kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.04.2017

Luomupuuvillaa ja kolmen lapsen kulutuksen kestävät vaatteet

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Meidän ympärillemme on syntynyt viime kuukasina monta pikkuista kääröä. Ja taas pitkästä aikaa on tullut koluttua tästä syystä myös vauvanvaateosastoja kaupoissa. Yksi mielenkiintoinen vauvanvaatelanseeraus on 19. tätä kuuta julkaistu Polarn O. Pyretin 100-prosenttisesesta luomupuuvillasta valmistettu PO.P CARES -erikoismallisto vastasyntyneille. Rajoitettu erikoismallisto sisältää niin uutuusmalleja kuin uudistettuja kestosuosikkejakin, ja se koostuu ainoastaan ECO-merkityistä tuotteesta, joiden luomupuuvillan viljelyssä ole käytetty lainkaan keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita.

Väreiltään luomupuuvillamallisto on pehmeämpi kuin mihin Polarn O. Pyretiltä on perinteisesti totuttu näkemään. Kirkkaiden värien sijaan vastasyntyneiden uutuusmallistossa näkyy vaaleansinistä, harmaata ja luonnonvalkoista. Polarn O.Pyretin tarkoitus onkin tarjota kauniiden ja käytännöllisten lastenvaatteiden lisäksi kestävää vaatekulttuuria. Jokaisen Polarn O. Pyret vaatteen halutaan kestävän ainakin kolmen lapsen kulutuksessa niin, että vaatteita voisi kierrättää, eikä uusien ja taas uusia vaatteita tulisi tuottaa koko ajan lisää.  Polarn O. Pyretin tavoite onkin, että kuluttajan ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusia vaatteita, ja samalla hiilidoksidipäästöt, jätteet sekä energian- ja vedenkulutus vähenisivät tuotantoa tarkkaillessa. Se jos mikä, kuulostaa hyvälle! 

Hempeää lauantaita!

-Karoliina-

Kuvat: Polarn O. Pyret

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X