operaatio äiti - Banneri

Nyt on ensimmäinen päivä takana meidän reissua. Rodos 2019 postaukset alkavat juoksemaan tästä eteenpäin ja reissussa ollaan taas se perinteinen viikko! Jos matkailu ei kiinnosta, kannattaa palata blogiin vasta ensi viikolla.

Tiukka taapero matkassa mukana

Tällä kertaa meillä on matkassa mukana sen ikäinen lapsi, että reissussa tulee varmasti näkymään hikikarpaloita. Aina niin iloinen, mutta äärimmäisen vahvatahtoinen neiti ei jätä arvailujen varaan, kun hän on eri mieltä. Osasin lähes minuutilleen ennustaa etukäteen matkan raivopisteet, jotka myös toteutui. Ensimmäinen tuli, kun piti jonottaa jättääkseen laukut ja toinen tuli lentokoneessa vöihin joutuessa. Kolmas raivokohtaus tuli taas vyön takia laskeutuessa ja neljäs, kun piti odottaa taas laukkuja. Paikallaan oleminen ja odottaminen ei ole hänen valttikorttejaan, kuten ei monen muunkaan taaperon.

Tällä kertaa ei hävinnyt matkalaukkua

Viime vuonna meillä hävisi matkalaukku ja se aiheutti päänvaivaa ensimmäisille päiville. Tällä kertaa kaikki tuli perille ja päästiin pois hikiseltä lentoasemalta ihan siedettävässä aikataulussa. Vuosia sitten laukkuja sai odottaa tunti tolkulla, kun nykyään ne tulee noin vartissa. Olin pakannut viime kerrasta viisastuneena kaikille uikkarit käsimatkatavaroihin, koska kauheasti ei hymyilyttänyt olla 27 asteen helteessä pitkissä vaatteissa.

Lasten kanssa reissaaminen

Lasten kanssa matkustaminen on aina välillä hikikarpaloita ja tuskaisia hetkiä, mutta kyllä se reissuun lähteminen palkitsee. Lopulta sillekään ei mitään voi, jos lapsi siellä lentsikassa riemastuu huutamaan, vaikka todellakin säälin muita matkustajia. Itse suosittelen ottamaan reissun rennosti. Kannattaa antaa asioiden mennä omalla painollaan, koska aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Rodos on kyllä ihana paikka ja suosittelen tätä kohdetta ehdottomasti jokaiselle siellä ruudun takana! Kuinka moni teistä on käynyt Rodoksella ja ehkäpä vielä tässä samassa hotellissa? Ollaan siis Tjäreborgin matkalla Sunwing hotellissa Kallithean alueella.

Lue myös : Rodos 2018 päivä 1 : Matkalaukku hukassa

Kommentit (8)

Tultiin sunnuntaina kotiin sieltä 😢. Olisimme mielellämme olleet pidempään 😊. Nauttikaa!❤️

Rodoksella ollaan myös, mukana 8- ja 3-vuotiaat tytöt. Todellakaan ei uhmis ole helpolla päästänyt ja seuraavaa matkaa taidetaankin odotella muutama vuosi 😂 Hauskaa loppulomaa!

Matkustetaan lasten kanssa vähintään kerran vuodessa kohti lämpöä ja valoa 😍
Kerran ollaan oltu 2vk tuolla Sunwing Kallithea Beachissa ja pakko sanoa, että seon meidän paras reissu ehdottomasti! Silloin mukana oli vasta yksi 3v lapsi, mutta niin mahtava perhehotelli, että varmasti mennään uudelleen johonkin sunwing hotelleista!
Nyt kahden lapsen kanssa, mietimme juuri ensi kesän lomakohteeksi sunwing hotellia.

Ja ihana Alma! 🙈 meiltä löytyy myös erittöin vahvatahtoinen ja herkkä 12/2017 syntynyt tyttö ja kesällä lentomatka espanjaan oli juurikin sitä mitä etukäteen ajattelin… pitkillä hermoilla oli käyttöä lentokoneessa, mutta muuten tämmöinen pieni reissaaja on aivan loistavaa matkaseuraa! 🙂 isompi tytöistä on jo pian 7v, joten helppoa ja mukavaa hänen kanssaan matkustaa!

Meillä kaikki nauttivat lomasta ja monet meiltä kysyvät miksi mennään joka vuosi pienten kanssa, ei ne siitä mitään ymmärrä tai muista… olen aivan eri mieltä, todellakin muistaa ja nauttii! Perheen parasta aikaa on olla kiireettömästi yhdessäolosta nauttien ulkomailla!

Siis tottakai lapset tykkää ja nauttii! Meillä kaksk vanhinta muisti viime vuoden reissun ja pieninkin oli heti kuin kotonaan 😍😍

Vinkiksi teille, että laukut voi jättää kentälle jo edellisenä iltana noilla Sunwingin reissuilla ainakin😊Meillä mies vie aina kaikki ruumatavarat edellisenä iltana ja lähtöselvittää myös niin seuraavana aamuna vaan kävellään lasten kanssa tarkastuksen läpi koneeseen😊Säästyy yksi kiukkukohta👍🏼

Aijaaaaa! Onpa hyvä vinkki!

Kiitos! On kyllä ihana paikka!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X