operaatio äiti - Banneri

Olen onnellisesti raskaana. Tai olin. Tai en tiedä enää mistään mitään. Tänään alkoi tiputtelu. Meneekö tämäkin raskaus kesken?

Outo raskaus

Koko raskaus on ollut omituinen. Plussasin muistaakseni maaliskuun alussa ja testillä meni melkein 1,5 vkoa tummua. Alkuun näytti siltä, että se ei tummuisi ollenkaan. Sen lisäksi olen ollut energinen, voinut hyvin ja melkoisen oireeton. Alkuun ajattelin, että tämän täytyy olla poikaraskaus, mutta nyt ajattelen vain, että tämäkin menee kesken.

Viides epäonnistunut plussa

Se tekisi tästä raskaudesta viidennen, joka menee kesken tällä yrityskierrolla. Aiemmat ovat menneet kesken heti plussan jälkeen, mutta tätä iloa riitti edes hetken . Kemiallisten keskenmenojen suhteen olen alkanut jo turtumaan, koska neljännen kohdalla osasin jo odottaa sitä. Tämä raskaus tuntui alusta asti toiveikkaammalta, mutta näköjään taitaa olla sekin ilo kahden viikon pituinen.

Meneekö tämäkin kesken?

Tänään huomasin, että tiputan haaleasti. Raskaana se on kuin myrkkyä silmille. Sitä pelkää alussa jokaista pyyhkäisyä sen takia, että ei halua nähdä punertavaa väriä paperissa. Tänään se kuitenkin tapahtui enkä osannut tehdä muuta kuin itkeä. Tiputtelu on ollut lievää, mutta selkä on samalla silti kipeä selkeästi enteillen pahinta. Viikkonäytöllinen testi piirsi 2-3, vaikka nyt pitäisi olla jo 3+.

Huominen pelottaa

Vuoto on nyt loppunut eikä se ollut runsasta missään vaiheessa. Huomenna pääsen varhaisultraan katsomaan tilannetta, mutta menen sinne hyvin pelonsekaisin tuntein. Pelkään mennä jo nukkumaan, koska en haluaisi herätä aamulla vuotoon. En oikeasti ymmärrä, miten tästäkin takaiskusta selvitään. Vielä eilen miehen kanssa juteltiin iloisesti siitä, minne vauvan tavarat tulevat..

Olen rikki. Peloissani. 

Kesken

 

SEURAA MYÖS  :  INSTAGRAM @OPERAATIOAITI

 

Kommentit (26)

Olen pahoillani puolestasi. ❤ Teidän puolestanne.
Meillä on 13 raskautta, 11.toi Ihmeen 2018. Sen jälkeen on tullut 2 keskenmenoa samalla kun on toivottu ja toivottu pikkusisarusta. Minä myös tulen kohtuullisen helposti raskaaksi, mutta raskaudet menevät kesken.
Mitä enemmän keskenmenoja tulee, sen vaikeammaksi luopuminen käy. Ei se suru helpotu.
Toivon teille voimia.
Ja sitä, että ihmeet tapahtuvat joskus myös meille uudestaan.

Voimia! En tiedä oletko jo käynyt lääkärissä, mutta mulle vastaavaan ongelmaan auttoi Lugesteron lääke. Tulin siis raskaaksi suht helposti mutta ne menivät kesken kahden viikon kuluessa plussasta. Tätä Lugesteronia aloin ottaa joskus ovulaation aikaan ja kun silloin tein positiivisen testin, jatkoin lääkettä muistaakseni 9. raskausviikolle asti. Nyt on tämän avulla melkein 2v lapsi 😊

Ilmeisesti kovin helposti ei tähän saa apua, kun kyseessä jo neljäs lapsi 😩

Hävetti lukea kirjoitustasi ”MINÄ”. Hanki itsellesi apua kateuteen ja negatiivisuuteen ennen kuin tuhoat sillä myös lapsesi/ympäristösi. Harvinaisen epäkypsää kirjoittelua sinulla. Toivon mammaporukallenne vahvuutta muuttaa muiden arvostelu positiiviseksi kannustukseksi, iloksi ja aidoksi empatiakyvyksi. Kiitos taas tämän blogin pitäjälle. Toivon ja rukoilen, että te joskus saisitte sen neljännen lapsen. Kirjoitat aidoista asioista suoraan, se lohduttaa monia muita samankaltaisessa tilanteessa eläviä.

