operaatio äiti - Banneri

Joskus syttyy hehkulamppu pään päälle. Siis sillein lähes kirjaimellisesti. Ei mitään suunnitelmia, ei mitään ajatuksia. Kuin salama kirkkaalta taivaalta päätät toteuttaa jotain ja se joku ei missään nimessä voi odottaa huomiseen, vaan pitää tehdä käytännössä heti.

Koko kodin tavaranurkka

Istuin sohvalla märehtien samaa murhetta kuin aiemminkin. Sitä, että meidän makuuhuone on tullut epämiellyttäväksi paikaksi oleskella. Lähes jokaisessa kodissa on sellainen nurkka, huone tai paikka, mitä voisi eksyneiden tavaroiden hautausmaaksi kutsua. Ensin se tavaroiden eksyminen näyttää viattomalta ja lähes vain söpöltä osalta kiireistä arkea. Sitten hetkessä se onkin valtava kasa, joka ei halua kulua loppuun. Mistä aloittaa, miten jaksaa hoitaa koko homma? Ei se kasa ainakaan itsestään kulu ja meillä makkarista tuli iso valtava varasto, jossa oli lähinnä ikävä viettää aikaa… jopa yöllä.

Makuuhuoneet vaihtoon

Meillä on tässä asunnossa kolme makuuhuonetta. Kaksi on vierekkäin keittiön takana ja toinen huoneista on pienempi. Pienin huone on esikoisen huone, koska hänellä on parvisänky, joka vapauttaa tilaa. Toinen huone on iso, mutta kömpelö malliltaan ja tästä huoneesta kehkeytyi  meidän ruma makuuhuone. Kämppä on kuin pitkä suorakulmio, jonka keskiosa on avointa tilaa eli keittiö sekä olohuone yhdessä. Toisessa suorakulmion päässä on sitten viimeinen makuuhuone ja tämä huone oli tyttöjen. Jotenkin kuitenkin homma ei toiminut, koska keskimmäinen tytöistä ei enää hakeutunut huoneeseensa, vaan jäi pyörimään veljen huoneeseen sekä meidän makkariin. Päätin eilen sekunnin sadasosassa, että vaihdan huoneita ja siitä se ajatus sitten lähti.

Oman elämänsä Iines Ankka

Tänään koko päivän olen siirtänyt, purkanut ja kantanut. Lopputulos toimii hyvin ja nyt on hyvä fiilis. Meidänkin nukkumapaikka alkaa olemaan miellyttävä eikä vain kasa tavaraa. Tilavuutta tuli paljon, vaikka tyttöjen huone hieman supistuikin. Nyt on kätevää, että lapset oleskelevat vierekkäisissä huoneissa ja suoraan vessan vieressä. Meillä on makuuhuoneena se paikka, joka on olohuoneen vieressä. Sanon aina tällaisia innokkaita järjestelykohtauksia iinesankkailuksi, koska monessa sarjakuvassa Iines juoksuttaa Akua huonekalujensa kanssa. En ole sisustajasensaatio, mutta tykkään kodistani juuri nyt ihan hirveästi.

Tuleeko teille koskaan tällaisia extempore ideoita ja sitten ne pitää heti toteuttaa?

Kommentit (2)

Kyllä. Tänään päätin poikien huoneet vaihtaa päikseen, itse siirryin makuuhuoneesta olohuoneeseen ja kun lasten huoneet oli nyt illalla valmiita, pitihän se alkaa olohuonetta järjestää.
Jos nyt hetken nukkuisi ja aamulla jatkaa 😂

Kuulostaa hauskalta projektilta 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X