sormustin - Banneri

Posca-tussit saatu Posca Suomi.

Viisihenkisessä perheessä tiskiä kertyy aikalailla. Etenkin mökillä tiskattavien astioiden minimointi on merkityksellistä, kun tiskaamiseen vaaditaan veden lämmittämisen lisäksi myös vedenhakureissu järvenrannasta ja toki tiskaaminen itsessäänkin tapahtuu perinteisesti käsin. Meillä on ollut tapana merkitä käytetyt lasit ja mukit jotenkin, jotta mukeja voisi käyttää useamman kerran. Nyt päivitin meidän kulahtaneet kuminauha-langanpätkä-viritykset ja tein uudet lasimerkit puuhelmistä.

lasimerkit

Lasimerkit kuvioitiin Posca-tusseilla

Lasimerkit syntyivät puuhelmistä, jotka koristelin ja maalasin Posca-tusseilla. Posca-tussit ovat maalikyniä, jotka sopivat monenlaisille pinnoille. Niissä on vahva pigmentti ja ne kestävät hyvin valoakin. Tökkäsin helmen puuvärikynän kärkeen ja maalasin erivärisin posca-tussein. Maalasin ensin pohjavärin kuhunkin helmeen, maali tarttui hyvin, vaikka helmet olivat kiiltäväpintaisia. Maalin kuivuttua koristelin helmet sydämin, tassuin, kukin ja palloin. Kun helmet olivat kuivuneet, leikkasin kuminauhasta pätkän ja solmin sen molemmin puolin helmeä.

posca-tussit

Kuminauha venyy mukin korvan tai jalallisen lasin jalan ympäri kaksinkerroin ja yksinkerroin lasimerkit pysyvät juomalasin ympärillä. Nyt jokainen voi aina valita oman merkkinsä ja tunnistaa oman lasinsa tai mukinsa!

lasimerkit

Anni

facebook | instagram

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X