operaatio äiti - Banneri

Reissun toinen päivä on takana ja lapset nauttivat jo täysillä. Sitä ihmetellään, että saako lapset mitään pysyvää irti matkailusta, mutta ainakin vitamiinitasot täyttyy ja takataskuun jää kourallinen ihania muistoja. Lasten kanssa on mahtavaa olla reissussa.

Kannattaako lasten kanssa reissata?

Joskus ihmetellään matkustelua lasten kanssa. Ne on niin pieniä eikä kuitenkaan muista mitään ja reissukin tuntuu sitten vaikealta, kun lapsia kiukuttaa jokin. Ei pääse juhlimaan ja illat on jumissa hotellihuoneessa. Nämä on niitä syitä, joita itse kuulee monen vanhemman suusta. Matkustaessa onkin tärkeää miettiä, mitä reissulta haluaa ja lähteä sen perusteella. Jos haluaa bilettää ja hengata rannalla myöhään, ei perhereissu ole ehkä se paras vaihtoehto. Jos taas haluaa nähdä lasten nauravan meressä, nauttivan lämmöstä ja maata kainalokkain illalla hotellihuoneen partsilla, on reissuun lähteminen ihan kannattavaa.

Muistaako lapset mitään reissusta?

Meillä nämä kaksi vanhempaa lasta muistivat hyvin viime vuoden matkan ja tämän saman kohteen paikat. Koko vuosi on puhuttu hymyillen Rodoksen reissusta ja odotettu tätä uutta matkaa. Lapsilla saattaa muistojen terävimmät kohdat hioontua pois, mutta kyllä se ilo, rentous ja tekemisen meininki jää mieleen kuitenkin. Reissussa parhautta on juuri ne muistot, jotka kantaa pitkälle.

Reissussa isomman porukan kanssa

Lapsiperheenä voin sanoa, että reissaaminen isommalla porukalla helpottaa kovasti. Meitäkin on tällä reissulla seitsemän ihmistä meidän perheen lisäksi ja vielä päälle oma pikkusiskoni, joka yöpyy toisessa paikassa, mutta käy meidän kanssa viettämässä aikaa. Tänäänkin saatiin viettää aikaa yhden taaperon kanssa, kun vanhemmat lapset olivat puuhaamassa muuta porukan kanssa ja päivällä nukuttiin taapero kainalossa päiväunet rannalla. Meille tämä tällainen tapa matkustaa tuo aivan erilaista rentoutta reissuun.

Rento päivä takana

Meillä on ihanan rento päivä takana. Ollaan reissaajina aika rauhallisia eikä hötkyillä joka suuntaan. On oikeasti ihan kiva vain syödä,uida ja olla. Kyllä me pari pientä retkeäkin aiotaan tehdä, mutta pääosin ollaan kuitenkin tässä ihanalla hotellin alueella. Meillä on inclusive-paketti, joten ruokapuolikin sujuu ohessa tosi mutkattomasti.

Lue myös : Rodos 2018 päivä 2 : Asettautuminen aloilleen

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X