemaan esitteitä niin helpompi valita omille arvoille sopiva tuote. Vasta vauvan synnyttyä tietty näkee miten vauva reagoi vaippaan (tuleeko ihottumaa, vuotaako ohi yms).

Näitä pakkauksia hiplatessa voi miettiä omia arvojaan. Haluaako kotimaista? Mitä mieltä on eläinkokeista? Haluaako kosteusindikaattorin? Pitääkö olla allergiatestattu? Mitkä on vaipan ilmastovaikutukset? Haluaako halvinta mahdollista vai panostaa laatuun? Kauheasti mietittävää pelkästään vaippamerkin valinnassa.

BABYBOX – Lastentarvike

Babyboxin saat tilattua netistä babybox.fi -sivuilta, sähköpostiin lähetetään koodi millä saat noutaa babyboxin Lastentarvikeesta. Itse nappasin oman boksin Lapsimessuilta, missä oli oma noutopiste babybox nimellä.

Babybox sisältää: 

 • Liberon vaippapaketin
 • Philips Avent ensitutin ja tuttipullon
 • Emman lusikan
 • Siteitä äidille
 • 2kk ilmaisen Viaplay koodin.

Lisäksi babybox paketissa oli pieniä näytteitä mm. desinfioivasta pyykinpesuaineesta (hyvä säästää mahdollista noroepidemiaa varten). Mun mielestä babyboxin sisältö oli tosi hyvä ja kaikki tuotteet tulee varmasti kokeiluun. Varsinkin tuosta tutista olen kuullut paljon hyvää, on tarpeeksi pieni ja hyvin muotoiltu niin kelpaa kuulemma nirsomallekkin vauvalle. Sisältö saattaa vaihdella vuosittain ja paikkakunnittain.

 

MUUMIBABY

Muumibaby boxin sain myös Lapsimessuilta, mutta näitä jaetaan esimerkiksi neuvolassa. Lapsimessuilta saadussa kassissa oli lisäksi mukana nuo Liberon vaipat ja pesuaine-näytteet, mutta ne ei kuulu tuohon Muumi -pakettiin.

MUUMIBABY Sisältää:

 • Muumi vaippoja
 • Siteitä äidille
 • Liivinsuojuksia ja sängyn suoja
 • Puhdistuspyyheitä
 • 2kk ilmaista Viaplaytä

Muumiboxin lisäksi muumibaby.fi -sivuilta saa tilattua Muumi-vaipoista näytepakkauksen kotiin postitettuna (mahtuu siis postilaatikkoon). Siinä tuli pienemmät näytteet eri vaipoista, liivinsuojat ja sängyn kosteussuoja.

 

LIBERO LAUKKU

En ole vielä saanut omaa laukkuani, tilasin sen libero.fi -sivuilta ja koodin pitäisi tulla sähköpostiin n. 8-viikkoa ennen laskettua aikaa. Laukun saa noutaa koodilla K-citymarketista, K-marketista tai K-supermarketista. Olen lukenut vauvapalstoilta, että laukkua voi olla hankala löytää esimerkiksi pienemmillä paikkakunnilla, mutta lähimpään K-kauppaan voi soittaa ja pyytää heitä tilaamaan laukun hyllyyn.

Laukku sisältää:

 • Libero vaippoja
 • Puhdistuspyyhkeitä
 • Öljy -näytteen
 • Pesuneste -näytteen
 • Liivinsuojia
 • Siteitä äidille
 • Perhos lelun

 

 

VAU -kirjapaketti

Vau -kirjapaketin saa tilattua liitymällä Vau.fi -sivuilla kirjakerhoon. Kerhoon liittyminen on maksutonta, eikä tilausta tarvitse jatkaa ilmaisen näytteen saatua. Kirjapaketissa saa valita kolmesta eri vaihtoehdosta mieluisen näytepaketin ja siitä täytyy maksaa vain postikulut 6.90e. Lisätietoa kolmesta eri vaihtoehdosta kannattaa käydä lukemassa Vau.fi sivuilta, näytepakettien sisältö vaihtelee pakkauksittain.

Sinua voisi kiinnostaa myös

70 päivää laskettuun aikaan, loppuraskauden tehtävälista

”Paljos on tullut kiloja?” Onko raskauskiloilla mitään väliä

Kommentit (3)

Nykyään ei ainakaan enään muumibabylta tule kuin vaipat kun tuon vaippanäytteen tilaa. Juuri tuli postista, sisältönä 1x koon 1 ja 1x koon 2 vaippa ja esite. Koko piti myös valita erikseen, eli kaikkea ei voi saada ainakaan kerralla. Ihan vaan tiedoksi muille 🙂

Itsekin tuli tilattua näitä, kun vauva tuli. Nyt tuo on kyllä jo yli 4v.
Tuo Muumipakkaus taitaa olla uusi tai en ainakaan silloin ollut tietoinen tuollaisesta.

Baby Boxissa oli ennen erilaisia tuotteita eli eivät kaikki olleet samanlaisia. Nyt näyttä ettei siellä ole ollenkaan vaatteita. Itselläni oli silloin ainakin pari Lindexin vaatetta mukana.

Minusta ennen oli paljon helpompi tuo Libero laukku, kun sen sai synnäriltä mukaan.

Vau-kirja meillä on edelleen tilauksessa, mutta ollaan pidennetty tilausväliä ja silloinkin välillä perutaan. Mutta kivoja kirjoja, joista lapsi on kyllä pitänyt.

https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

Jos lukee tarkkaan, niin sivullahan sanotaankin, että kyseisen boxin on saanut neuvolasta tai messuilta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X