operaatio äiti - Banneri

En uskonut koskaan tosirakkauteen enkä siihen, että rakkautta voisi olla eri tasoista. En uskonut siihen, että rakkaus syttyy sekunnissa enkä siihen, että joku pysyy loputtomiin. Kävelin vain kohti sitä, mitä maailma antoi ja tyydyin siihen.

’Til the end

Kun löytää vierelleen täydellisen ihmisen, voi olla myös epätäydellinen. Olen elänyt elämän, jossa moitin itseäni lähes kaikesta. ”Miksi olen niin lihava? Miksi olen niin tyhmä, huumorintajuton, ruma, kömpelö, introvertti, ärsyttävä, viisastelija..” Lista on luokkaa loputon. Joskus ihminen tarvitsee rinnalleen toisen ihmisen, joka on askel kohti parempaa itsetuntoa. Kenenkään onni ei tietenkään ole toisen vastuulla, mutta hyväksymällä toisen heikkouksineen, voi auttaa toista pääsemään alkuun.

”I won’t change my mind”

Ihmisen elämässä tulee hetkiä, jolloin hän ei ole vahvimmillaan. Oikeanlaisessa suhteessa sä tulet kuitenkin hyväksytyksi sellaisena kuin olet sekä rakastetuksi sun huonoimmillakin hetkillä. Hyväksyntä ja rakkaus on asioita, joilla pääsee jo todella pitkälle. Olen kirkunut keskellä keittiötä jääkaapin edessä täristen ja paniikissa omasta mielestäni kuin sekopää, mutta sä olet vielä tässä. Et mulkoillut kulmiesi alta, kun konttasin itkien paniikkikohtauksen vallanneena kehoni kylmään suihkuun (vaatteet päällä), vaan tulit omat vaatteesi uhraten suihkuun mun kanssa. Sanoit vaikeimmallakin hetkellä, että sun on vaikea juuri nyt näyttää rakkautesi, mutta aiot olla siinä silti.. nyt ja aina. Olen halannut sun tärisevää kroppaa, kun hermostuit silmittömästi omille epäonnistumisillesi. Sain osan sun kiukusta niskaani sanojen muodossa, mutta halasin vain kovempaa. Mä en muuttanut mieltäni niilläkään hetkillä, vaikka et ehkä ollutkaan se paras versio itsestäsi. En muuta nytkään, vaan astelen kohti tulevaa sun kanssasi.

”Said forever, I swear.”

Luulen olevani varma, enkä lainkaan naiivi, kun näen meidät kävelemässä käsi kädessä vanhoina mökin terassilla. Minä ainakin sen kuusi vuotta ryppyisempänä. Tosirakkaus oli mulle joskus urbaani legenda, mutta nyt se on mahdollisuus ja meidän tulevaisuus. Tosirakkaus on sitä, ettei se kuole, vaikka muutama kastelukerta jäisi välistä. Sanoit mulle joskus alussa, silloin 2019 vaikeina aikoina ja juuri viimeksi tänään, että lupaat mulle ikuisuuden eikä se tule muuttumaan.

”I’m just so into you”

Oikeasti mua arjessa kiukuttaakin tosi usein ja saatan valittaa aivan turhasta, mutta käyn silti ihan täysillä suhun. KIITOS, kun olet aivan mielettömän hauska ja heittäytyvä. Se tuo uutta kulmaa tällaisen tylsän persoonan elämään. KIITOS, jokaisesta tanssiaskeleesta. Ne saa aina hymyn nousemaan huulille, vaikka olisi kuinka huono olla. KIITOS isyydestä ja siitä, että olet mahtava isä jokaiselle meidän lapsista. Sun läsnäolo luo vahvan turvantunteen. KIITOS, että kehut kauniiksi, kerrot rakastavasi joka päivä ja olet aina mun puolella. Tuntuu kuin en koskaan olisi yksinäinen ja voimaton. Kohti ikuisuutta voi astella onnellisena, vaikka joskus kädet eksyykin puuskaan.

”I just keep falling for you every day”

Vaikka arki on hektistä, olen silti valtavan onnellinen meistä. Älä koskaan muutu, vaikka joku sanoisi oudoksi. Älä koskaan pety, jos joku kutsuu sua luuseriksi. Älä paina päätäsi alas, jos haukkuu sut lattiasta kattoon. Mulle sä olet kaikkine kupruinesi täydellinen ja mun elämän sankari. Tää arki ei tuntuisi samalta ilman sua ja sun rakkauttasi.

Kohti ääretöntä on blogipostaus jostain kauniista. Elämä on rankkaa ja parisuhteessa tulee konflikteja, vaikeita aikoja ja kiukkuisia keskustelua. Nämä ei silti sulje pois rakkautta ja valitsen sut joka päivä aina uudestaan. Tänään oli vain tarve puhua niistä hyvistä asioista 💗

Kohti ääretöntä

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X