kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.01.2024

Sain vihdoin unelmahiukset!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

*palvelu saatu Salon Kung, Ming

Eikös sitä sanota, että ruoho on vihreämpää aina aidan toisella puolella? Niin kauan kun muistan, mä olen itse pitänyt omaa hiustenväriäni liian tummana…ja yhtä kauan olen saanut ihastelua hiusteni värin vuoksi, koska…noh, se on niin tumma. 

Aina, kun joku ystävistäni marisi “maantienvärisistä” hiuksistaan, olen ihmetellyt, että eikö tämä tajua, että juuri sellainen vaaleanruskea, dark blond, on JUURIKIN se juttu. Ihana, pehmeä, ei liian kova kasvoja vasten.

Noh.Monen mutkan kautta, mä vihdoin sain sen värin, josta olin haaveillut. Mun hiusten värin (ja latvojen leikkauksen, polkka kasvaa kauheaa vauhtia) toteutti Salon Kungin Ming. Ensin hiuksiin tehtiin metallien poisto, sitten hiukset raidoitettiin tosi, tosi ohuin raidoin ja tämän jälkeen päälle laitettiin vielä sävy. Ennen, kun hiuksiin tehtiin mitään, siitä tosin poistettiin metalleja K18 metallinpoistolla ja raitojen jälkeen hiuksiin laitettiin Lorealin Absolut Repair Molecular -hoito.

Mun haaveissa ja inspiskuvissa oli ihanan Gine Margrethen hiukset ja ne myös sain. Kyllä kai nyt Fashion-Ginen väri kuulostaa paremmalle kuvaukselle kuin maantie, eikö? Tiedän, että 95% ihmisistä ei edes varmaan huomaa mun värin muuttuneen, mutta mulle tämä muutos on ISO. Tuntuu, että nyt kasvot ei ole niin kalpeat ja muutenkin vaaleampi sävy on hellempi kasvoja vastan. Saa nähdä, tuleeko mulle himo vetää tästä asteen verran vaaleammaksi vielä kevättä kohti, koska nyt on päästy vauhtiin. Ehkä jotain tällaista?

On muuten hauska katsoa, miten vuosien saatossa hiukset on kokenut monen monta muutosta. Koko muutoshakuisuus taisi alkaa tästä tukasta vuonna 2016, joka itse asiassa näyttää IHAN samalle, kun mun tukka nyt. Homma eskaloitui (överi? ehkä?) 2017, jolloin kuitenkin palasin ennen hääpäiväksi tähän lookiin, jossa väri oli värjättynä lähellä omaa, mutta mitta…noh…päätelkää itse. Sitten oli luomuvuosien aika ja lopulta rohkea veto tänä syksynä.

Jos jotain tästä opimme, tukassani muutos on jatkuva ja parhaita tukkia monta 😀

-Karoliina-

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X