operaatio äiti - Banneri

Vihdoin koitti meidän joululahjan vuoro ja päästiin risteilylle Ruotsiin. Lasten kanssa laivalle meneminen on ihan huippua ja varsinkin hyvässä seurassa!

Mini Rodini unicorn zippi
Lähdettiin Siljalla, koska sen leikkipaikka on loistava ja itselle on jäänyt päähän Viikkari tuollaisena ”bilelaivana”. Valinta oli kyllä hyvä eikä laivalla ollut mitään ihmeempää hämminkiä.

Silja Line ruoka Buffet

Tehtiin aika perusjuttuja, mutta oli täydellinen reissu. Syötiin buffetissa, danssattiin koko poppoo muumidiscossa ja käytiin ihanassa pallomeressä. Voin myöntää, että itse en lähde vesille juomaan enkä hakemaan viinaksia. Lähden sinne rentoutumaan ja lomailemaan.

Sisarukset Mini Rodini Papu

Topi nautti ihan kunnolla. Ruokaa oli mistä valita, leikkipaikka oli pojan mieleen ja lähellä tärkeitä ihmisiä. Elsa oli tosi kiltisti koko matkan eikä juuri yhtään itkenyt. Ilmeisesti ympäristössä oli tarpeeksi virikettä ja pohdittavaa riitti pienelle ihmiselle.

Pallomeri vauva

Maissa käytiin paikassa ”Vasamuseet” eli museossa kiertelemässä. Poika on tosi reipas tuollaisissa paikoissa ja jaksaa tutkia kaikkea. Tämän jälkeen suunnattiin museon viereen ”Junibackeniin”. Voin suositella siellä käymistä lasten kanssa! Sinne oli rakennettu kolme eri tilaa, joissa oli jokaisessa erilainen maa. Hauskin ehkä oli pieni muumimaa. Noissa paikoissa riitti tekemistä ja touhuamista liukumäistä mökkeröihin. Paras oli satumatka, jossa mentiin liikkuvassa vaunussa eteenpäin upeasti rakennettujen paikkojen ohi tai yli tarinaa kuunnellessa. Tarinan sai omalla kielellä.

Junibacken vauva

Kuljettiin Ruotsin sisällä bussilla. Liput ostettiin laivalta ja rattaiden kanssa pääsi kyytiin ilmaiseksi. Tällä kertaa ei lähdetty shoppailemaan, koska haluttiin lapsille kiva reissu.

Pusu Vasamuseet

Risteily on oikeasti ihan kiva tapa viettää aikaa perheen kanssa. Yllättävän mutkatonta ja ehdottoman iisiä! Joskus arkeen on hyvä ottaa irtiottoja ja taas jaksaa vähän paremmin! Minkälaisia kokemuksia lukijoilla on risteilyllä olemisesta?

Kommentit (6)

Juuri tultiin risteilyltä 2v tytön kanssa.Oli paljon ohjelmaa muumeja,Peppi Pitkätossu ja Titi-Nalle konsertti. Tku-Tukholma-Tku ei maihinnousua.Hyttinä A-Premium,parisänky tyttö nukkui välissämme. Erikoisaamiainen sis.hintaan. Tyttö viihtyi hyvin ja risteily onnistui kaikinpuolin loistavasti.Suosittelen muksumaanantai risteilyjä!

Onko elsan kohdalla kuitenkin kyse jostain muistaa kuin aistiyliherkkyydestä jos viihtyi laivalla. Laivalla on ärsykkeitä hyvinkin paljon joten luulisi matkustamisen olevan aistiyliherkälle hankalaa.

Kun vaan tietäisi 🙂 Niitä herkkyyksiä on niin erilaisia.

Ollaan myös suunniteltu laivalle lähtöä. Mutta siis turusta ja ilman maihin nousua, näillä näkymin. Olitteko yön laivassa vai kuinka? Millaiset oli teidän nukkuma järjestelyt?ite vieroksun niitä laivan kamalia kerros sänkyjä…

Oltiin 2 yötä. Meidän hytissä oli vaan kaksi alasänkyä. Itse nukuin vauvan kanssa ja mies nukkui pojan kanssa. Sai sinne lapselle myös matkasängyn laivan tyypeiltä 🙂

Kiitos vinkistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X