operaatio äiti - Banneri

* kaupallinen yhteistyö /  Lasten Seesam

 

Tässä postaussarjassa esitellään kirppareita ja puhutaan kirppistelystä. Itselleni on tärkeää nostaa ylös kierrätyksen sanomaa ja kannustaa ihmisiä kierrättämään vaatteitaan ja etenkin myös niitä lastenvaatteita. Ensimmäisenä esitellään Turun likellä Kaarinassa oleva kirppari, joka on nimeltään Lasten Seesam!

Kokeilussa Lasten Seesam

Me oleskeltiin lähes koko kesä Paraisilla mökillä ja mieleeni juolahti ajatus, että voisin samalla testata Turun lähellä Kaarinassa sijaitsevaa kirpputoria, josta olen kuullut paljon kehuja. Pakkasin siis mukaan ison kasan vaatetta ja varasin heiltä pöydän. Pöydän vuokra hyvitettiin sitä vastaan, että kirjoittelisin kirpparista tänne blogin puolelle kokemuksia. Yhteistyö kesti pari viikkoa ja varaukseeni kuului mukaan siivouspalvelu.

Iso, monipuolinen ja selkeä kirppis

Paikkana tuo kirppari on valoisa, iso ja monipuolinen. Pöytiä on paljon eli ostajan näkökulmasta voin kertoa, että lähes aina löytyy jotakin ostettavaa. Tältä kirpparilta olen löytänyt merkkivaatetta, kirjoja lapsille sekä ulkovaatteita hyvään hintaan. Asioiminen on todella helppoa, koska tilaa hyllyväleissä on hyvin ja hyllypaikat ovat selkeitä. Tämä selkeys auttoi myös myyjänä toimimisessa, koska vaatteet sai aseteltua esille selkeästi ja selkeys auttaa taas siinä, että ostaja jaksaa pysähtyä tutkimaan tarkemmin.

Kirppari, jossa on lapset huomioitu

Kirppari on muutenkin viihtyisä ja siellä on hyvät tilat lapsille. Aivan kipparin alussa on paikka, jossa voi pysähtyä imettämään, syöttämään lasta tai muuta vastaavaa. Arvostan myös mikroa, koska jotkut tarvitsevat sitä korvikkeen tai ruoan lämmitykseen. Kirpparilla on myös leikkipaikka lapsille, jossa meidän lapset ainakin viihtyivät. Se on siisti sekä hyvin suunniteltu. Paikasta löytyy myös vessa sekä pientä naposteltavaa ostettavaksi. Voin sanoa, että aina on jotain mitä lasten kanssa reissatessa tulee vastaan, joten siksi on tärkeää, että lastenkirpparilla on tällaiset asiat huomioitu!

Myyjänä jäi hyvä kokemus

Myyjänä koin, että kaikki toimi. Varashälyttimiä oli tarjolla ja samoin henkareita. Myyntipaikka oli toimiva sekä selkeä ja sitä pystyi muokkaamaan tarpeen mukaan. Hinnoittelu oli helppoa, koska arkit pystyi täyttämään etukäteen netissä ja sitten tulostamaan kirpparilla paikan päällä. Laput on siis tarralappuja ja pysyi kyllä koko pari viikkoa hyvin paikallaan! Laitoin melko edulliset hinnat ja pöydässä oli PALJON alle 2 euron tuotteita, joten sain siihen nähden hyvän summan eli liki muutaman satasen. Parhaiten meni yllättäen kaupaksi lelut ja tarvikkeet! Pöytään jäi pääosin vain kesävaatteita ja joitain kenkiä sekä muutama vaate, joissa hinta oli ehkä liian korkea.

Myytyjä voi seurata livenä netistä

Yhtäkään vaatetta ei kadonnut, koko kirppari oli hyvin hoidettu ja henkilökunta TODELLA mukavaa sekä avuliasta. Jäi tosi kiva fiilis itsellekin. Kaikista koukuttavinta oli seurata joka päivä myynnin tuloksia niin sanotusti livenä netistä, koska kirjautumalla kirppari-Kalleen sai tällaisen ominaisuuden käyttöön. Siellä on myynnin seuranta, jonne päivittyy aina myydyt tuotteet about reaaliajassa. Sitä sitten tuli päiviteltyä jännityksellä vähän väliä.

Suosittelen lämpimästi!

Olit sitten ostaja tai myyjä, suosittelen tätä kirpparia Turun seudulla asuville. Etäisyys on joillekin ehkäpä automatkan päässä, mutta ainakin itselle kirpparilla käyminen tuotti aina hyviä löytöjä ja se on pääasia. Meilläkin perheessä kuitenkin kolme lasta ja tasaisesti aina jokaiselle jotakin löytyi! Jos olet automatkalla Turkuun, hurautapa tämän kirpparin kautta!

Kommentit (7)

Mun täytyy kyllä sanoa, etten oikein tykkää Sesamista. Se on mielestäni tosi ahdas ja aina tosi täynnä porukkaa sekä huutavia lapsia. Hyllypaikat toki on aina mukavasti täynnä, mutta silti teen harvoin mitään löytöjä. Varsinkin vauvoille siellä tuntuu olevan kovin vähän mitään. Käyn itse mieluummin Taikassa Turussa.

Itse olen pitänyt Seesamista aina hurjasti ja ollut ehin asiakkaansa, niin ostajana kuin myyjänäkin, ihan alusta asti, jo siellä vanhassa paikassa.

Muistan joskus aikanaan, että blogisi kommenttikentässä olisi ollut puhetta myös Seesamista. Silloin suhtauduit hyvin nuivasti koko paikkaa ja sen tarjontaan. Siksi tämän tekstin sävy vähän yllätti.

En muistaakseni vakuuttunut ihan ekalla kerralla, mutta sen jälkeen on tullut käytyä tooooosi monta kertaa ja aina löytyy jotain ostettavaa. Kävin ekalla kerralla ilmeisesti vähän hiljaiseen aikaan 🙂

Myyjänä taas tykkään, kun kirpparilla on asiakkaita ❤️
Seesamissa mahtuu kyllä ohittamaan käytävällä niin rattaat kuin ostoskärrytkin. Katsottavaa on myös hyllymetreittäin, joten jos ei heti pääse juuri siihen yhdelle hyllylle, palaan siihen sitten myöhemmin.

Kiitos kokemuksesta 🙂 Lastenkirppareilla kyllä usein tuntuu olevan lapsia liikenteessä!

Joo samaa mieltä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X