kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.01.2017

Baby Shower kertaa kaksi

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

Eilen vietettiin aivan miniporukalla kahden minulle rakkaan naisen Baby Showereita. Olin kutsunut naiset meille viattomasti vaan viettämään yhteistä lauantaita, mutta todellisuudessa minä, ystäväni ja toisen mamman sisko olimme järkänneet näille tuleville äideille pienet kemut. Homma meni tosin toisen mamman suhteen jo aika viime tippaan, mutta onneksi kumpikaan ei ehtinyt poksahtaa ennen eilistä.

Leivoimme ystäväni ja toisen tulevan äidin siskon kanssa kekkereille muutaman gluteenittoman pitsan (ja raskausdiabetesäidille ruisleipäpitsan). Päälle vähän Muttia, juustoja ja saksanpähkinää. Oli niin ihanan makuista! Ja täysin Putte`sista pöllityllä reseptillä, tietysti. Kylkeen vähän katkarapu-avocadosalaattia ja limeä. 

Olin tilannut jälkkärimuffinit taas kerran Frangipanista*.Ei kai tarvitse sanoa enempää? Katsokaa nyt kuvia! Ei tässä kehtaa enää itse leipoa ollenkaan, ja maku oli vähintään yhtä hyvä kuin kuppikakkujen ulkonäkö. 

Lahjaksi äidit saivat minun ja ystäväni kokoamat vaippakakut, joiden sisällöstä suurimman osan sponssasi Polarn O. Pyret*, jonka kanssa jatkan yhteistyöstä tänäkin vuonna. Olisikohan Kolmistaan-blogin ja Po.P:n yhteistyötä vierähtänyt nyt ainakin jo neljäs vuosi käyntiin? Niin se aika rientää.

Olipa ihana iltapäivä ja ilta ja vähän yökin! Juteltavaa riitti niin pitkään, että kömmin sänkyyn vasta yhden aikaan yöllä. Nyt sitten odotetaan enää päähenkilöitä saapuviksi!

-Karoliina-

*saatu

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X