Sormustin - Hero Header

Bambi-paita

Sorrun aika usein kasvunvaraan. Muistan, kun itse nuorena käytin vuoden liian isoja kenkiä, koska jalka ei enää kasvanutkaan. Välillä tulee tyttären vaatteissa huteja, kun kasvunvaran ajatteleminen hämärtää järkevyyden. Mutta välillä se on ai että niin fiksua. Kuten tämän ufoksi marinoituneen keskeneräisen paidan kohdalla. Aloitin polka dot -paidan n. kaksi vuotta sitten. Kaava on Juju-kirjasta ja ajattelin ottaa sen seuraavan koon ihan varmuuden vuoksi. Nyt keskeneräinen, viittä vaille valmis paita löytyi ihan sattumalta. Se mahtui vielä, joskin mekoksi ajateltu vaate olikin nyt paita, joten ajattelin vihdoin ommella sen loppuun!

Kaava: Savio&Rapia: Juju, erilainen lastenvaatekirja. Maatuskamekko

Kangas: Eurokangas, kierrätyskangas, kanttinauha itse tehty

Kuva: kuva täältä, kangastussilla jäljennetty kierrätyskankaalle

Lisäsin paitaan vielä tyttären lempisatuhahmon, Bambin ystävänsä Rumpalin kanssa. E valitsi kuvaa erittäin kauan ja tarkoin. Paita oli niin mieluinen, että niskat melkein menivät nurin kuvaa ihastellessa. Paita toikin iloa pienen flunssailijan iltaan, mikä taas lämmittää mieltäni kovin. Ihana harrastus tämä ompelu!

Hymyin,
Anni

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Onpa kaunis (ja ilmeisen rakas jo nyt)! Hieno idea tuo kuvan jäljentäminen kangastussilla – eipä ole koskaan käynyt mielessäni…

Avatar

Suloinen paita, ihana!

Avatar

Kiitti!

Avatar

Suloinen paita, ihana!

Avatar

Nätti paita! Suloinen tuo bambin kuva. Sopii hyvin tuon kankaan kanssa yhteen. 🙂

Avatar

Oih, Bambi on suosikkini! Tällaisen tahtoisin tehdä itsekin ♥

Avatar

Voi kun on supersöötti paita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä