sormustin - Banneri

Pyöreät lattiatyynyt + ohje

Välillä tuntuu, että yksi kestokysymys kestoaiheiden äärellä on: mitä tehdä vanhoista farkuista? Niin, ja myös mitä tehdä vanhoista vaatteista ja mitä tehdä kangastilkuista. Tässä yksi idea: lattiatyynyt. Helppoa ja nopeaa! Näihin tyynyihin hävisi yksistä farkuista lahkeet, monen monta jämätilkkua, vanhaa kierrätyskangasta sekä vanhan sadetakin jämät. Sisukset tyynyihin kokosin vanhoista risoista vaatteista ja leikkuujätteestä. Kyllä, olen alkanut ottaa tilkkujen lisäksi myös leikkuujätteet talteen ompeluksistani, sillä se on oivaa täytettä mm. tällaisiin lattiatyynyihin.

Sadetakista hyödynsin myös napituslistaa. Nepparin alta löytyvästä luukusta saa sujautettua tyynyn sisälle täytteet, tässä tapauksessa kaksi vanhaa pyyhettä.

Ohje löytyy videon muodossa, tässä.

 

Lämpimämpää heinäkuuta odotellen,

Anni

 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Kiitos! Joo, leikkuujäte täytteenä on juuri sopivan jämäkkää lattiatyynyihin, ei lähde kävelemään tyynytkään helposti.

Avatar

Ihanan perusteellista työtä jaksat tehdä kun teet vielä videonkin aikaansaannoksestasi. Hyvä, selkeä video ja kiinnostava myös oppilaiden silmissä 🙂

Avatar

Kiitos! Videoita on hauska näperrellä, teen ne puhelimella, niin helppoa ja vaivatontakin on. Olen ajatellut väkerryttää vastaavanlaisia oppilaillakin, tilkkulaarien tyhjennysmielessä 🙂

Avatar

Hienot lattiatyynyt! Kierrätys on kannattavaa ja itsekin olen leikkuujätteet kerännyt talteen. On niillä muutama pehmolelu jo täytetty. Kiitos ohjeesta.

Avatar

Kiitos! Juu, kaikki käyttöön aina vaan 🙂

Avatar

Hyvää kierrätystä! Lattiatyynyt on kyllä oiva tapa hukata leikkuujätettä, olen todennut saman 🙂

Ja hieno video!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä