operaatio äiti - Banneri

Laitetaanpas vaatevinkki tähän väliin kaikille naisille, jotka on hurahtaneet Vimman lettikuosiin. Tiesittekö, että nyt on mahdollista tilata naisten lettilegginsit ennakkotilauksena kolmessa eri värissä? Eli ei enää kisaamista, hiusten repimistä tai itsensä kipeäksi huutamista. Kaikilla legginsit haluavilla on vihdoin mahdollisuus sellaiset itselleen tilata. (Tämä päivä aikaa!) KLIK !!

IMG_20170111_125850_533

Mitoituksesta sen verran, että käytän paljon S/M kokoa. Jalat on ehkä kropassani hassuimmat eli suomeksi pulleat sekä lyhyet. Itelle ottaisin varmaan koon M. Jotkut tosi pienet ja kapeat ovat sanoneet, että XS olisi vähän reilu eli ovat ostaneet lasten isoimman koon ennemmin. Sen enempää en kokovinkkejä taida osata antaa.

Tämä postaus ei nyt sitten ollut yhteistyö, vaan ihan puhdas vinkki ainoastaan.

IMG_20170111_130633_408

Samalla täytyy mainostaa, että kevään lettien värit on vihdoin julki ja sieltä tuli sellainen neonkeltaisella pohjalla oleva letti sekä mustapohjainen letti. Tässä postauksessa Elsalla on päällä kaverin (@rusetilla) teettämät legginsit. Kyseisiä legginsejä on jonkun huhun mukaan lähiviikkojen aikana tulossa myös Vimmalle myyntiin muiden valmisvaatteiden kera.

Kommentit (6)

Toi uusi musta väritys on niiiin herkullinen, näyttää upeelta teidän tytöllä 🙂 tilasin myös itelle tolla värityksellä ja tarkotus olis metsästää pojalle myös!
Onkohan mustan ja neonkeltaisen lisäksi lettejä tulossa vielä oranssilla pohjalla..? Muistan nähneeni sellaiset IG:ssä.
Tosi kiva muuten jos teet enemmänkin postauksia tulevista kevään uutuuksista ja dropeista! Itse ainakin lukisin mielelläni 🙂

Kiito vinkistä!
Ilokseni sain taas todeta, että kyllä vaan omaa silmää eniten (aina vaan) miellyttävät nuo valkopohjaiset leggarit. Ne minulta toki löytyvät jo, muuten oikein ihanat, vaikkakin kangas on niissä tosi ohutta. Liekö käytössä ohuntunut entisestään.
Seuraavaksi tilaukseen laitettava mustalla pohjalla olevat letit.
Mukavaa sunnuntaita!

Joo onhan ne melkein parhaat 🙂

Mä en oo nähnyt mitään oranssia? Enkä ees kuullut huhua.. hulluille päiville luulen, että tulee joku ylläriväri 😀 Mut ei oo varma tieto!

Kuva löytyy Vimman valokuvaajan instasta (@sini_gustafsson)!? Vai vääristääköhän toi väriä jotenkin.. voi hitsi, melkeen toivois ettei Hullareille tulis mitään liian ihanaa ettei taas tarvi mennä sinne juoksemaan aamuseiskalta 😀

Luulen että toi on se joululetti?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X