kolmistaan - Banneri
20130608-212535.jpg

Moikkis,

20130608-212657.jpg
20130608-212833.jpg

Eilen Eepi lähti jo heti aamusta kamunsa polttareihin,ja me vietimme F:n kanssa tyttöjenpäivää. Ja aika toimintarikas päivä olikin. F innostuu muuten asioista aina aivan valtavasti,jos korostan ”tytöt yhdessä -teemaa”. Hassua 🙂
Kun olimme aloittaneet päivän niinkin villisti kuin pyykinpesulla, suuntasimme Satamaan. Söimme siellä aamiaisen nro 2,ja näimmepä samalla ihania voimistelu- ja tanssiesityksiäkin, jotka olivat alkaneet pyöriä jo heti aamusta Sataman lavalla. F hurmaantui aivan täysillä kaikesta siitä kimalteesta: ”Mäkin haluan olla ison pinsessa!”
Sataman jälkeen suuntasimme Messilään biitsille.
Ja ehdimmepä päivän aikan nähdä myös monta kamuakin. Näihin typyihin törmäsimme kahvilassa.

20130609-074407.jpg

Aika huikea päivä. Varsinkin,jos ei lasketa superaikaista herätystä ja siihen liittyneitä väsymyskiukkuja tasaisin väliajoin. F:n aamukommentti klo 5.50 ”Äiti,me ollaan nyt ihan vilkeitä” ei piränytkään pintojaan ihan koko päivää 😉  Mutta pääasiallisesti kyllä. Hyvä sunnuntaita 🙂

Mitähän kivaa me keksisimme F:n kanssa vielä täksi päiväksi… Huomenna palataan taas arkeen, eli kämpän maalaus ja F:n hoitopäivä ovat taas tiedossa. Niin ja pitäisipä se torstaina alkavan kirppispöydän tavaratkin etsiä ja hinnoitella. Auts!
-Karkki-

P.S Eikö Madde ollutkin eilen(kin) aivan täydellisen kaunis? Ja se hääpuku: Täysi kymppi!

F1 Huivi ja t-paita,Aarrekid // College-takki,Makia // Shortsit,Pomp de Lux // Kengät, Converse // Plehat, Lindex

F2 Uikkarit ja hellehattu,Polarn o Pyret

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X