Kiitos ❤

Mulla oli ihan reilua vuotoa koko alkuraskauden ja koska mulla on taustalla osittainen rypäleraskaus niin olin ihan varma, että tämä ei hyvään pääty. Ja päättyi kuitenkin. Poika, nyt 2v 7kk syntyi päivä lasketun ajan jälkeen. Muistaisin, että vuotoa jatkui 12-13 viikoille saakka. Toivotaan, että sinullakin kaikki menee hyvin. 💕

Minulla oli ensimmäisessä raskaudessa alussa juuri kuvailemaasi tiputtelua ja selkäkipuja. Säikähdin asiaa todella paljon ja itkuhan siitä tuli. Seuraavana päivänä neuvolassa todella kokenut neuvolaterveydenhoitaja lohdutteli ja sanoi, että alkion kiinnittyessä Kohdunseinään näin voi käydä ja sai minuun herätettyä pienen toivonkipinän. Ultrassa löytyi kuin löytyikin syke ja nyt kotona juoksentelee täysin terve tyttö. Toivon todella, että sinullakin olisi sama tilanne. Tuhannesti tsemppiä!

Meni valitettavasti kesken ❤

Mulla alkoi voimakas vuoto töissä 5+4. Pääsin neuvolan kautta seuraavana päivänä ultraan ja syke löytyi, vuodon syy ei. Vuoto jatkui useamman viikon muutaman päivän sykleissä. Sitten loppui kuin seinään noin rv9. Kolmesti ultrattiin tuona aikana ja aina kaikki pienellä hyvin. Syy ei selvinnyt. Nyt menossa 20+4 ja tällä viikolla rakenneultra. Useamman vuoden hedelmöityshoitojen jälkeen mun pelot ei varmasti helpota ennen kuin vauva on sylissä, mutta tähän asti kaikesta on selvitty. Toivottavasti sulle käy hyvin tällä kertaa.

Mulla meni valitettavasti kesken ❤ Kaikkea hyvää silti sun raskauteen, toivon kaiken menevän hyvin ❤

Voimia sulle tiiän mitä olet käynyt läpi itse monta keskenmenos läpikäyneenä samaistun sinun kokemukseen . Itku tulee itellä vieläkin vaikka on jo aikaa .ja sanon sulle että puhu mitä onmpuhuttavaa js itke kun itkettäö jos haluat mulle saa laittaa yv tä ja voidaan jakaa kokemuksia en tässä kaikkea viitti kirjottaa

Kiitos ❤

Minulla alkoi kunnon vuoto 6+6, silti varhaisultrassa näkyi syke 7+4. Tiputtelua ja tuhrua tuli pariinkin otteeseen, kunnes 11+4 vuotoa tuli taas monta päivää ja todella runsaasti. Ultrassa näkyi kuitenkin energinen, viikkoja vastaava sikiö <3 Nt-ultrassa todettiin, että sikiöitä on mahdollisesti ollut alun perin 2,joista toinen on sitten itsestään tullut pois. Viikot 14-15 tuhrua tuli jatkuvasti, mutta vahvat sydänäänet koko ajan. Nyt viikkoja 16+3, ja edelleen vessassa käynti jännittää, pelkään vuodon uusiutumista. Mutta toistaiseksi ainakin kaikki hyvin, pientä liikehdintääkin tuntuu jo!

Kaikkea hyvää sinne loppuraskauteen ❤❤❤

Mulla kans vaaleanpunaista tiputtelua silloin, kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Sitten rv6 alkoikin erittäin runsas ja raskas vuoto ja olin varma keskenmenosta. Menin kuitenkin varhaisultraan katsomaan, että kaikki raskaus materiaali olisi poistunut. Siellä näkyi syke rv8 ❤️ tuo runsas vuoto jatkui runsaana aina viikolle 12 saakka, jolloin loppui kokonaan. Nyt menossa rv24, ja pienen liikkeet tuo varmuutta jokaiseen päivään ❤️

Ihanaa että sulla meni kaikki hyvin ❤

Tsemppiä tilanteeseen, tiedän tuon tunteen, kun pelkää pahinta ja joutuu odottamaan tietämätömänä.

Itsellä tuli runsaasti verta ihan reisille valuen rv7, mutta varhaisultrassa näkyi elävä sikiö. Miten vaan voi siis käydä. Ihan alkuraskaus oli myös oireeton aristavia rintoja lukuunottamatta. Oireet kuten pahaolo alkoi siinä rv 6-7 paikkeilla.

Onneksi kaikki meni sulla hyvin ❤

Kävin kolmesti kovan vuodon takia lääkärissä ja sairaalassa. Koskaan ei selvinnyt mistä johtui ja nyt on vajaa kaksi vuotias lapsi siitä raskaudesta. Kaikkea hyvää!

Kiitos ❤

Älä vielä heitä kirvestä kaivoon, minulla on myös täysin normaaleissa (Ja loppuun asti menneissä) raskauksissa tiputellut silloin, kun menkkojen olisi pitänyt alkaa ja sen lisäksi viikkonäytöllinen testi näytti juuri tuota 2-3 viikkoa vailla olisi pitänyt näyttää 3+.

Joten toivoa on! Tsemppiä!

Toivottavasti saatte vielä pikkusisaruksen ❤❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X